22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• Vakeraka
    Most tényleg nincs senkinek 100%-a vagy csak szivattok?
  • Mo.Organ
    ez egy kicsit érdekes hogy nem baszott még ki, tegnap este óta szarakodom vele, de mindig kibasz karrier módban
  • AMDFan2
    Barney Tech
    bocsi hogy nem a kérdésedre válaszolok de elküldenéd a mentésedet ahol tartasz.(ja most jut eszembe asszem versenyezned kell hogy állítani tudd vagy lépj ki a játékból és be)
  • BIZ0906
    törölt hozzászólás
  • Hellsing47
    aztat hogyan lehet szerezni..mert nékem se lehet változtatni az értékeket :D
  • DjDano
    Az eszem megáll hogy minden verziónak van valami kehéje :D
  • DJ Skyline
    van fabrikátor a csapatodban?
  • Barney Tech
    Ez ellen mit lehet tenni?
    Segítsetek,mert sztem nem csak én állok előtte....
  • manutdzoli
    Miért van az hogy amikor ki akarok rúgni egy embert a csapatomból,akkor állandóan lefagy a gép?
  • AMDFan2
    dehogy nem minden ea játéknál ezt írja ki :D
  • doxadmin
    Nos a magyar verizió vagyis a TUY verzió nagyon király!

Van intró, minden pofázás feliratozva van, ja és eddíg nem dobott ki!
  • GabriSanyi
    én egy elise-el.....egyenesbe elmennek de hála nikkinek 50%-al több a nitróm és időlassítóm megfogom őket.kanyarba meg vonatoznak 60al szal csak elmeek belül
  • RelakS
    Mifaxom?!!?!?!

Szerezz CSALÁST és tippeket a játékhoz az EA-n keresztül?!??!? Remélem, aki fizetett érte, annak nem ez a szöveg van :D
  • matyi08
    az Forgód GT, nem Mustang GT. egyébként ti az utolsó városrésznél miylen autóval mentetek? mert nekem van egy Cayman S-em, elvileg fullra tuningolva, ráköltöttem egy csomót, és mindíg úgy elhúnak mellettem, hogy csak nézek? tud valaki valami tanácsot adni?
  • Vakeraka
    100%?
  • DJ Skyline
    nincs, egyszerűen szar a játék :\
  • Mo.Organ
    Letöltöttem a magyar verziót és amikor elindítom a játékot a karrier módban az intró után hibaüzenettel kilép.

Valaki adna rá megoldást. Köszi
  • JaSoN HuNTeR #15759
    Egy fontos kérdés lehet hogy már megkérdeztem sokszor de megkérdezem újra.!Egy ilyen confingon hogy fogg futni a játék: AMD64 3000+,Ati 9800pro 128mb,756mb ram,Abit kv8pro alaplap.
  • GabriSanyi
    Nikkinek az van és ha ő az aktív tag a csapatban akkor a szélányékában lehet rendesen menni :P
  • Beast Machine
    Mi a véleményetek a Ford Mustang GT-ről? Most is olyan döglassú lett a kedvenc kocsim, mint a Most Wantedban?
  • asturel
    hath nekem ugyanugy nem tolti be, lehet h azert mert a hunos mar regeditbe van atallitva, frenchnel meg csak atmasoltam a fajlokat, esetleg meg valami mas regedites okosoitas?
    itt a mentesem, megnezned?
  • DjDano
    azt hiszem erre mondják, hogy erős fáziskésés :DD
  • CSOCSO
    nekem hkzonda van. nincs hozza crack, siman feltettem, hideingoltam a driveokat es megy.
  • hacking15
    vki akkor dobja már fel az angol cuccokat, mert én felülirtam magyarra őket, plsss
  • Aspyrin
    Nálam nincs magyarosítva(razor) és kivág amikor karrier módban a harmadik versenyt próbálom elindítani.
  • Crazy Mate
    Igen,de:FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
  • DjDano
    csak elmondom hogy nekem HKzonda verzió van és mindkét féle crackel kivág... tehát itt szerintem nem a crack a ludas
  • mike0013
    már irtam:)
  • Crazy Mate
    Toyota Supra van benne?
  • GabriSanyi
    van valami módszer a mentések biztonságos,és később is működő(reinstall után) lementésére?
  • Katun
    NFOrce.nl:
    Need For Speed Carbon Collectors Edition (c) EA Games *BWCloneDVD* UNLEASHED...
  • mike0013
    hopp: Need For Speed Carbon Collectors Edition (c) EA Games *BWCloneDVD* UNLEASHED
  • fúj Félkrajcár
    Ha a Razoros verzsönt nem magyarítom (tehát full angolul nyomom) akkor nem vág ki meg nem is fagy? (bocs ha volt a kérdés, csak nem értem meg parázok h menni fog-e :))
  • AMDFan2
    Küld már el a mentés megnézem hátha nekem jó!!!
  • jakewyler
    várjá,még mindíg fórumozok,amúgy van még kb 2-3 verseny:S
  • GabriSanyi
    az audisat nemtom,a astonosét én se találtam el......
  • Barney Tech
    Na megyek játszani további jó szorakozást.
  • GabriSanyi
    a kártya jó volt?a muscle car papírjai
  • matyi08
    és az utolsó városrésznél annál az audi-s csávónál melyik? mert nekem eddíg egyik embernél sem sikerült eltalálni. és már csak az audi-s van.
  • jakewyler
    de az a HUN betölti a FRENCH cracket