22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#15736 majd cska feltöri a reloaded is:) -
#15735 hahaha :P -
#15734 sorry mégse kell a crack,csak barnival összekeveredtünk... -
#15733 Nem. -
#15732 Hát ez már le van baszva kezheted előről :Cccccccccccccccccccc -
#15731 francba:(
én a regeditbe turkáltam át:((((
de ha angolul játszanék nem fagyna ki? -
asturel #15730 hmm nekemis csapat szerkesztesnel fagyott ki a french, utana lehuztam a razort, az nem toltotte be a mentest, vittem azon kb 20%-t, aztan feltettem a hungaryt, az se tolti be egyik mentest se :D -
#15729 Most melyik a ja? :DD -
Dj Toto #15728 vki segitsen pls! amikor elinditom a gamet kiirja hogy nem tudta betölteni a mentésemet, ami azér gáz mert már 70% nál voltam és semmi kedvem ujra elkkezdni :@ aki tud vmi okosságot irjon, elöre is köszi -
#15727 én a franciát razoros crackel tolom....lehet hogy itt a gáz? -
#15726 Nemkell crack. -
#15725 Ja. -
#15724 Ezek a kifagyásos és videóeltünős mókák csak akkor jönnek ki, ha azzal a magyarítós programmal magyarítunk vagy akkor is ha a regeditben piszkáljuk meg a játékot? -
#15723 tehát akkor a French verzióval kell crackelni a Razorosat és akkor nem vág ki? -
#15722 Nem kell hozzá franch crack. -
#15721 jöhet nekem is:) küldöm az MSN-emet privibe -
#15720 THX
-
#15719 Barnivak átküldtem a FRENCH cracket,a RAZOR változatra,és úgy nem lép ki a game! -
#15718 [nagy]Akinek kifagy a csapat szerkesztésénél a Razor veerzió az álítsa vissza angolra és működni fog,utána vissza lehet magyarra álítani.....
Nem kell crackot cserélni!!! -
asturel #15717 helo, aki a 'G4RWIN & Tuy' altal keszitett biztonsagi mentessel jatszik, es 40% korul van, tudna adni egy mentest? -
SAX #15716 nem láttam bocsi ;P -
#15715 sztem má megértette legalábbis én má elmagyaráztam neki -
#15714 ezt te sem gondoltad komolyan :) -
SAX #15713 Az upgrade autó "típusonként" más és más... Nem nagyon tudtam mást mondani, a játékban Tier-ként van jegyezve. Tehát minden ilyen "csoportban" vagy tier-ben van x autó, amihez megnyered a cuccokat, és ha ennél magasabb "csoportbeli" autót vásárolsz, ami elég gyakran bekövetkezik, akkor ahhoz nincsenek upgradek, tehát igen: meg kell nyerni őket.
Miért olyan bonyolult ez? -
#15712 bár lehet hogy installonként generálja......hát a fene se tudja nem én irtam a programot -
#15711 reszvetem,amugy lehet -
#15710 thx 1000-szer,minjáá próbálom... -
#15709 sőt a másik kártya is ugyanaz volt mind3szor
csak azér tom mer ott vágott ki és ezér csináltam végig a vársi futamot meg a canyon duelt 3x
-
#15708 nekem mind3szor ugyanott volt:P -
#15707 randomos ,mindig mashol van -
#15706 nekem má megvan:P
tom amúgy a japó rx-7esnél is a pinkslip kártyát:P
http://sgupload.uw.hu/1162414179.jpg
http://sgupload.uw.hu/1162414213.jpg
azér linkeltem mer nem akarom széttolni a topikot -
#15705 a magyar verzio nekem egyszer sem lepet ki es szerintem semmiben se masabb mint a CE,MW s talapsztalatok alapjan,ott is volt black meg sima ,nekem megvan mind a ketto es tok ua,szerintem itt is,raadasul a magyarral nem kell csinalni semmit -
#15704 ha nem lenne 1értelmű mer elírtam akkor:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!balról 3.-ik -
bolka #15703 driver frisstes nekem is ez volt -
#15702 Egy kérdés,hogy ha átírom a regeditet/vagy vmelyik magyarítást használom/,akkor tényleg eltűnntek az átvezető animációk?
Másik,hogy ha igen,akkor ez a verzió tökéletes?:
Need.For.Speed.Carbon.Hungarian-TUY?
Tehát itt jók az átvezető animációk,annak ellenére h magyar? -
#15701 Az milyen amikor indítom a játékot, és hallom hogy leáll a vinyó aztán újraindul az egész gép, feltettem a másik P4-esemre azon meg simán fut holnap megyek cseréltetem ki a vinyómat!!!!! -
#15700 a spojler alatt van aki nem akarja tudni ne nézzen be alá:P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!balról 3.8 asszem(90%-ig vok biztos benne) -
#15699 És valahogy a te magyar fájljaidat nem lehetne használni a Razor verzióhoz? -
bolka #15698 az a 101 az 1152x864 akar lenni xD -
#15697 valaki be tudná rakni, hogy a TUY féle magyar verziónál mi van a Videos könyvtárba?