22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• rockymitymók
    Szuper vagy!!!! Mindenki nevében köszönöm!!!!!
  • fúj Félkrajcár
    sztem tölsd le az atw-s w*****oról. énis onnan szedem stabil 100-120 között! igaz h már vagy 15 órája szedem és még hátravan 30 fájl, de az nem lényeg
  • rage
    Hát, bemész a játék Movies mappájába, ahol találsz pl egy ilyet:
    seq01_opening_english_ntsc.vp6
    Ebből nincs pal verzió a mappában, hát írd át a file nevét így:
    seq01_opening_english_pal.vp6

S tedd meg az összes videoval, amiből csak ntsc verzió van.
    Ennyi.
  • Truck Driver001
    Nekem rendesen működik idáig.Épp most telepítem a játékot.
  • DJ Skyline
    ja, én ezért nem kezdtem el letölteni akkor amikor kijött a francia verzió, mert számítottam rá, hogy lesz más verzió is! és lám reggelre lett egy razor féle...csak hát most ha tölteni akarnám, nem tudom, mert nem működik az oldal!
  • matyi08
    én sem regeltem, találtam a kódot itt-is, ott is. egyébként azt akartam mondani vele, hogy az atw-s fájlok is jók.
  • DJ Skyline
    de én nem akarok beregelni annyi helyre! azért másra is kell a pénz a kártyámon! :D
  • matyi08
    leírnád, hogy hogyan kell megcsinálni, mert nem nagyon értem...
  • MaverickSXT
    semmi,a plusz dolgokat csak gyors versenyben erheted el maga a jatek tok ugyan az,de a plusz dolgok meg nem igazan erdekelnek mert csak egy versenyt mehetsz az autokkal
  • Harly18
    Mindenki hisztérikusan elkezdte leszedni, ahelyett, hogy vártak volna pár napot és csak akkor álltak volna neki. Így nem szedték volna le sokan a francia verziót, s még a szerverek sem lennének túlterhelve...Esetleg a későbbi verziókban kiküszöbölhetik a hibákat, ha vannak benne.....
  • matyi08
    én úgy csináltam, hogy mindegyikről elkezdtem tölteni, és arról töltöttem, amelyik gyorsabb volt, és így egyszer az atw-sről töltöttem, egyszer a netiparosról, úh. jó az atw-s is. bár én csak a razorost töltöttem.
  • rage
    Azt hiszem, rájöttem a Razor magyarosítás video nélkül - problémára

A játék PAL videokat keres, amiből a Movies mappában van pár, ám a legtöbb csak ntsc verzióban van fent.
    Azonban, ha a file nevében az ntsc-t átírjuk pal-ra, akkor megtalálja a játék, s lejátssza felirattal.
    Lényeg, hogy mindegyik videobol legyen egy pal verzió is!
    Természesen, a magyar registry bejegyzések szükségesek.

Az ea_bumper (vagyis az EA Logo anim) minden verzióját ne írjátok át pal-ra, bőven elég a hungarian

Hát, ennyi volt, így működik a Razor verzió magyarul, s videokkal,
    felirattal, ahogy kell.
  • MaverickSXT
    nekem is az van meg es semmi gondom nem volt vele
  • MerlinW
    Nem szeretek ilyeneket írni egy játék topikjába, de hát ez van.. Véleményem szerint az NFS sorozat leggyengébb tagját köszönthetjük a Carbonban. U1+U2+MW+Tokio Drift film. Mindezt új ötletek nélkül, némileg bugosan, lassan, szerintem randán is.
  • DJ Skyline
    az atw-s oldalon állítólag crc hibás dolgok vannak fent, a netiparos meg kaputt
  • Truck Driver001
    Szedd le Wanad**-ról.Nekem onnan 300-al töltötte le!
  • DJ Skyline
    el se kezdtem még tölteni! nincs honnan! :D
  • Barney Tech
    Te amugy játszol?vagy még töltöd?
  • fúj Félkrajcár
    Most h olvasom a fórumot, elgondolkodtam azon h letöltsem-e (még 30 fájl hiányzik)... remélem jön vmi javítás vagy vmi
  • Barney Tech
    Hát 4en vannak ez egyik tudjuk hogy autosculptal foglalkozik mindig azzal versenyzek és várom hátha ideadja.
  • DJ Skyline
    jó a játék látom! a játékosok 3/4-nek kilép hibaüzenettel...kecsap strikes back, lehetetlen utolérni az ellenfelet, de ő behozza a fél éves lemaradást 3 kanyar alatt, stb...
  • miki90
    az mitöl van h a magyar verzio crackje kisebb mint a razor verzio crackje??

és az mitöl van h amikor elkezdek egy versenyt és szeretném vezetni a kocsit erre megy magátol össze-vissza??!!!
  • JackSparrow
    PLS segtsetek!!!!!
  • DJ Skyline
    hihetetlen, hogy egy játék miatt 4-ből 3 fizetős warez oldal bekakkan! a 3-ból 2 baromi lassan jön be, 1 meg totálisan beszart! nem nagyon szokott ekkora port kavarni egy játék sem!
  • AMDFan2
    jóva na Tudom hogy néha jó megírom a Magyartot neki
  • matyi08
    én kész vagyok, nem lehet megcsinálni, megyek nitróval, azok meg lazán elhúznak. ha nikki mögött megyek, akkor az a baj, hogy úgy kanyarodik, hogy én mindíg kicsúszok. a faszom kivan, hogy nem tudok normális autót venni, mindegyik ilyen tetü lassú a viperokkal, meg lamborghinikkel simán lehagynak a kurva életbe!!!
  • DJ Skyline
    az ami a FAQ-ban ke van írva
  • Balazs15
    mi a különbség az alap játék és a collector edition között?????
  • JackSparrow
    HEllo nekem az a bajom hogy mikor legyőzöm a Csajt Angile-ét vagy kit akkor meek felfogadni egy csávót és mindeig kiirja hogy hiba jelentés küldése!!!Kérlek segitsetek!!!(A magyar verzió van meg az a TUY-os!)
  • Mihail
    http://muxalbum.com/PFZ2_nfs_carbon_pc_wii.html

:)))
  • xxX69Xxx
    AZ első résznél mikor te üldözöd pontokat kell gyüjteni azzal, hogy közel vagy hozzá, és ezek a pontok fogynak a második fordulóban.
  • Hellsing47
    Nyelvtanból megbuktál mi?? :PPPP
  • hacking15
    nekem oyan bajom lenne hoyg az utolso városrászbe van egy canyon duel verseny amikor kenji egy micubisi vel van, 2. rszeb én veztek és a céle lött eccercsak oyan minta leelözne, aztirja finish first, csapatod vesztet 0 pont, de nem elözött emg és nem estem le, pls help me
  • AMDFan2
    Szerintem a játékkal is balyok vannak nem csak a crackal mert nekem a BWclone van meg és nekem is lefegy kilépéskor.. remélem készül a javítás!!
  • Hellsing47
    nekem is csinálta ezt..de a kb 16 alkalombol 1szer :D
  • OLIII
    igen ezt nekem is csinálta 1x 2x dehát ez van a szaron nem lehet segíteni...
  • Forza Italia
    Srácok. Mért van az, hogy mikor kiakarok lépni a játékból megnyomom a q-t és hogy igen tehát kilépek és nem lép ki a windowsba, hanem csak ujraindítással tudok visszalpni. Mit csináljak.
  • OLIII
    srác , nincs véletlenül valami tűzfal telepítve?? mert az szokott rákérdezni, hogy akarod e engedélyezni neki a játék exe jét..
  • manutdzoli
    nem igaz hogy nem bírnak egy kurva játékot úgy összerakni,hogy semmi baja ne legyen.Mindig van valami baja
  • DJ Skyline
    nem tudom, úgy olvastam itt, hogyha nincsen szerelő a csapatodban, akkor addig nem tudsz autosculptolni! amikor toborzor akkor kell választani olyat, vagy a franc se tudja! :D