22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
Vakeraka #15776 Most tényleg nincs senkinek 100%-a vagy csak szivattok? -
#15775 ez egy kicsit érdekes hogy nem baszott még ki, tegnap este óta szarakodom vele, de mindig kibasz karrier módban -
#15774 Barney Tech
bocsi hogy nem a kérdésedre válaszolok de elküldenéd a mentésedet ahol tartasz.(ja most jut eszembe asszem versenyezned kell hogy állítani tudd vagy lépj ki a játékból és be) -
BIZ0906 #15773 törölt hozzászólás -
Hellsing47 #15772 aztat hogyan lehet szerezni..mert nékem se lehet változtatni az értékeket :D -
#15771 Az eszem megáll hogy minden verziónak van valami kehéje :D -
#15770 van fabrikátor a csapatodban? -
#15769 Ez ellen mit lehet tenni?
Segítsetek,mert sztem nem csak én állok előtte....
-
#15768 Miért van az hogy amikor ki akarok rúgni egy embert a csapatomból,akkor állandóan lefagy a gép? -
#15767 dehogy nem minden ea játéknál ezt írja ki :D -
#15766 Nos a magyar verizió vagyis a TUY verzió nagyon király!
Van intró, minden pofázás feliratozva van, ja és eddíg nem dobott ki! -
#15765 én egy elise-el.....egyenesbe elmennek de hála nikkinek 50%-al több a nitróm és időlassítóm megfogom őket.kanyarba meg vonatoznak 60al szal csak elmeek belül -
#15764 Mifaxom?!!?!?!
Szerezz CSALÁST és tippeket a játékhoz az EA-n keresztül?!??!? Remélem, aki fizetett érte, annak nem ez a szöveg van :D -
#15763 az Forgód GT, nem Mustang GT. egyébként ti az utolsó városrésznél miylen autóval mentetek? mert nekem van egy Cayman S-em, elvileg fullra tuningolva, ráköltöttem egy csomót, és mindíg úgy elhúnak mellettem, hogy csak nézek? tud valaki valami tanácsot adni? -
Vakeraka #15762 100%? -
#15761 nincs, egyszerűen szar a játék :\ -
#15760 Letöltöttem a magyar verziót és amikor elindítom a játékot a karrier módban az intró után hibaüzenettel kilép.
Valaki adna rá megoldást. Köszi -
#15759 Egy fontos kérdés lehet hogy már megkérdeztem sokszor de megkérdezem újra.!Egy ilyen confingon hogy fogg futni a játék: AMD64 3000+,Ati 9800pro 128mb,756mb ram,Abit kv8pro alaplap. -
#15758 Nikkinek az van és ha ő az aktív tag a csapatban akkor a szélányékában lehet rendesen menni :P -
#15757 Mi a véleményetek a Ford Mustang GT-ről? Most is olyan döglassú lett a kedvenc kocsim, mint a Most Wantedban? -
asturel #15756 hath nekem ugyanugy nem tolti be, lehet h azert mert a hunos mar regeditbe van atallitva, frenchnel meg csak atmasoltam a fajlokat, esetleg meg valami mas regedites okosoitas?
itt a mentesem, megnezned? -
#15755 azt hiszem erre mondják, hogy erős fáziskésés :DD -
#15754 nekem hkzonda van. nincs hozza crack, siman feltettem, hideingoltam a driveokat es megy. -
hacking15 #15753 vki akkor dobja már fel az angol cuccokat, mert én felülirtam magyarra őket, plsss -
Aspyrin #15752 Nálam nincs magyarosítva(razor) és kivág amikor karrier módban a harmadik versenyt próbálom elindítani. -
Crazy Mate #15751 Igen,de:FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!! -
#15750 csak elmondom hogy nekem HKzonda verzió van és mindkét féle crackel kivág... tehát itt szerintem nem a crack a ludas -
#15749 már irtam:) -
Crazy Mate #15748 Toyota Supra van benne? -
#15747 van valami módszer a mentések biztonságos,és később is működő(reinstall után) lementésére? -
#15746 NFOrce.nl:
Need For Speed Carbon Collectors Edition (c) EA Games *BWCloneDVD* UNLEASHED... -
#15745 hopp: Need For Speed Carbon Collectors Edition (c) EA Games *BWCloneDVD* UNLEASHED -
#15744 Ha a Razoros verzsönt nem magyarítom (tehát full angolul nyomom) akkor nem vág ki meg nem is fagy? (bocs ha volt a kérdés, csak nem értem meg parázok h menni fog-e :)) -
#15743 Küld már el a mentés megnézem hátha nekem jó!!! -
#15742 várjá,még mindíg fórumozok,amúgy van még kb 2-3 verseny:S -
#15741 az audisat nemtom,a astonosét én se találtam el...... -
#15740 Na megyek játszani további jó szorakozást. -
#15739 a kártya jó volt?a muscle car papírjai -
#15738 és az utolsó városrésznél annál az audi-s csávónál melyik? mert nekem eddíg egyik embernél sem sikerült eltalálni. és már csak az audi-s van. -
#15737 de az a HUN betölti a FRENCH cracket