22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• Radian
    Tudom hogy segíteni akarsz de sztem ennenk nem sok köze lehet hozzá.
    És gamepaddal meg tökéletesen ment AA meg nincs is be kapcsolva. És mediumon van. Azé köszi.
  • rage
    Ez sem szinkronos, ez gyárilag installálható magyar nyelven,
    s a feliratok, menük magyarok lesznek.
    Nem kell benne variálni.

De sajnos, magyar szinkront nem csináltak hozzá.
  • matyi08
    ebben sincs szinkron, csak a szöveg magyar, a hang nem.
  • tommyg
    Need.For.Speed.Carbon.Hungarian-TUY EBBE CSAK A FELIRATOK ÉS MENÜ MAGYAR NEM A BESZÉD!
  • rage
    Jónak tűnik :)
  • matyi08
    nekem már nem valami sok pénzem van, mert elment a porsche-ra. akkor kipróbálod?
  • Gyovai
    Need.For.Speed.Carbon.Hungarian-TUY
  • tommyg
    Az mér baj??
  • Gyovai
    de van wa****** láttam.. ott fennvan
  • Paranoia
    hát nemvolt vmi hosszú játék:S MW-vel többet kellett azért pöcsölni(rendőrök miatt),de ez...hát nemtom.
  • tommyg
  • DJ Skyline
    egy a bökkenő, nincsen magyar szinkron!
  • fúj Félkrajcár
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    wanadoo.atw.hu meghalt? mer nem kezd el nekem tölteni...
  • tommyg
    ja
  • jakewyler
    wááá,én meg rád várok,hogy te próbáld ki:DD
  • miki90
    figy

a magyar verziora rárakom a razoros cracket akkor müködni fog minden hiba nélkül?
  • DJ Skyline
    beírkáltam, köszi az infót! megnéznéd hogy jó-e? csak a registry-s részt, a többit csak kopiztam! :)
  • Skynet
    Jónép!
    Most kajakra niccs egyáltalán visszajátszás a játékban?
    Nemláttam egy verseny után sem és elég nagy hiba mert a driftelések nemgyengén látványosak....
  • tom235
    olyan nincs
  • tommyg
    Olyan verzió nincs amibe magyarul beszélnek!
  • Gyovai
    azt a magyar nyelvet fájlt nemlehet átirni a franica verzioban h ott is magyarul brszéljenek-?
  • matyi08
    ha jobb azzal a kocsival, majd szólj légyszi.
  • Gyovai
    császtok a magyar verzio megvan valakinek amiben magyarul beszélnek?
  • rage
    Próbáld meg lejjebb venni a részletességet.
    AA és társait kapcsold ki.
  • Radian
    Nem volt bedugva csak azután dugtam be hogy nem volt jó.
  • RelakS
    Kormányos kérdés:
    Beállítottam a külön-külön pedálokat, erre nem tudtam a kormányt beállítani. Akármerre fordítottam, ugyan azt a tengelyt aktiválta.
    A kormány Logitech momo Racing force
  • samhun
    hali
    segitsetek légszives megakadtam a tuningolásba 55% nál járok és a 2. tuningcsomagokat nem tudom hol lehet föltenni a kocsira pegig megvan a 2. osztályú kocsi is de mégse találom sehol.. vagy később fogja engedni?
  • rage
    Szerintem, pont azért csinálja, mert be van dugva a gamepad-ed.
  • tom235
    ctrl alt del
  • rage
    A 15829-ben látod, hogy az 1.0 alatt lévő két értéket is át kell írni (18-ra és Hungarian-ra) valamint amit eddig is tudtunk, language : Hungarian, locale : hu
  • tom235
    még nem igen játszottam a játékkal,de had kérdezzem meg, hogy új karriernél ha mondjuk a musclet választom, akkor végig azzal kell tolni, vagy lehet majd venni tuner kocsikat is?
  • Radian
    Hali valami megnyilatkozás, vagy senki nem tud semmit.#15819"Kérlek segítsetek! A Francia verziójú játék van meg. Feltelepítettem. A fórumban talált magyarítást lefutattam. Crackeltem és elindítottam. Amikor bejön a verseny a billentyűzet önállósítja magát és nem akrja bevenni a dolgokat vagy csak fél perccel később. Spacet se akar elfogadni a menükben
    (Pl amikor a csapatnak adok nevet).Szerencsére van gamepadom és azzal müxik semmi gond vele. Lécci segítsetek előre is köszi."
  • bertino
    várakozni kéne... az a teendő
  • vg
    Rákötöttem a PS2 kontorrelt a pc-re (a ps2 távirányitóhóz adnak egy usb-hub-ot, ez azzal lehet), és így már egész jó a játék, 1000jobb mint billentyűvel... ;) PS2-ön pedig haratgyenge a grafika a pc-hez képest!
  • DJ Skyline
    és a registryben mit kell csinálni? mit kell átírni?
  • Gyovai
    császtok belépek a játékba aztán lépnék ki és rámergyek h kilépés akkor lefaagy ... ilyenko mi a teendő?
  • RelakS
    Nem tudom, ki találta ki ezt a vinyl rendszert, DE IMÁBA KELL FOGLALNI A NEVÉT!!! Nagyon állat :) Viszont valami nem analóg visszajelzést a változtatásokról, meg egy default állapotot szívesen vettem volna (utóbbit lehet, csak nem találtam meg :) )
    Viszont az idegesítő, hogy elkezd csúszni a kocsi, és még véletlenül sem rakja ki a valagát, nem kell ellenkormányozni, hanem legfeljebb el kell venni a gázt. Néha még azt sem :(

Asszem, elleszek én ezzel, mint hülyegyerek a csörgővel :)
  • tom235
    jav.: alkalmazások
  • tom235
    nyomsz egy ctrl alt del-t ott rámész az alkalmazéspk fülre, majd kilépsz.
  • jakewyler
    azt a csajt vertem le,de a kocsiját sajnos nem nyertem el,és nekem csak egy dodget unlockolt:S