Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A CMR2 szerintem ARCADE játéknak tekinthetõ, hisz szinte csukott szemmel fütyörészve
lehet menni rajta- a RBR-hez képest mindenképpen-, anélkül, hogy lemennél az útról. Lehet, hogy azota javitottak ezen és átmentek szimulátor jellegbe.
P45D3 PLATINUM | Core2 Quad Q9550 | Scythe Mugen 2 | Corsair DDR3 4 GB 1333 MHz | MSI ATI HD4870 1GB OC | BFG Tech ES-800 | Antec 300 | Mac OS X | Ubuntu Linux | Win7
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Tehát elõbb indítasz egy új játékot, csinálsz egy új profilt stb stb és elmented, majd késõbb felülírod a mappát a korábbi mentéseddel. Ez mindig beválik, én mindig így csinálom.
Emlékszem hogy másokkal is megesett hogy a gamma ujrainstallálása után nem mûködött az elõzõ felrakáskor kreált save game. Erre a gondra lett valami megoldás, vagy ha újrainstalláltam akkor felejthetem el a korábbi save-emet?
(Csak tudnám hogy akkor hogy mûködnek a mindenféle cheater siteokon közzétett 100% save-k hisz azok sem az ember "saját installjának" a save-jei)
Nézve a WRC közvetitéseket lehet látni ahogy ök is ezeket a technikákat használják. És az AWD autókkal ugy-e még könnyebb a helyzet.
Ezért a kedvencem a Richard Burns.
A CARBON-t mindenképp megveszem, ha vezetéstechnikailag nem is olyan valósághü mint a RBR. A carbon inkább az izgalom és sztori, no meg az autók miatt nyerö.
Igen, hamarosan magyar bill. lesz, jön a karácsony...
P45D3 PLATINUM | Core2 Quad Q9550 | Scythe Mugen 2 | Corsair DDR3 4 GB 1333 MHz | MSI ATI HD4870 1GB OC | BFG Tech ES-800 | Antec 300 | Mac OS X | Ubuntu Linux | Win7
Billentyûzet: Nem gondolkoztál azon, hogy valami magyart beszerezz?
Minál magasabb fokozatba kapcsolsz, annál alulkormányzottabb a kocsi! Válts vissza egyet, uram bocsá' kettõt, és a leggusztustalanabb kanyarokat is beveszed. Az meg a fejlesztõket nemigen érdekelte, hogy ettõl egy valódi kocsiban kikönyökölne a féltengely, szal gond egy szál sem.
az ember akkor persze, hogy ékezet nélkül ir.
Egyébként köszönöm mindenki válaszát és bocsesz, hogy a CARBON-os forumba irtam, de
szerintem kapcsolatban áll egymással a 2 játék.
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Valamiért nincs egyáltalán hangja a carbonnak, és nem tudom, h miert.
A többi játéknak van.
Valaki találkozott már ezzela probémával?
A reinstall sem oldotta meg.
és bocs hogy felhoztam az "alulkormányozott" részeket, de tetszett.
amugy a leginkább a drag-nak (gyorsulás) nem az a lényege hogy sávot váltogassál, csak nehezités képpen tették bele (elég szarul sikerült), és bill-el is "alulkormányozott" (ja és a lámás dolog nem feltétlenül neked szolt!)
Hydroceph: látom senki nem akar segiteni, nem is tudom miért? lehet azért mert már 256x megkérdezték ezt a forumba??? na mind1! okoskodnék egy kicsit ha nem baj: azért nem mert ha uj autot veszel meg kell nyerni hozzá ujra mindent.
Humesz és Finkoo köszönöm a megértést, ti tudjátok hogy mi bajom van
Nem ártana egy-két leírást olvasni a játékról, mielõtt megvennéd.
Emlékszem, mikor megjelent, hú de milyen szutyoknak leírták itt egyesek, a PC Guru (amely szigorúbb szokott lenni a Gamestarnál) meg 93%-ot adott rá. A GS-t még nem olvastam, de mivel címlapfókuszban van, õk sem ítélhettek rosszabbat.
Nekem egyedül csak a pályák textúrázása (fõleg ha ráközelítenek pl. néhány elemre) szúr szemet néhol, de a többi rendben van. Igaz a MW sokkal hosszabb volt és a rendõrök is agresszívabbak voltak. A Carbonban engem eddig még egyszer sem kaptak el. <#crazya>#crazya>
UI: Most mond meg, hogy az ilyenre mit lehet válaszolni: "nekem mindig kilépés ki írja hogy hiba......mit csináljak???" Bence srác megint alkotott. Na az ilyenek tényleg mehetnek a Carbon-hülyéknek topicba!
mint a Most wanted-et.
Jól el vagy szálva magadtól,atombombának képzeled magad a sörétek között mi?
Tipushiba...
Ami engem illet, bocsi hogy még gyerek vagyok és nem tok semmit a világról, de azt hittem ha ide beirok akkor segitökész választ kapok.
A gond az hogy -kézi váltásnál- néha hiába kormányozok, az autó egyenesen megy, ha ez nem alulkormányozottság akkor bocsi, de én igy tudtam, és ezért még nem kell lelámázni.
MOMO kormányom van és tökéletesen mükszik, tehát csak a játék hibája kell legyen, vagy ha direkt ilyenre csinálták, akkor nagyon elkurták.
atttttyauristen...
remélem érthetõ😄 faszt baszogatsz mindenkit, nem tetszik nem olvasod el marha egyszeru....ne oszd az eszt köszcsá
Kérdésem lenne. Muscle kategóriában kezdtem így muscle kocsikat kaptam a területekért. Ha mondjuk egy tunert használok, akkor tuner kocsit is kapok ha elfoglalok egy területet?
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
itt tartunk, már nem oktatják a dos-t, csak a winfost... nem tudnak olvasni, írni is csak nehezen... a jelentés felfogása pedig maga az elérhetetlen álom...
nem bántom a nfs sorozatot, de én csak kb. a negyedik játékként tolom, kikapcsolódásképp, ha megunom az rbr-t, vagy a gtr2-t... valaki meg arra nem képes, hogy ehhez az egy nyomorult játékhoz úgy álljon hozzá, ha már végig akarja tolni, ahogy kell...
a következõ kérés egy 100 %-os mentés lesz... ez tuti... 😄
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
elöször is nincs msnem
másodszor nekem is kiirja a hibát csak elfeleltetem mondani ugyhogy most ha igy nem jó akkor telepitsd újra
meg amugy nem kis betükkel ki van irva a banner alatt hogy FAQ, rányomsz és láss csodát...azon belül meg végigolvasni is kb 10 perc az egész, bár neked ki tudja ha erre nem vagy képes...
<#lama>#lama>
<#kocsog>#kocsog>
a gamecopyworldról lehet letölteni ha a keresöhöz be irod hogy need for speed carbon azután kijön egy nagy sór ott a legelsõ az utána már biztos tudod
<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>