22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• armageddon666
    ok. akkor mondom azt options... motion blur kikapcsolható, nem kötelező...
  • SötétBarom
    Árkéd meg fassság közt éles a határvonal. Ez elvileg egy autós játék, nem slipstream 5000, nem wipeout, meg nem is podracer..
  • armageddon666
    80mérföld per óra nek km... ezt is vedd figyelembe... meg azt is hogy a Need for Speed a sebességérzetet akarja visszaadni. hogy érezd ahogy ülsz egy száguldó autóban... menj jáccani vmi f1-el vagy az egyéb élethű szimulátorral ha azt akarsz. ez egy ARCADE autós játék nem szimulátor...
  • csabush
    ezzel tisztába vagyok, de akkor minek kellett belerakni a lángot ellenfélnél ha neked nincs? Másik meg h olyan mértékben mosódik minden, h röhejesen néz ki h az autók full élesek...

Meg ezt a no commentezést ellehet felejteni... UG1 be is az volt a rossz, ha 5km/h-nál nyomtad a nitrót full elmosódott minden... Itt ugyanez a tma, 80nál már olyan szinten nem lehet semmit látni
  • I.C.ram
    1. valóságban sincs láng a kipuffban a nitrónal.
    2. a veled közle azonos sebsségű dolgok miért mosódnának el??

no comment.
  • gduck
    Így igaz, az ellenfeleknél van nitrózásnál láng, saját autónál nincs....
  • csabush
    fuck, nincs láng a kipuffba nitronál... idegesít, apró részlet de idegel.. Másik: szvsz a motion blur egy kalap fos, minden mosódik de az ellenfél full éles...
  • romanpierse
    melyik az az oldal?
  • LeePí17
    ne kezdjétek már el..
    van oldal ahol ezt megnézheted :D
    sőt még a tiedet is elküldheted -.-
  • romanpierse
    Nektek mennyi a rekordotok a Camaro-val driftben??
  • kis kocka
    szerintem a lamboval a legkönnyebb a canyon duel, már az első kanyarba el lehet menni mellette
  • DJ Skyline
    kár, hogy a kompresszor csak vizuális szerepet tölt be az autón, nem pedig mint teljesítmény tuning! :|
    hiába büntet kinézetre, csak sajnos olyan mintha egy műanyag utánzat lenne az autón!
  • DJ Skyline
    köszi! a shader detail volt még
  • gabesz012
    Jó, részemről peace van. :) Egyébként a simek sem olyanok, mintha igazi autóban ülne az ember, mert csak egy monitor mögött ül az ember... Ez igaz. :)
  • gduck
    Legfrisebb hivatalos nvidia driver...

Úgy látszik a világosban kevesebbet kell "dolgozni" a videókarinak (MW), mert itt a sötétben a SHADER... beállítás -10fps-t eredményez
  • csabush
    Sztem a grafikája érdekes akart lenni...:D Csak nagyobb a gépigényét is akartam írni az elején...
  • csabush
    Sziasztok!

Kipróbáltam a demot, és sztem nagyobb a grafikája érdekes... Nekem olyan túl szürke az egész... Másik meg az hogy nincs lángja a kipufogónak nitrozáskor... Nem tudjátok mivel lehetne előcsalogatni? És milyen driverrel toljátok?(nvidia) A konfigom ott van aláírásba
  • bertino
    akkor ezt mondja, ne azt, hogy valóságos ;)
  • gabesz012
    Neked is van azért egy stílusod... Ez nem személyeskedés volt. :) A lényeg, hogy árkád volt az nfs3,4,6 is, de az Mw, Carbon-nál azért realisztikusabb volt, és élvezettel lehetett bennük menni. Sőt még az U2-nek is jó volt a vezethetősége. Továbbá (sim-)árkád volt a World Racing is. A lényeg, hogy nagyon leegszerüsödött (ezt nem úgy értem, hogy könnyű vezetni, sőt számomra ezeket nehezebb vezetni, mint egy Gtr2-t), elgagyisodott az nfs-ek irányítása.
  • DJ Skyline
    köszi!
    shader detail volt még
  • Zeccc
    nah hát akkor mégis az a neve :D
  • Macccy
    Tudni akarjátok mi van a kanyaron túl? Mit rejt az alagút vége? Mit talál az aki eljut oda, ahol még senki sem járt előtte? ...

Ezt ...
  • VRSDM
    na akkor
    SKY!
    v-sync: azaz vertikális képszinkronizálás, dodo barát kapizsgálja de az hogy az fps-ed a herz-hez igazitja az gondoljtatok bele totális badarság, nem a monitorod teljesítményétől függ hogy hogy megy a játék, ez csupán a magas fps elszállások ellen " véd "... tudni illik ha pl egy játék menne körülbelül 130-140 fps-el (nemfélek hogy valakinek innen annyival szaggatna a NFS:C ) akkor megvágja az fps számod és egy emberi értéken tartja, azaz maximalizál, nagyon magas fps értékeknél ugyan olyan szaggatásérzet van mintha 15fps el menne, és közbe meg 130al repeszt...

particle effect: ki lett tárgyalva, a részletes effektekért felelős mint a neve is irja, kocsiszikrázás, füst, dodo ezt jól irta, a térben elhelyezett 2D-s texturákért felel

öö mit kérdeztél még?
  • bertino
    ne beszélj hülyeségeket és nem lesznek ilyenek :D
  • peter01
    Én is szeretlek.
  • bertino
    te szerencsétlen, az NFS árkád széria, fatökű
    persze, hogy nincs köze a valósághoz

gratulálok neked, szépen lejárattad magad...
  • peter01
    Ezt is mint az MW-t olyanoknak csinálták mint akik még nem ültek autóba mer semmi köze az irányításnak a valósághoz.
  • gduck
    Hiszem ha látom... Szintén ajánlom a fraps progit!

Játék közben X és nitró... Lassítva láthatod hogy semmi nem jön a kipufogóból!
  • gduck
    INNEN leszeded a fraps progit, majd elindítod... Játék közben mutatja az fps értéket. F10 csinál képet!
  • ToCsEk
    Én irtam hogy lesz canyod drift, ez két különböző versenymód, van a canyon duel ami van a demóban, de lesz oylan amikor a hegyről jössz le és driftelni kell.
  • SötétBarom
    Info-k szerint a fullban ki lehet majd kapcsolni az automata ellenkormányzást, és akkor sztem egész jó lesz..
  • CSOCSO
    kiprobaltam.. hm.. nem is tudom mit mondjak. a drift resz erdekes. nem mondomhogy szar. persze kicsit ellentmond annak amit eddig probaltunk az elozo tuner nfs reszekben de megszokhato. majd kivancsi leszek kormannyal mekkora baromsag mikor a kerek jobbra van tekerve de a kormanyt nekem bal oldalra kell huznom... LOALSAG!

a tuning mizeria sajna kicsit keves.bar ez csak egy demo.. viszont nagyon tetszik es orulok hogy ki tudtak valami ujat is talalni.

a kanyon futamot nem tudom miert hivta valaki kanyon driftnek..semmi drift nincs ott:D azt se tudom minek mutatjak a driftelest a kanyonhoz. az csak lassit.
  • SötétBarom
    ban -.-
  • DonManó
    Need.For.Speed.Carbon-flt
    Need.For.Speed.Carbon-Razor1911
    Need.For.Speed.Carbon-RELOADED
  • Kimi03
    A most wanted nem is rossz
  • Kimi03
    milyen lehet a need for speed CARBON!
  • gabesz012
    Na, ezt kikérem magamnak az Nfs 4 nevében. :) Minden idők második legjobb Nfs-ét ne tessék ehhez hasonlítani.

Szerintem meg Mw szarabb volt, mint ez, itt egy fokkal jobb az irányítás (leszámítva a driftet). Ja, arra leszek kíváncsi, hogy fullban ki lehet -e majd kapcsolni a cath up-ot. Ha nem, akkor nem hinném, hogy 2-3 versenynél többet fogok vele nyomulni... Undorítónak tartom, hogy hiba nélkül vezetek, és a gép utólér, majd leelőz, onnantól már nem fun egy játék, hanem idegesítő. A régi szép idők, amikor 30-40mp-s alázást kapott a gép. :) Sry a hosszúért...
  • Szabi1991
    '67 Ford Mustang GT500

Ford GT
  • Csaba007
    ATI RADEON X550 !!!!!!!!:D
  • ToCsEk
    Szeritnem a teljes gaméban a legjobb versenymód a canyon drift lesz, mész 300-al és ha nem jól veszed a kanyart már le is zúgtál a nagy semmibe.