Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Asus Blitz Formula SE | Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz @ 3.5Ghz | WD Caviar Blue 500GB | nvidia GeForce GTX 550Ti (1GB) | 4X1 GB Geil DDR2 RAM | LG DVD-RW | Logitech S510 Cordless Desktop |
Asus Blitz Formula SE | Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz @ 3.5Ghz | WD Caviar Blue 500GB | nvidia GeForce GTX 550Ti (1GB) | 4X1 GB Geil DDR2 RAM | LG DVD-RW | Logitech S510 Cordless Desktop |
nfscarbon,sc double agent,fear exp,testdrive ulimited,dark messiah,és még a gothic is ittvan,,mi lessz itt 😞😊
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Bocsi, ha ez offnak számít, de muszály megkérdeznem.
Tudtok olyan autós játékot, amivel el tudnám ütni az idõt, amíg jön a Carbon? Lehet ARCADE vagy SIMULATOR csak jó legyen. Ilyen Test Drive-os is lehet. Köszönöm!
Jah és még ilyet ír aki feltöltötte holnap már mindenhol fenn lessz<#idiota>#idiota>
Hamár a Gamestarnál tartunk......amúgy meg sztem te is folyton a carbont basznád ha meglenneXD
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
A 23-24 egy internetpletyka, amit senki nem erõsített meg... Hétfõi napon eddig se volt gyakori EA demó... Én azért még reménykedek a holnapi napban, mert reálisnak tûnik...
Az EAsok mindig a PCsekkel b***nak ki!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Torontoban és Montreálban Ottavában most van reggel 9 ora,ugyhogy még bõven van remény.
Majd warezra teszik ii nem,?? Fel tudnak egy páran b/-*szni ilyen hülyeségekkel. Meg hogy már kint van a teljes torrenten én már szedem szerintem jó.. ***átok *a**át!