22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#10520 Jóvolt az első, a harmadik meg a Porsche. Tudnám mi a szarért kellett elhagyni a műszerfal nézetet. Ebben a TDU nagyon fog ütni. -
#10519 A Carbon telepítője 4 giga körül lesz! pre-order rendelésnél világosan kiderült -
Djemba #10518 nekem a need for speed 1 tetszett nagyon -
#10517 Egyetértek.UG2!:D -
#10516 én már nagyon nem emlékszek az UG2-re, de emlékeim szerint annyira nem fogott meg :-|
most wanted szebb, nappal van, és minimális keretsztorija is vanik, de zusammen egy kalapszar :c -
#10515 Lehet, volt már róla szó - nem olvasok vissza - lesz egy verseny a játék népszerűsítése érdekében - gondolom én - a pgcc.hu-nál decemberben. Pontos dátumot nemtok, első héten lesz az tuti... Csapatokat fognak várni a versenyre és a nyeremények is EA termékek lesznek persze - érdemes figyelgetni az oldalt... -
#10514 Sztem az lenne a legjobb ha visszahoznák az UG2 feelinget és még raknának bele egy két kiegészítést és pluszba hozzá az autoscultptot...
Nagyon kafa játék lenne belőle. -
LeePí17 #10513 NFS 4 és UG2 =) -
#10512 Jaja.
-
#10511 UG2... -
#10510 szerintemmeg a nfs5 porsche -.- -
#10509 Énszerintem az UG 2 -
zso23 #10508 Nekem sem nagyon gyerte el a tetszésemet ez a CARBON.
Szerintem is a MW-ed jobb..
-
Djemba #10507 ki szedi ezt a torrentet ez csak 3.2 gb de 6 lesz!!!!tuti kam -
BIZ0906 #10506 gondolod hogy ez a játék? -
Vakeraka #10505 Nem értem mi az a naptárszerűség a hivatalos honlapon mert ha a megjelenés akkor még bőven számolnak november 4-é ig -
#10504 Pár napja én is lerángattam a demoját és 1Gb-os install után rávetettem magam a játékra. Lehet, h gatya gépem van, de csak nálam tűnik úgy, mintha a verseny közben olyan - hogy is fogalmazzak - lassú lenne? Mármint nem érzem benne azt a szédítően gyorsaságot, ami pl az MW-ben megvan. Az MW-ben 150-180 mérföld/óránál (250-300Km/h) már beletapadtam a monitorba, annyira vágytam a sebességet és meg is volt ez az érzés. De a Carbonnál... mint valami rossz játéktermi gép... :S
Tudom... DEMO :) -
BIZ0906 #10502 "Ennyi állatot" -
#10501 még egyszerűbb lenne, ha befognátok a szátokat
szerintem -
JackSparrow #10500 Egszerübb ha felmész a www.gamestar.hu-ra és ott van hogy letöltések és töltheted ezerrel! -
LeePí17 #10499 200körül seedelik 4200an szedik lefele..
ennyi értetlen van aki letöltés előtt nem nézi az NFOt...
:D -
tom235 #10498 nem igaz, hogy a sok hülye nem tud várni még 1 napot. -
#10497 mennyi barom van, több százan letöltik a FAKE verziókat, ráadásul Securom van védelemnek feltüntetve, pedig a hülye is tudja, hogy az EA Safediscet használ :DD -
#10496 majd ha nforcen kinn lessz,akkor az már jó lessz -
LeePí17 #10495 Need for Speed Carbon PC DVD Multi-Unleashed 3,2gb = Call Of huarez
NFOját néztem meg...
Released 2006 Nov 2
(nem is tudtam h nov 2a van) -
#10494 biztos nem leszek népszerű, de a demó alapján nem is értem, hogy miért kellene ez a játék. ugyanaz mint az eddigiek, egy kicsit turbózott grafikával. ea-s rókabőrnyúzás tipikus esete. -
nokly #10493 azok éjjel is dolgoznak:D -
#10492 nem fogadnék... ma már semmit sem lehet tudni, amúyg ez iylen saját meggyőződés holnap lesz.
de iyelnnel ne offoljunk, nem letöltéses téma -.- -
#10491 mert amcsiba most nem éppen nappal van :) -
nokly #10490 amugy nap közbe miért ne adhatnák ki?? mindenki csak estéről meg hajnalról beszél, mondjuk most ebbe a pillanatba miért ne adhatnák ki? -
nokly #10489 gondolom ha megjelenik a carbon ezen a fórumon lesz elősször kiirva:D -
#10488 de nem merné rá fogadni,hogy ma nem lessz fenn?? -
#10487 Csak kicsit gondoljatok vissza,hogy a mw pl 2 nappal elöbb jött mint a boltokba,szal ma már vagy esetleg holnap hajnalba 100% hogy már fenn lessz -
nokly #10486 31.-én biztos 1 napot már csak ki lehet várni bármennyire is kérdezgetitek... -
#10485 ma semmiképp.. majd holnap valamikor
de jó lenne, ha nem kérdeznétek folyton, addig se szpemmelnétek... HTX -
theodor #10484 Ma, vagy holnap biztos felkerül. -
Száddi #10483 Tuti hogy ma már tölthető lesz?? -
nokly #10482 és azt honnan vezsed olyan biztosra? -
Bullitt #10481 és ezt te honnan tudod? neked már megvan és épp töltöd fel a netre? :D -
#10480 ma este már tölthető lessz