22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• rage
    Szerintem, a video problémára a megoldást beteheted a FAQ-ba.
  • Aggressor HUN
    Csak én lehettem ilyen birka,hogy nem tanulva az előző hibákból,ezt is kipróbáltam...(kell a negatív vélemény is mi? :-) )
    Kormánnyal kezelhetetlen(legalábbis nekem)...Láttam már pár autós játékot(F1GP sorozat 1-4,Richard Burns Rally,GTR1-2),megállapítom hogy ez nem az...ez valami űrhajóversenyes,mint a Star Wars Racer...hogy ti mit esztek ezen?...egy tizes skálán a grafika az ami megüti a hetest...talán...a zene 8...irányítás,fizika,autós-élmény az kb -500!!!,,,tuning kb 4 pont...hát gyerekek :-)...ja a csaj az 9 :-)
  • samhun
    Heloo!
    hol lehet a tuningokat föltenni a 2. csomagot megvan a 2. comaghoz a 2. osztályú kocsi is de mégse tudod hol lehet segitsetek előre is THX!!!!
  • jakewyler
    sztem azt a dodge-t kell megvenni,más megoldás nincs nagyon...
  • miki90
    akkor ugy lessz a jo hogyha:

a magyar verziot a razoros crackel crackelem és akkor semmi hibája nem lessz?
  • Radian
    Pls #15819
  • AMDFan2
    Nekem BWclone van de nekem is hibádzik azt se kell crackolni.Szerintem ennél a játéknál gyárilag gondok vannak!
  • GabriSanyi
    hány főellenséget toltál le?mert elméltileg az alapján unlockolja,meg ha feloldassz egy negyedet,meg a ihívássorozattal is lehet kocikat feloldani,aztán a kártyák is oldanak fel.....79%-nál járok és nekem is mara kevés van feloldva.....
  • matyi08
    nekem is pont egy fullos cayman s-em van, és nekem is ez a bajom, legalább nem vagyok egyedül. nem tudom mi kéne, mikor megvan az összes tuning, úgyhogy kész vagyok, teljesen felhúzott.
  • rage
    Ha a játék crack-jére gyanakodtok, mint probléma, miért
    nem szeditek le a maxi image-et, teszitek vissza az eredeti exet,
    s mountoljátok daemon tools-szal, + sd4hide ?

Teszteltem, tökéletesen elindul a játék, s akkor ugye az eredeti exe van fent, crack hibát máris ki lehet zárni.

maxi image
  • jakewyler
    nem,nem tudok nyerni,milyen kocsi kell oda??
  • DJ Skyline
    valaki szerint a teljes játék is prodkálná ugyanezeket! ami nincs kizárva
  • AMDFan2
    Szerintem azé a hibák nagyrészét ezek a mindenféle védelmek is okozzák!!Hát van amikora az eredeti lemezzel se megy a játék!!Pl Flatout 2 Amerikai verzió!!
  • hacking15
    amugy azt nem értem hogy minek bele ennyi kocsi? 5 orátse jácottam még vele már 70% nál vok és eddig 3 kocsim van, 2 t használok, első rx8, db9 ,s dodge charger amit nemhasználok, és még van kb 30% és vagy még 30 auto, nem veszek meg ebből még 2 t az fix, mert van 600 ezer dollárom de ha emgveszek egy kocsit már akkor a felén van mert azt tuningolni is kell!
  • matyi08
    hogyhogy nem tudsz lejátszani? kilép, vagy mi?
  • JohnnyG
    Jól látom, hogy a profile kezelést kihagyták a játékból? Csak akkor tudtunk több profile-t használni, ha külön-külön létrehoztuk a játékban, úgy hogy közben a másik el volt mozgatva a mentési könyvtérból, és akkor rákérdezett, hogy hozzon-e létre egyet. Ha minden profile így létre lett hozva ami kellet akkor ezután a mentési könyvtárba lettek másolva, és ezután kezelte őket rendesen. Érdekes, hogy tud kezelni több profile-t, de profile kezelő menü nincs. Ez A MW-ben még tökéletes volt.

A magyar verzióban megnéztem a CARS könyvtárat, és benne vannak a collector"s edition kocsik. Amúgy alapból 1.2-es verziójú. A magyar verzióban lévő (TUY) törés rossz, a razor-t kell használni.
  • matyi08
    na kipróbáltam, vagyis elindítottam a gamet, van intro is, meg felirat is. király. mondjuk játékon belül még nem találkoztam videóval, de sztem ha az intro jó, akkor a többi is az lesz. KÖSZI SZÉPEN!!!
  • killecske
    Nekem is kilépett játék közben mégegyszer átt crakkeltem most jó!!
  • jakewyler
    Figyuzzatok má nagy gondban vagyok:Most tartok 70%-nál mst győztem le a csajt,de csak 1 kocsit kaptam és össz-vissz vehető nekem talán 8-10db,és a mostani full porsche-mal meg egy versenyt nem bírok lejátszani,szal milyen kocsit vegyek,vagy most ilyenkor mivan??
  • hacking15
    menj el vedd meg a boltba, az nem az ea hibája hanem a feltöröcsporté
  • bertino
    remélem belekerül -.-
    igyekezzetek kipróbázni...
  • Glasses
    A tök kivan már a kilépésnél lefagy, nemigaz hogy az EA sose bir egy játékot se megcsinálni hiba nélkül.
  • gerej
    vki tudja honnan lehet cracket tölteni hozzá?
  • FuckingMontana
    hááát nembaj
    ha nincs megoldás akkor sem sírok....felejtős a gamma!!! :@
  • DJ Skyline
    hát nem! :D hol nem hoz be semmit, hol behozza, de a játékok részt nem! nagyon levan terhelve
  • Barney Tech
    Na megy az oldal?
  • DJ Skyline
    mert fos! az emberek 80%-át kidobálja valamiért
  • rage
    Igen.
    Sőt, jó lenne, hogyha a registryben a Need for Speed Carbont lenyitnád, s ott az 1.0-ra kattintva is átírnád a két értéket.

(ati2002 - köszi a képet!)
  • DJ Skyline
    fent van
  • Barney Tech
    akkor paszs.
  • FuckingMontana
    3féle crackkel próbálkoztam!!!
    ÉS .......nem
  • Barney Tech
    crackk baj vagy valami más...
  • matyi08
    és a registry-ben meg írjam át magyarra, ugye?
  • FuckingMontana
    az miért van h a játék kellős közepén kilép....és "SZABÁLYTALAN MŰVELET" miatt bezárja az egészet?????
    qrva idegesítő ha nem mentettem el előtte!!!
    SEGÍTSETEK NEKEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • DJ Skyline
    rendben!

akkor majd kérek visszajelzést attól, aki kipróbálta
  • Barney Tech
    ezt is ird be.
  • rage
    Várd meg, míg páran kipróbálják, s mehet a FAQ-ba.
    De szerintem, ha normálisan átnevezik, működni fog.
  • Radian
    Kérlek segítsetek! A Francia verziójú játék van meg. Feltelepítettem. A fórumban talált magyarítást lefutattam. Crackeltem és elindítottam. Amikor bejön a verseny a billentyűzet önállósítja magát és nem akrja bevenni a dolgokat vagy csak fél perccel később. Spacet se akar elfogadni a menükben
    (Pl amikor a csapatnak adok nevet).Szerencsére van gamepadom és azzal müxik semmi gond vele. Lécci segítsetek előre is köszi.
  • miki90
    erre vki válaszoljon plssss
  • DJ Skyline
    és ez tuti fix, hogy 100% működik? mert ha igen, akkor beírom a FAQ-ba!