22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#21435 hello
én sd4hide-t használok hozzá és bevált! eddig sokszor kifagyott azóta egyszer se! -
VeilSide #21434 Need for Speed Carbon Collectors Edition-Razor1911 - tedd fel, és optionsban buheráljatok, ne registryben meg ilyenek..akkor nem lesz cinke. meg különben is felesleges magyarul...sztem. -
#21433 Én visszatettem angolra és ugyanúgy kifagy ha déli területekről választok versenyt (csak a többi már elfogyott...) -
VeilSide #21432 amugy az én kérdésemre senki sem tudja a választ? :( -
VeilSide #21431 jó én igy hallottam...sokan mondták hogy kilép, és ők mind csak magyar verziókkal játszottak...nekem is az angol van és semmi baj nincsen vele -
Daveee #21430 ez hülyeség, nem a francia verziot magyaritoták le....
az ea most vhogy megvan elégedve velünk és vanna magyar fejlesztőkis az ea-nél, vmelyes emberkék a carbont csiinálták, és ők lemagyaritották!
ed nem a frandica verziorol, mert az eredeti az english ver volt, a francia azmeg kidobták oda -
VeilSide #21429 magyar nyelvű verzióval játszol? úgy hallottam hogy csak az csinál ilyet, mert az eredeti francia verziót magyarították le...és kompatibilitási problémák miatt fagy le/lép ki a game...én angollal játszok és semmi problémám sincs. -
VeilSide #21428 Sziasztok! nekem olyan problémám van (és másnak is) hogy ha pl szponzorneveket akarok a kocsira tenni, akkor csak a bal oldalára tehetem, a másikra nem. vagy ha mégis, akkor hogyan lehet? aki tud segítsen legyenszives. köszönöm előre is. -
#21427 21% -nél találok már ilyen csákót? :D -
#21426 LOL tetszett ez a fogalmazás:D
-
#21425 Alkalmaznod kell a megfelelő embert, h tudd ezeket modosítani. Leírásukban van ki mihez ért. -
#21424 Hello.
Valami nem stimmel nálam ezzel az Autoscuplt dologgal.
Mikor kiválasztok vmi Unlock -olt dolgok akkor Zone 1 - Zone 2 stb. részek mindig szürke színűek és hiába nyomom a jobb - bal kurzort semmi sem történi.
Illusztárció:
-
Zsolt01 #21423 © Zsolt01
2006. dec. 18. 10:22 - #21288 - -
Vercetti 1 #21422 Mi a különbség ha egy kocsit csak nyorsulásra vagy csak végsebességre tuningolok a fejlesztésekben?? Mert a kocsi adatai egy csöppet sem térnek el sem végsebességben sem gyorsulásban sem úttartásban. Feltuningoltam ugyanazt az autót mind a kétféle képpen és tök egyforma volt. -
#21421 de naon fontos lenne !!!!!!! hogy kell feltenni az 1.3 as patchet?????????
ha tudja vki írjon!!! fel is vehet msn re ! [email protected] ide ne írj üzenetet! -
#21420 egyszerű a megoldás : tölds le egy másik verziót
-
#21419 Tehát akkor ennek semmi köze ahhoz hogy a HKZonda verzióm van meg? (de nem crackeltem hanem mountolva hagytam a képfilet) Hiába szedek le másikat? Vagy attól sem lehet hogy a registryben átütöttem magyarra a játékot? -
#21418 hello
az a gondom h mikor felteszem az 1.3 as patch-et kijön egy fekete ablak villan egyet és kijön egy szöveges dokumentum aminek az a neve: regini mit csináljak ezzel?
előre is kösz a segítséget -
#21417 Csak Neuville-t nem engedi kirugni mert nála kilép.Mást viszont kirúghatsz. -
Markez #21416 hello ha a csapatbol ki akarok rugni valakit kidob a a gém van valami gyógyszer ellene? -
#21415 Nekem is a déli részen bizonyos versenyeken van egy pont, ahol egyszerűen kidob a játék. Nem tudok vele mit kezdeni. -
#21414 Nos, van nekem egy crackeletlen játékom, és az lenne a gond hogy egy sávban elfoglaltam minden területet, de ha a déli részekre mennék minden verseny kifagy egy-egy meghatározott ponton (mindíg ugyanott, de adott versenytől függ hány %-nál...) Mit lehet ezzel kezdeni? -
Vlala #21413 Kérdezhetek egy hülyeséget?
Mit kell még tennem, hogy összejöjjön a 6 kihágás egy üldözésben? Már az egész város romokban van, egyszer bejött a cooldown, rendőrt is immobilizáltam, civilnek is nekimentem, gyorsan is mentem... és felír nekem max. négyet. -
Vercetti 1 #21412 Helló leszedtem a "nfsc_trainer_+xi_by_gnagna2000"-t de a játék állandóan kifagy. kb 3 perceket vagyok bent a menüben nagyban válogatom az autókerben a kocsikat és egyszer csak kifagy.Segítsetek!!! -
#21411 A geeforce mx4 az directx 8.1-es.nézd csak meg. -
#21410 Ned for spide carbon! Über-LOL!!! -
#21409 Ha netán nem szeretnél fizetni érte,ITT
elérheted,sok más játékkal eggyütt;) -
Szabi1991 #21408 link -
#21407 Hello! Valaki tudnan nekem 1 linket adni a Carbon mobilos verziójához... akár E-mailben is:[email protected] -
Szabi1991 #21406 van :)
Yonderboi - People Always Talk About the Weather -
Neoncsoves #21405 ugye van Yonderboi a soundtrackben? Most volt a kókuszban xD -
#21404 Téli Szkin!
-
#21403 Hello
Lehet hogy volt már kérdés, de nem találtam, és a FAQ-ban sem volt leírva:
Lehet saját zenét berakni a játékba??? -
#21402 Csá.Valakinek megvan a canyon duel zenéje?Ha igen adjon linket vagy vegyen fel msn-re:[email protected] -
Vercetti 1 #21401 Csáó. Majdnem végiktoltam a játékot de nincs pénzem az újrajátszott versenyre meg csa 500-at kapok:( cheat nincsen hozzá de biztos át lehet állítani hogy több pénzem legyen. Kérlek segítsetek!!! -
#21400 teljesen független a töltési idő a procitól.
Ram dönti el a töltési időket:) -
#21399 LOL 2002ben UG1-2? -
#21398 NFS 3 rulez:)
bocs -
#21397 nem? :) -
#21396 akko nem tom
fennt a faqban nem megy geforce 4en