22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• buldozer99
    kül nem tom miért de ha fényképezem frapsal kicsit romlik a kép felbontása:((és nem látszik az fps!szal print screen el kell csinálnom a képeket!
    Linkelj be te is képet!
  • buldozer99
    kedden jön meg a 512 ram mellé:)))
  • hen-tes
    ezek a textúrák fullon vannak? :|
    érdekes, mert nálam valahogy szebben néz ki..
  • csabush
    nem akarsz venni még 512 ramot? egy olyan konfigba min 1 giga dukál
  • buldozer99
    minden on!
    mosonblur:D:D nincs rajta!
    2X szürő!
  • Banano007
    kopp csak az elmosás nincs rajta ami -20 fps :PPPplusz még kitudja mi nincs még on..:P
  • Code92
    pesti vagyok és minden regglel látok egy peugeot 307-est ami elég szép lkocsi és nbagyon sajnálmo h. egyik nfs részben sincs benne (nem a 206 az szinte mindegyikbe benne van 307!!!!)
  • BiG G
    pestiek vagytok akkor ti is? én minden reggel amellett a mustang mellett sétálok el az üllőin :)
  • buldozer99

• CSOCSO
    hat hja.. sajna a driftet nekem is billrol kellett nyomnom mert kormanyrol lehetetlen volt nagy pontokat elerni
  • CSOCSO
    dehogynem volt jobb.
    emlexem hogy sokkal iranyithatobb volt, nem tort ki idiota modon az auto meg ilyenek. nagyon jo volt kormannyal!
  • Banano007
    jaja ott kell fényképezni ahol kevés az épület/kocsi ..és akkor 56 fps ed lesz hurrá ügyi vagy;)
  • SötétBarom
    " A shader is a computer program used in 3D computer graphics to determine the final surface properties of an object or image. This often includes arbitrarily complex descriptions of texture mapping, light absorption, diffusion, reflection, refraction, shadowing, surface displacement and post-processing effects. "

Tehát nagyjából igazad van.
  • csabush
    azt a mustangot én is láttam, acélkék és az 50es villamos vonalán áll a kereskedésbe, az egy sima mustang
  • BiG G
    szerintem egy alap régi 1965-68-as ford mustangot láthattál, az is "hasonlóan" néz ki.

európában nemigen voltak GT-k, sem 350-es, sem 500-as (Shelby GT350, GT500-ra gondolok)
  • SLICK
    ennek mi értelme?
    pre order verzió tehát, az is olyan mintha megvennéd :|
  • VRSDM
    shader:
    shader nek nevezném (ÉN) az összes olyan effekt-et mely direct-x igényes, értsd, minden felületnek anyaga van, minden felület reagál a környezeti viszontagságokra, és itt jelennek meg a shader-ek... persze ezt csak felületre értve... (ennek még sosem jártam utána)
  • Attila8805
    nekem van egy kérdésem mondjuk én leszedem a pre orederes verzíót aztán a reloaded kiadja az ő tört verzióját és én abból beteszem a cr*acket akkor működni fog?
  • Barney Tech
    Nemlehet neki mert csak a radeonok x1000től támogatják a shader modell 3
  • armageddon666
    valóságban meg kapcsold be mósön blört... pár tömény és máris on :D de vigyázzá me a valóságban törik az autó :D amúgy tényleg eléggé dúrva itt a motion blur de engem nem zavar... ezt is %osra kéne rakni :D
  • OrioN the S
  • buldozer99
  • buldozer99
  • buldozer99
    mindjárt jönnek a képek!
  • RelakS
    majd én megnézem, de már az U2 alatt is a driftet billről kellett nyomnom :(
  • samhun
    még hozzáteszem
    kormánnyal nekem nagyon nemjo, pedig a kormány egy jo példány :P
    valahogy nem a legjobb.
  • samhun
    Valaki játszik a demoval kormánnyal?
  • csabush
    jaja, én is azért kapcsoltam be mert mondom ha olyan mint MWbe akkor nincs gond.

CSOCSO: én még nem próbáltam kormánnyal, de szerintem ezeket nem is érdemes, az MW se lett sokkal jobb kormánnyal
  • SötétBarom
    Én csak itt.
  • CSOCSO
    ott is kikapcsoltam.
  • SötétBarom
    Ööö nem konkrétan a mósön blör zavar, hanem az hogy nagyon ótvar a megoldás.. MW-ben pl nem volt zavaró..
  • CSOCSO
    nalam alapbol ki volt kapcsolva. ki se probaltam es nem is erdekel:) kormanyt meg lusta voltam osszedugni vki probalta mar?
    altalaban durva kulonbsegek vannak iranyitasban:D
  • CSOCSO
    olyankor nem mosonblur jelentkezik hanem csolatas.
    csak ezt az egeszet es foleg a sebessegerzetet ezzel az elmosassal lehet megoldani. ha nem tetszik kapcsold ki. ezert tettek az optionsbe.
  • csabush
    írni meg majd megtanulok így 19éves fejjel valamikor:) szal sebességérzet...
  • csabush
    ja az a csíkozódás bőven eléga sebbeségérzet megadásához, a motion blur meg kikapcsolható, ki is kapcsoltam, csak megjegyeztem h túlzott mértékben mosódik
  • csabush
    szted ezt mondtam? Csak azthittem h az én gépembe van a hiba baszod, jólenne nem leszánni, nem 10 éves kis pöcs vagyok aki az árkád szarokat szereti, meg a 10méteres lángcsóvát a kocsiból... Sokkal jobban szeretem a GTR-t vagy a Gran Turismot ps2re... Ezzekkel az underground utáni NFSekkel csak a tuning miatt játszom...

A lángcsóvára azért kérdeztem rá mondom mert azthittem h a gépem miatt nincs, de látom itt mindenki arra megy h nekiessen a másiknak h mekkora f*sz...
  • CSOCSO
    az elmosodas kikapcsolhato. szvsz a sebessegerzetet eleg jol demonstralja az mikor csikosodik az auto mogotti resz... kapcsoljatok ki a motion blurt es meglatjatok mirol beszelek.
  • SötétBarom
    Már kikapcsoltam. Így sokkal jobb.. Ugyanakkor nemtudom miért nem lehetett értelmesen megcsinálni.. Nem idegesítene akkor, ha tényleg nagy sebességnél jelentkezne.. De az h megyek 140el és nem kivehető a track, az röhejes neharagudj..

Vezetek már egy ideje, de a valóságban még 200al sem jelentkezett a mósön blör, pedig nagyon vártam.. Biztos rosszul csináltam valamit..
  • csabush
    MW be meg UG2 be elfogadható volt a mosódás szvsz... MWbe biztos, meg ott jobban nézett ki sztem...
    Amúgy ami eddig tetszik az a tuningolási rendszer, az királyság lesz a fullba. A Drift az érdekes, de nem rossz, szokható. Az autók kidolgozottsága is király, egyedül ez az extrém mértékű mosódás nem jön be, de valszeg ezt is megszokom majd... Az MW-t azért utáltam mert kevés tuninglehetőség volt, és ennél a játéknál ezt orvosolták, úgyhogy gond nem lehet:D
  • CSOCSO
    langcsova nelkul mar nem is jatek a jatek mi?