22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• bzoley
    kistesod helyett lehet, hogy inkább bácsinak kéne szólítanod, de nem ez a lényeg. Én id ált. olvasgatni járok, de lenézésen, lámázáson, kiskirályoskodűáson kívül hasznos információt, olvasnivalót találok, és nem azok miatt, akik miatt kikerült a szöveg, csak ezt már nem veszitek észre. Sokszor tűrtőztettem magam, hogy be ne szóljak valamelyik hasonló topic-ban, de mikopr megláttam ezt a szöveget, aminek mondjuk nem sok alaplja van, legszivesebben megetettem volna a billentyűt a használójával. Nem hiszem, hogy nem lehet értelmesen fogalmazni. A gyerekek bizonyos százalékának a mostani változat sem érthető, mert még letölteni, keresni sem tanultak meg, nemhogy olvasni.
  • Fen3gyerek
    by nfscarbon.atw.hu/
  • Csabesz6
    ps2re is?
  • kill3r21
    ezt hol olvastad?
  • FLeK0
    vmi baja van hogy a géphez beszél?
  • Rohamsisak
    Warez oldalakon is?
  • jakewyler
    hehe
  • SLICK
    hát ez nagyon odavág
  • Fen3gyerek
    "Elnézést kell kérnem tőletek a HKZonda féle verzió nem valódi, a játék iránti féktelen érdeklődés engem is elragadott, na meg hozzáteszem sajnos elég profi hamisítvánnyal van dolgunk lényeg a lényeg egyelőre nincs még teljes verzió.."
  • miki90
    jahjah
  • Laceeka213
    úgyse lesz fent :S ismerjük ezeket a hsz-eket
  • kill3r21
    ottis vagyok de másra gondoltam épp :D
  • Code92
    a nagyobbb oldaqlak alatt pl wanadoo dox stb-ket is érted?
  • jakewyler
    a hkzonda??
  • DJ Skyline
    remélem leesik mindenkinek, hogy mit akarok szemléltetni a képpel!
  • Senkkik
    én inkább várok holnapig legalább lesz seeder ^^
    de kösz az infót!
  • mentos-boy
    akkor majd 1 működő linket ha kés vannak vele!! THX!!
  • Fen3gyerek
    akkor külföldieken mért nincs?
    amúgy ők honnan a facból szerzik? :D
  • miki90
    pcgame.dox.hu???:D
  • kill3r21
    most kaptam az infot egyik nagy feltöltö havertol...fél ora és fent lesznek a nagyobb oldalakon magyar torrenteken
  • Golyo69

Tényleg van :D csak nem mindenkinek még :D

a videóbol van amit linkeltél :D én is épp most töltöttem le :D kb 5 perce :D
  • Dj Toto
    nem vettem meg, oszt. társam csinálta a videot de nemtom h magyarositást hogy szarba szerzett hozzá, elvileg a media markt-ba lehet kapni 12 e
  • Bugz
    Jaja...sztem amugy jobb lesz mint a most wanted.
    Még kevesebbet is tölt:)
    Na meg a meória.
    Ja meg sztem azért (is) van sötét mer ugy nem kell kidolgozni mindent annyira.
    Mondjuk jobban is illik a játékhoz a sötétség mint a nappal
  • miki90
    megvetted?
  • jakewyler
    bazz,legalább rippeld fel nekünk
  • Dj Toto
    ja és magyar :D
  • reménytelen
    Valóban, különben nem termelődne napi 750 hozzászólás úgy, hogy még meg sem jelent.
  • csoola
    a demo miatt, kiváncsi vok mit hoznak ki belöle, meg aztán vhogy nekem hirtelen is jött, csak ugy nyáron kapunk egy hrt h lesz vmi carbon néven, azt most meg már ott tartok h tök várom
  • kill3r21
    kisteso lehet primitiv vagyok de tavaly ugyanez volt sokan azért nem töltötték mert sok okos itt sgn nforcera várt... azt má megis unták páran mire nforcon kintvolt! ugyhogy most én is beprobálkozom és 50% a esélye hogy jol járok...mér kell mindent elhinni ami ide ir a modi?
  • fery02
    Szerintem mikor írta a házigazda ezt a szép kis szöveget a bannernél, kicsikét már ideges volt, vagy kicsikét pityókás lehetett. XD Amúgy nekem nagyon tetszik :)
  • Dj Toto
    http://bthosting.atw.hu/NFS-Carbon.wmv tessék :)
  • Bugz
    Sztem a most wantednél nem volt ennyi komment egy nap...meg ugy általában.
    Ez a game mindnkit naon érdekel
  • gduck
    A demónál a registryben lehet "engedélyezni" az esőt (bár nekem sose esett :D ) De sztem ez valóban másik pálya...

• bzoley
    "NINCS MÉG FULL WAREZ VERZIÓ! ÉRTED?! NINCS! NEM "hádde", NEM MEG "de láttam", ÉS A HAVEROD SE TÖLTI,
    MER' NINCS!!"

És ilyen intelligens embereket beengednek a fórumra, részvétem.
    Le merem fogadni, aludni nem fog, mert fél, hogy leáll a torrentje, ha nem figyeli folyamatosan. És itt löki a primitív dumát.
  • csoola
    sztem szidjuk meg mert apro betüvel irt és alig láttam:D
  • mentos-boy
    akkor majd kérjük a biztonsági másolatot!!!
  • PiR8
    _elvileg_ :P
  • tcs007
    áá remélem holnap már lesz mert csütörtökön go lanra ahol net nemlesz és jólett volna már ott tolni :(
  • matyi08
    meg az autó is, meg a demo-ban nem lehet nevet változtatni.
  • Danman
    LooooL ezen behaltam:D:D:D