22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#15938 mi bajod a franciával? én is azt használom :D -
Radian #15937 Vááá Ez nem igaz most is csinálja. Ja igen és azt még nem is mondtam hogy ki se tudok lépni belőle mert akkor lefagy és ottragad a képernyőn és semmire se reagál. -
#15936 most nekem is akkor lép ki, amikor csapattársat akarok váltani, mégpedig akkor, amikor"megkapom" Nikki-t. -
#15935 és neked kilépeget? -
#15934 Csak akkor tudod állitani ha olyan ember van a csapatodban aki ért hozzá.
Az elso boss utáni csávo aki be akart szállni nah o pont olyan :S
Ha van olyan amit tudsz modositani és van amit nem akkor meg nem elég a srác tudása, és várnod kell amig jön egy másik aki ért hozzá.
Nem tudnád elküldeni a mentésed? documentand settings/felhaszneved/dokumentumok/NFScarbon/
Kellene mer elszállt a profilom 60%nál külld el ide plz:hunner[at]kgb.hu -
#15933 okok,próbálgass valamit.ha utól bírsz érni egy carerrát akkor már faxa(majd írj a fejleményről)
-
#15932 plz csak nekem nem megy a wanadoo??? -
Evans #15931 Új autót hol lehet venni? -
chok4 #15930 nem lehet eladni kocsikat? mert en balga mindent megvettem feltuningoltam es most nincs penzem a gallardora :\
amugy nekme razoros van es minden kilépesnél lefagy meg nem lehet csapattarsat valtani mert kilép a winbe -
#15929 Ma legalább kétszer olvastam a megoldást... -
#15928 játsz egy kicsit,és engedélyezve lessz,nekem is ígyvolt -
#15927 Azért kérdem, mert mint ugye rájöttünk, azért nincsenek magyar videok a játékban, mert egyszerűen hiányoznak a pal-os file-ok.
Nem fordulhat elő, hogy épp valami anim jönne, nem találja, s ezért kivágja a játékot asztalra?
Lehet, emiatt is érdemes lenne megcsinálni a pal-ra átnevezéseket,
hogy megtalálja a játék amit épp le szeretne játszani. -
#15926 sp2 van.
Amúgy most a csaj kocsijával megyek, de nagyon nehéz irányítani...
inkább maradok az sl65-nél -
#15925 nekem még van egy rx7-esem, mert vettem, aztán még megvan, akkor megpróbálom majd azzal. de azt sem tudom már tuningolni... -
#15924 Nekem amúgy a French verzió csak egyszer lépett ki,nekem csak annyi a gond a játékkal,hogy nem lép ki a játékból,csak ctrl+alt+delete-vel:S -
#15923 [nagy]Ez ellen mit lehet tenni?
Segítsetek,mert sztem nem csak én állok előtte.
És a felnivel és a pufóval is igyvan
Ha valaki talál rá megoldást ,akkor DJ Skyline ,majd ird be a F.A.Q-ba....
-
hacking15 #15922 én kprobáltam ezt amaxi image szart, jo de mégis kidob -
#15921 magyar valaki belinkelt egy .reg fájlt és azzal.... -
#15920 őő most mondta eggyik ismerősöm,hogy ő rx7-el viszi,szal még nem tudom,hogy milyet vegyek lehet veszek egy rx7-et és megpróbálom azzal,de hát azok a porsche carerra nagyon húzott a full tuning cayman-on mellet,pedig én rx7-et úgy vertem az eggyik versenybe,hogy ő nitrózott én meg csak simán mentem. -
#15919 akinek XP-je van, és kilép, annak SP2-es!? mert a rendszerkövetelményben azt írják, hogy SP2-es XP szükségeltetik! nem lehet, hogy azért lépeget ki, mert nem SP2-es winfosotok van? csak feltevés, nem biztos! :) -
#15918 Kérdés azokhoz, akiknek kilépeget:
Magyar vagy angol nyelven játsszátok ? -
#15917 A 15847-es hozzászólásomat is tedd be légy szíves a FAQ-ba.
-
#15916 Nekem is néha kilépeget :( csak nekem hibaüzenet nélkül, de lehet azért, mert xp blade edition-om van és az nem ír ki hibaüziket.Nagyon idegesítő, hogy legyőzöm a csajt és utána lép ki, és kezdhettem előről. -
#15915 flip-flop egy festés fajta, autosculpt meg az új tuning rendszer, hogy egy csúszka segítségével állítod pl a felni méretét, meg miegymást -
#15914 a flip-flop az ha jól tudom, akkor egy festésfajta, ilyen színváló-szerűség. az autosclupt meg az új tuningolási rendszer. a flip-flopot hol láttad, az érdekelne engem is. -
#15913 jó, megértettük elsőre is, nem kell még 2x benyomni! -
#15912 Megtudnátok mondani, hogy amikor szabad kocsikázás van, akkor hogyan tudom kihivni egy elenfelet akivel az uton találkozom?
A játékrol: nem rossz de nem is jó, ami nagyon érdekes, hogy feltelepitetem, és szagatot mint álat,és mikor minden mérgemben plafonra raktam, gyönyörü lett a játék és szagatás mentes :) -
#15911 Idáig jutottam este én is.
Azonban a FAQ-ban már megtalálod a teljes megoldást
:-) -
#15910 már Rage megcsinálta, hogy videó is legyen, meg full magyar legeyn. nézdd meg a FAQ-ban. -
#15908 nekem is vannak kérdéseim:
Mi ez a flip-flop, meg az autosculp? -
Sztárboy #15907 Üdv mindenkinek!
A Razor féle verzió regeditben való "magyarítását" kipróbáltam én is, úgy valóban nem voltak videók. Ha azt szeretnénk, hogy videó is legyen, és magyar is legyen (részben) a játék, akkor a fájlokat a "Language" és a "Memcard" mappában át kell nevezni (regeditet hagyni eredeti állapotában). Így nem teljesen magyar, vannak angol szövegek is a játékba, de legalább videók is vannak. Ez talán egy jó alternatív megoldás.
Lenne 2 kérdésem is:
1) A Razor féle release 1.2-es verziót ír ki a játéknak. A többi is ezt írja, vagy az 1.0?
2) NFOrce-on van egy új release: Need For Speed Carbon Collectors Edition (c) EA Games *BWCloneDVD*
Próbálta ezt már valaki? Ha valaki megnézte az írja a fórumba vagy küldjön PM-et, thx! -
#15906 NYELV:magyar -
#15905 csak félreérttetem az irást NEED FOR SPEED: CARBON - Hungarian Retail
Nyelvek.......: Angol, Cseh, Dan, Magyar, Holland, Lengyel,
Szlovak
Lemezek.......: 1 DVD
Kiadas datuma.: 2006/11/01
Szeria szamok.: 6ETB-656N-9RB8-L9RL-ARLD
3UP7-7BHU-43WK-M43V-PRLD
YGXX-3HLK-LWWM-ALW7-QRLD
LQZH-M32N-BZC4-EBZX-8RLD
Telepites.....: Ird ki/mountold be
Telepitsd fel a fenti szeriaszamok egyikevel
Crackolt exevel ird feluj a jatek inditofajlat
Jatsz!
-
Radian #15904 Megteszem. -
#15902 Vki? -
#15901 mert ebböl az derül ki -
#15900 Csak azért tippeltem erre, mivel a menü baromira szaggat, ha bekapcsolom az AA-t.
Azt kipróbálhatnád, hogy magyarosítás nélkül, ahogy volt, francia nyelven, hogyan működik. -
#15899 és ez verzió is kilépeget? -
#15898 csak félreérttetem az irást NEED FOR SPEED: CARBON - Hungarian Retail
Nyelvek.......: Angol, Cseh, Dan, Magyar, Holland, Lengyel,
Szlovak
Lemezek.......: 1 DVD
Kiadas datuma.: 2006/11/01
Szeria szamok.: 6ETB-656N-9RB8-L9RL-ARLD
3UP7-7BHU-43WK-M43V-PRLD
YGXX-3HLK-LWWM-ALW7-QRLD
LQZH-M32N-BZC4-EBZX-8RLD
Telepites.....: Ird ki/mountold be
Telepitsd fel a fenti szeriaszamok egyikevel