22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#10609 nem tölthető...ughhh...majd holnap...után.Bírd ki,mingy vél egyenes:D:D:D...nem kell sztem megkérdezni 3x -
Daveee92 #10608 megnéztem, de ez fake mert minden rar más méretű egyik 5 mega máásik 40 -
#10607 #10603
-
#10606 Hát jah:)
Szal ha belegondoltok akko a kocsikhoz kicsit kapcsolodik.
Bizonyos helyzetekben kurva jo.
Pl amikor fuvarozol vkit akkor is meg ha csinálod a verdád akkor is (mint ahogy irták)
De ien gyorsulás közbe sztem vagy nem kell zene vagy vmi gépzene kell.
Én inkább akkor a no zenénél maradok gyorsulás közben:) -
#10604 mer lássuk be az ug2-ben az a hörgős halál madár hevi metál xar...az naon az agyamra mászott,mikor tolom ezerrel a sofőrködést...és megy a grrrmrrrr mgmmmmgrrrrmhrrrr...hörgés...vávávááá -
#10602 tölthető már valahol a játék?
-
#10601 verda fabrikáláshoz jól jön egy kis ghetto muzsika...növeli a feelinget...de száguldáshoz vmit gépzene kelll...i need machine music!!!! -
#10600 jaja, jó kis DnB kéne, de ebből a részből kimarad! :C -
#10599 Hát jah a D&B az még télleg jo.
Hát jah...mer az a baj h rap alatt sok emberke csak eminemet és 50 centet értik és innen indul ki a dolog.
Aláirom h szar mind2
Mondjuk 50 még vmikor még elviselhető de nem illik az nfs-be -
Daveee92 #10598 egy reloadoeset találtam ami 2 ora val ezelött volt kirakva -
tikshow #10597 ja am én is inkább a rockért rajongok, de a pörgőssége miatt -
BIZ0906 #10596 nem baj de nem csak tuc tuc dum bla egyfolytában csak ritmus zene van a dance-ben. Én a zenésebb dancére gondlotam.
Dehát ez van -
#10595 meg dübörög a D&B...ha belegondoltok...inkább egy kis pörgős D&B illik a game-be...fura,mert mondjuk én trances vokk...azon kiívül viszont,bármit meghallgatok...pl az NFSC-be a Lady Sovereign - Luv Me or Hate Me...az flesh.:D:D:D -
tikshow #10594 a rap egy történet mond el általán ritmikusan ennyiről szól csak, ha megérted a beszédet akkor tudnád, hogy nem is olyan rosz(50cent meg a többi divatrapet kivéve, ahol csak arról van szó, hogy a kúrvák így a kúrvák úgy meg, hogy én milyen gazdag egy tuskó vagyok...) -
Alien1024 #10593 hát 1 biztos az edig ez a leggyengéb zene felhozataluk -
Daveee92 #10592 remélem kijön ma -
#10591 Jol van mind1...de sztem akko se illik egy ien autos játékba ien eletros zene -
#10590 Hát leeht h neked nem teccik.
De sztem több mondanivaloja mint egy ien elektro zenének. -
Bullitt #10589 Inkább az mint a rap. Nálam legalábbis. Mi a jó abban hogy egy fószer az egész zenébe fél óráig pofázik és közbe meg csak a bassus van és ennyi kifúj az egész. Ne érts félre, van pár jó kis hip-hop szám, ami tetszik, de legtöbb annyira idegesítő egy idő után. Bocs az OFF-ért.
Na a teljesről annyit, hogy a demonál is volt olyan nap, hogy vki elordította magát, hogy ő igen, ő érzi hogy ma jön ki, erre mindenki egyetértett vele és semmi nem lett belőle :P -
#10588 Mi?
Elterjedt műfaj az elektro?
Az lehet.
De amcsiban forditott a helyzet mint itthon.
Me itthon ugyebár az elektro/dance/trance a legelterjedteb és mennek a bankba meg e-klubba meg mittomén hova.
Amcsiban meg volt egy felmérés h a rap a legelterjedtebb és utána pedig a rock meg az ien hasonlo műfajok -
#10587 eddig az ug1től a carbonig sztem a most wantednak volt a legszarabb zenéje...ott csak pár szám volt jo -
#10586 Hát ezt ne modntad volna... nagyon is elterjedt műfaj amcsiban.. szvsz ez a kis electro nem ártott, ha már technot nem tettek bele (és itt nem a zúzd szét a házat technora gondoltam hanem az értelmes valódi techno zenékre) -
#10585 Jaja.
Legalább azt nem raktak bele.
Amugy ez a carbon zenéje ahhoz képest egész jo.
Az underground-okba meg ugyebár sztem azé voltak ien zenék me underdround..:)
És nekik ez a rapet jelenti:) -
#10584 aminek örülök, hogy dance-t ne mraktak bele... a tököm ki lenne a rittittííírititt hangzással... :D már bocs -
#10583 Ja az igaz.
De sztem ien dance vagy trance akko sem illik egy ien játékba.
Meg ugyebár amcsiban az a műfaj nem is elterjedt. -
#10582 Furikázásnál oké a rap....de versenyzés,gyorsulás közbe szvsz kibaxott xar....:) -
#10581 hát... az UG 1 dugig volt rap-ekkel, kicsit ellensúlyozni kéne ezt mert így egyhangúvá válik a játék.
de ne érts félre semmi bajom azzal h rap-et szeretsz vagy vmi nem fikázódni akarok.. -
#10580 Hát jo..nekem ez a véleményem mert sztem télleg szar.
Mindig ismétlődik az ütem, és alig van rajta szöveg meg ha van akkor az is ismétlődik.
5 percig az megy ami a szám kezdetétől a 10.ik mp-ig van és azt ismételgetik.
Sztem autos játékoknál még a rock elmegy.
De amugy nekem jobban bejön a rap.
Elmegy egy kocsi az utcán és dömböl akko általában rap megy a kocsiban -
#10579 jaja, az undergroundokban is a legjobbak a rappek voltak (főleg a T.I.-24s) -
BIZ0906 #10578 ne fikázd a dance zenét!
ont ez hiányzik a carbonból legalábbis nem nagyon hallottam dancét -
#10577 Nem kell?
Dehogynem:)
Mér lenne sok belőle?
Az ien autosokba inkább sok rock meg ien szar disco van vagy trance vagy mi... -
#10576 nem kell több niga rap... így is elég sok van már :| -
#10575 Ja az is igaz:)
Na de lehetne az amcsikank is jo izlésük:)
Ott aztan megy a rap:) -
tikshow #10574 550.000ig még reális, de a milliósok, már nagyon cheatesnek tűnnek -
#10573 mert bármikor letudod halkítani a játék zenéjét, és benyomod a winampot :) -
#10572 nem teszi fel a képet
...mind1...296.086 lett a vége...volt 3 kiló felett is...de sztem a 1misi az kicsit belepiszkálós sztenm
minden game-nek vannak határai!:D:D:D -
#10571 Jo lenne már vmi ismertebb emberke...
Ien Dynamyte vagy kit beraknak...pff
UG-okba meg most wantedba jo zene volt.
Jobb mint ebbe.
Ott legalább volt ien T.I. meg az UG1-ben Lil Jon - Get Low.
Rom-dom-dom:) -
#10570 lol
-
#10569 ennél többet hogy a rákba lehet tolni...full speed...jó szög...mi lehet még...vagy fake a 350e feletti,vagy én vok béna:S:S:S -
#10568 törölt hozzászólás