22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
csoola #12532 nekem ebben egy nem tetszik, h a ha megnézitek a második képen km/h, a harmadikon meg mp/h van, és asszem a demoban nem lehetett állitani,de ha mégis, ne kövezettek meg:D -
#12531 király :D -
#12530 már belinkeltem -
#12529 1-2napon belül már lehetséges sztem h lesz verzió:P -
#12528 meg talána pálya is más -
#12527 Csináltam egy új bannert!
Mielőtt elkezdenétek szidni, közlöm, hogy ezt csak viccnek szántam. -
mentos-boy #12526 vótmá... -
#12525 1-2 napon belül mégcsak Ok mert arra már nekünk is meglesz :D
Bár én arra számítottam, hogy már ma meglesz, dehát ez van majd holnap.
Jó éccakát mindenkinek, nem érdemes virrasztani ilyenkor már úgysem lesz. -
#12524 HKZonda képek elvileg
nem a demobol van mert esik az esőőőőő -
#12523 NINCS MÉG FULL WAREZ VERZIÓ! ÉRTED?! NINCS! NEM "hádde", NEM MEG "de láttam", ÉS A HAVEROD SE TÖLTI,
MER' NINCS!!
LOL! :DDD Azért fogadok, hogy pár újreg 1-2 napon belül jön és elmondja nekünk, hogy milyen jó a Carbon full verziója mert a haverjánál látta..! -
#12522 Nocsak már megint új banner. -
#12521 poénnak szánta nem kell rögtön leugatni:P -
#12520 Mondták már neked hogy becsüld meg az öregeket? -
#12519 Vagy ha ha a Csávót Carbonnak hívják és a gépfegyveres palinak szüksége van sebességre,hogy lelépjen ezért szól Carbon tizedesnek,hogy srgítsen. -
#12518 Honnan veszed hogy nem a Carbonból van?Mivan ha egy átvezető animáció,mikor a katonákat is bevetik ellenünk az utolsó küldiben?Hm? -
#12516 Ittkersgél! -
samhun #12515 Valaki nemtudna nekem összeálitani neroval egy dvd tokot a carbonrol? a tok hátulja magyar legyen ha lehet(www.cdgalaxis.hu).
thx ha segitetek! (mert én csináltam, csk nem lett jo, meertr tul kicsit, és nincs egybe a hátulja meg az eleje) -
csoola #12514 off: nekem dt-m van és jobb mint a simo, már csak kötözködésböl is:D -
Zsoberpapa #12510 Pontosan. Előbb-utóbb meglesz ;-) Én meg addig leforgatom az NFS legújabb részének a filmváltozatát :-P Nah, jó csak vicc volt. Nyeltem egy nagyot és megrendeltem a galaxisban, majd a PC-s bácsi megnézi reggel :-D Már nem bírok várni. Játszanak az idegeimmel... -
FLeK0 #12509 mit forditsunk? nem is kell ehhez angoltudas, csak porgesd vegig az utolso oldalakat: ott is hulyegyerekek irogatjak be a 25 fake releaset, ahogy itt is. -
Zsoberpapa #12508 Azt hittem ez valami vicc :-D Én is megnéztem a googleba és tényleg van ilyen kép :-P Megtréfálnak minket a Carbonnal, kérem szépen :S -
#12507 Na sziasztok emberkék én mentem szunyókálni!jó várakozást és keressgetést:)ne vigyétek tulzásba meg vár az a Carbon...ha nem tok aludni lehet benézek -
samhun #12506 aki tud angolul, az forditson, .hkzonda -
#12505 de az összes torrent file lassan jön akárhányan seedelik, max 40-60kb amikor a net sebességem 200-230kb között szokott lenni...
/ON -
#12504 :DD
-
Fen3gyerek #12503 pedig tavaly zonda volt a kúl :D vagy most csak a név ugyanaz a személy nem? -
#12502 hát még akkor hányan fogják seedelni ha rájönek h kamu.......... -
FLeK0 #12501 pwnt -
Fen3gyerek #12500 honnan van zonda? mert Razor1911 már van az öbölben. -
#12499 hát szerintem egy oka van hogy lassú a torrentezésed ez meg az a tény h nem sok mindenki tudja seed-elni mivel nem rég vkerűlt fel -
#12498 "Elnézést kell kérnem tőletek a HKZonda féle verzió nem valódi, a játék iránti féktelen érdeklődés engem is elragadott, na meg hozzáteszem sajnos elég profi hamisítvánnyal van dolgunk lényeg a lényeg egyelőre nincs még teljes verzió.."
forrás: nfscarbon.atw.hu fóruma -
Fen3gyerek #12497 biztos? alig egy orája van fennt piratbayen.. -
#12496 jó lennne hogyha valaki akinek gyorsan jön a torrent leszedné a zonda-t és megosztaná velünk h télleg müxik-e.Sajna nekem rohadt lassú a torrentszedés nem tudom miért.Vki help? -
Code92 #12495 nem -
Szabi1991 #12493 -
#12492 lehet -
#12491 jaja meg Zonda Civic is van benne :D -
Laceeka213 #12490 abba csak HK Zonda van :D:D:D -
#12489 Hogy lrhet nforce ról letölteni? -
samhun #12488 hk zonda verzio az is fake?