22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• SLICK
    holnap vmikor.
  • Alien1024
    a full az máma éjszaka vagy holnap bár mely időpontban várható?
  • Hunter of Deer
    Akkor ne nyomd fel ennyi...
    Attol mert te felteszed vagy sem attol nekunk sejobb se rosszabb nem lesz...
  • tsarffi
    Ezt az add-on-t nem fogom felnyomni. Még mindig nem érted?
  • LeePí17
    reklám ban :) thx
  • Szabi1991
    "én csakazért se fogom felrakni"

nem értelek téged...
  • tsarffi
    Ja tudom bocs elirtam, nem patch, én csakazért se fogom felrakni. Má alig várom a fullt.
  • Szabi1991
    ez nem patch , ezeket a kocsikat bennehagyták a demoban...
    és ezzel a módszerrel elő lehet őket hozni , hogy mehess velűk a demóban ..
  • Daveee92
    mert már anyira várja mindeki hogy nem tud mcsinálni, és öszedobták ezt a kis addont :D
  • tsarffi
    Ezt már megint nem értem. Minek kiadni a demohoz ilyen szar patch-eket a teljes játék megjelenése előtt 1 nappal?
  • Szabi1991
    képek
  • janikatuning
    kösssszzzzzzzzzz
  • Bullitt
    teszt?
    Itt az IGN teszt idézete a grafról:
    Graphics and Sound
    Carbon stands out against Most Wanted. Most Wanted seemed to take place in a fictitious Seattle-like area: There were lots of forests, country by-ways, and lakes that, well, looked like parts of Washington. If you weren't keen on last year's environments, you'll like Carbon. It is a return to the sparkling urban lights of Underground 1 and 2. The game is filled with sparkling lights, darker night levels, and a distinctly urbane look. Special effects adorn the city streets and fast-paced cars. Streams trail off cars to enhance the visual sense of speed. Blur effects are always working to provide a great sensation of velocity. And nox injections will boost the sense of speed even further. Or the speed breakers will slow time down. The customization enables creative control over your cars, which adds to the sense of visuals, and of course, the FMV-filtered characters incorporated into game environments create a distinct visual appeal (even if this year's game over-does it a little).

On the sound side, Carbon takes the over-the-top sound from Most Wanted and gives it a kick in the pants. You'll hear greatly altered engine effects; you'll experience a dramatic set of sonic sounds infused into the cutscenes and transition sequences; you'll hear the sweet in-take of NOX. You'll also hear the realistic cop radio chatter ranging from casual level-one pursuits to level three crackdowns. The music is energetic and turbulent. It increases in volume and intensity as you're being chased by cops, and there is a good mix of rock and techno tunes.
  • Szabi1991
    Addon-autók ! + leírás..
  • janikatuning
    nem tok rá katintani
  • janikatuning
    hogy mükszik az add-on?????????????????????????
  • Hörkee
    [Segít]
  • Hörkee
    Pontosan, mindig kilopja valaki a boltból,mert ugye megjelenés előtt egy nappal már oda kell vinni a boltokba.
  • janikatuning
    lécci segítsetek
  • Bullitt
    jósnőnek készültök, hogy megmondjtok mikor lesz fent?
    Figy, amerikába nem ma, hanem holnap jön ki szal még ma tuti nem lesz fent. max. vmelyik árus kiveszi a "Ne ontsd ki 31-éig" dobozból és ha már nincs más dolga feltöri és felteszi a netre a dvd-s cuccot. XD
  • Daveee92
    x360 már kijött, itt egy ember leirja hogy miyen:
    German version is working mate ive had it since earlu hours of this morning and played it about 1-2 hours, Ive gotta say for me this is the worst Need for speed ever graphics are just shit and the gameplay feels old and slugish compared to the new racers out with whats on the 360 already this just seems crap and the graphics really really are shit for a 360 game and it suffers from pretty frequent framerate issues.

Waste of a dual layer but atleast I didnt waste £50 on this shit.
  • janikatuning
    hogy működik ez az add-on?
  • Truck Driver001
    Nálam is csak a Mazda működik.
    Kérdésem:Miért?:DDD
  • Daveee92
    ezt hoogykell használni_?
  • kriszkrisz
    en is feltettem ezt az add-ont es a mazdanal van lang a valtasnal es a nitronal is.szerintem a teljesbe is lesz!
  • Pheaper
    itt az új kocsi ..:)
  • Pheaper
    csak a mazdát rakta nekem be :( :)
  • mayacska
    Nah,majd kiderül... Talán órák múlva már.
  • Pheaper
    köszi :)
  • DjDano
    szerintem nem...

viszont kijött egy demo add-on amivel többek között ablakos üzemmódban lehet játszani carbonnal, kilőhetjük az intro videókat, választhatjuk a riválisok verdáit (Mazda RX7, RX8, SPEED 3, DODGE CHARGER 06) és egyéb finomságok

letöltés innen ;)

Carbon Demo add-on
  • mayacska
    Ha minden igaz, mininován fent van az unleashed verzió. Szerintetek?
  • dav1d
    sry fáradt vok

"vontad lessz hogy attol több mega lessz a game"
  • dav1d
    az élsimitás egy efekt ami megadja hogy mondjuk egy kocka széle ne legyen olyan durva recés...
    milyen zseniális logika után vontad lessz hogy attol több mega lessz a game?
  • wander01
    én nem néztem fraps-el de 1280*1024-ben minden maxon gyönyörüen megy. sajna csak SM 2-t tud a karim, ugyhogy blur nincs. de amugy mocsok jol néz ki :) volt már aki mindent fullra rakva játszott szaggatásmentesen? :)
  • Dodo55
    Szerintem nem aniso-ra van álíltva neki a texture filtering.
    Azzal szebb.
  • Barney Tech
    Nekem azonrtad lekicsinyítetted.
  • buldozer99
    1024*768!
    deh majd reggel dobok 1280*1024 es képeket is!
    nem tom miért 1024*768 ban toltam:O
  • buldozer99
    jaja
  • hen-tes
    a world detail maximumon van?
  • hen-tes
    épp azt akartam, de két monitorom van, és print screen-nel a másik monitort menti el :C