22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• bolka
    diumvizsu
    amugy valaki mondja meg hogy ha felrakom az uj drivert megy a game de a winfos 101@100Hz osszeugrik a kép... ilyen kicsi lesz mint az alllat... az miert van ? XD
  • jakewyler
    nm:)
  • Csabesz6
    loáááll....XDDDDDDDDDDD te is hallottad? valami jó kis dionisün zenét...:D:DD
  • MooN00
    "Akkor a focista Gilardino nem dzsilárdínó hanem gilárdínó?"

Szerintem te fogalom-zavarban szenvedsz....Megnézted a Totalcar honlapját, amit linkeltek ? Nemhiszem....ez áll rajta:
    "Olaszul a gh az sima g. Maserati Ghibli, például. Ha gi, az más, az dzsi, például a fordulatszámmérők giri-jét (körök) dzsirinek olvassuk."

Tehát a focista Gilardino az Dzsilárdínó...

• jakewyler
    Valaki mondja el,hogy melyik bónusz lap alatt van annak a muscle-s csajnak a kocsija!!!??pls nagyon kéne az a kocsi
  • AMDFan2
    valami mentésre gondoltam ahol vartotok mittom én 40 50 % vagy nagyobb
  • ati2002
    Ha angolul hagytam, akkor voltak videók, de nem voltak feliratozva.
    Ha magyarosítottam, akkor minden feliratos volt, de hiányoztak a videók (amiből pedig jó sok van, és fontos része a sztorinak).
  • neonx
    Srácok valaki segítsek!

Crackelem a játékot (collectorst edition-t)és amikor inditom tök sötétség semmi nem reagál semmire ki sem tudok lépni nem ir ki semmit meghal minden de a gép nem fagy le.

2.8 proci
    1g ram
    6800 gt
    xp sp2
    legújabb diretx
    és megprobáltam 3-4 drivert a videohoz.

• 6600GT
    kössz! igy már jó! kell várni kb 1 percet és utáni kilép!mégegyszer köszz
  • ati2002
    3,67 GB
  • fúj Félkrajcár
    az hány GB?
  • gaspy
    és akkor a razor féle verzióban még angol felirat sincs a mozik alatt?:(
  • kill3r21
    Hellosztok pár apig em voltam igy ics modomban visszaolvasni..lécci valaki irja le mejik a legjobb verzio? mejikkel jácak? :D és hoy müködik a online funkcio?
  • Balyy
    Nagyon komoly ez a cikk! : )
    Szét röhögtem magam!
    Micsubicsu
  • ati2002
    Én tegnap töröltem a Razor1911-es verziót, mert idegesített a videók hiánya a magyarosítás után.

Nos, ma kipróbáltam a TUY féle magyar verziót és egyszerüen tökéletes, minden videó megvan, magyar felirattal. Kiírni is lehet, mert a törés mellékelve van. Remélem később se lesz gond játékban, újrakezdtem az egészet, eddíg ok.
  • Pethy23
    Majd kipróbálom az 1 perces trükköt
  • GabriSanyi
    valami diunvisung jó lessz?ja istván voltam:P
  • Rohamsisak
    ??
  • Looserke
    köszi...
  • rockymitymók
    Az a legjobb, hogy én is lámbordzsininek ejtem, pedig így helytelen. Akkor így írnák: LAMBORGINI
  • GabriSanyi
    hogyha más szintű az új kocsi akkor igen(3 szintbe vannak oszva a kocsik,1essel kezdel(pl SS,rx8,alfa) aztán jönnek a2esek(pl rx7,eclipse,charger) majd a 3asok (viper,mustang gt500,R(as audi)
  • AMDFan2
    valaki küldene nekem valami mentést de nem alapot nembaj ha nem 100%-os de ne is 1-2%-os legyen :) valami jót Köszi!!!
  • Rohamsisak
    Na megkérdem mégegyszer, nálatok is mindíg ugyanaz a csajszi indítja a versenyt vagy van több fajta is? ( Nem mintha túl fontos lenne csak érdekel.)
  • Looserke
    Ha új autót veszek, akkor megint el kell nyerni az összes performance upgradet???

Mert én vettem egy MX-7et és minden performance upgerade lockolva volt
  • hacking15
    hány % nál vagy?
  • rockymitymók
    Én olaszt tanulok, nem is tudom, hogy fogja elviselni a fülem
  • DJ Skyline
    olvasd el a cikket a #15649-ben
  • GabriSanyi
    na az má télleg nagy parasztság :P
  • GabriSanyi
    nekem magától megjavult.........79%-nál:P
  • I.C.ram
    Hát elég szomorú, mert ez kb ugyanakkor hiba mint a MiCSubiCSi.
  • Barney Tech
    Van valami megoldás arra hogy a csapatkezelésnél ne dobjon ki az asztalra?
    Igy nem tudok játszani.
    [nagy]Könyörgöm segítsetek.....
  • jakewyler
    Nekem is néha megfagy amikor a menüből lépek ki.
    megoldás:amikor a menübe vagy, várj egy percet és akkor lépj ki,nekem ez jó szokott lenni.
  • GabriSanyi
    Olaszul a gh az sima g. Maserati Ghibli, például. ezt nem tudtam,én aszittem hogy a G-t dzs-nek ejtjük és nincs más külön szabály rá
  • 6600GT
    nektek ki lép? nekem ott megáll! ja és ha Ctrl+alt+del lépek ki akkor a mentés benne marad?
  • Neoncsoves
    én is mindig lambordzsininek hallom mindenkitől... és én is ugy mondom
  • Pethy23
    Nekem amikor ki akarok lépni megfagy és csak sleep gombal sikerül visszahozni, van/lesz crakfix?
  • GabriSanyi
    én franciás vok bocs :P csak úgy emlékeztem meg diszkoverin is úgy emlegették.........meg még senkit se hallttam 'lámborgínit' mondani....dehát akkor motantól így ejtem :P
  • Aspyrin
    Köszi :)
  • neonx
    Srácok valaki segítsek!

Crackelem a játékot (collectorst edition-t)és amikor inditom tök sötétség semmi nem reagál semmire ki sem tudok lépni nem ir ki semmit meghal minden de a gép nem fagy le.

2.8 proci
    1g ram
    6800 gt
    xp sp2
    legújabb diretx
    és megprobáltam 3-4 drivert a videohoz.
  • Neoncsoves
    ennek peccs lesz a vége