22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#16098 1% nagyon nem játszok vele de majd belehzuok neked hogy megy?nekem 1024 en meg közepes részletességi szinttel nem szaggat meg semmi akadálytalan,neked?
-
#16097 1024x768-ban 2xAA, world detail medium car detail high, shader, high, blur off, többi felrakva
elötte 800x600-ban jácottam... -
#16096 Remek, azt nem tudtam, hogy ma jelent meg új.
Akkor én az előzőre értettem, hogy jól működik, s az ezt megelőzővel voltak gondok :) -
#16095 jaja, ezért megnyugodtam:)
hol tartasz? lehet az is befolyásolja -
#16094 jobban megy??akkor lehet h leszedem:D -
#16093 oké köszi de ebből az jön ki h tökmindegy milyen drivered van nem az a gond a játkkallehet a gond -
#16092 viszont sztem jobban megy töle a game:)
egy picit -
#16091 93.71 -
#16090 jah akkor inkább nem szedem le:D -
#16089 tényleg, ma raktam fel az uj nvidia drivert, és azota csinálja -
#16088 ez nem válasz akart lenni D: erre #16081 :D:D -
#16087 értem szedjek szted leszedjem a legujabb nvidia drivert,leszedem csak nemtom melyik a legujab:D -
#16086 vki nem küld nekem egy mentést :D pls
ma el....ott a mentésem :D nincs kedvem még 1 xer újra kezdeni :D
annyira azért nemjó játék :D:D:D
előre is köszike :D
[email protected] :D nem 1-5 százalékosra gondoltam :D -
#16085 Most először nekem is kifagyott kilépésnél 6.9-es ati catalystel :(
-
#16084 Ha csak kilépésnél fagy, az a legkevesebb gond...
Rosszabb lenne, ha játék közben tenné.
Ctrl-alt-del - s zárd be a taskot.
Másnak is van ilyen gondja, erre még nem sikerült megoldást találni.
Még az is lehet, patch kell hozzá.
De lehet más is, pl az utolsó előtti Nvidia driver is produkált hasonlót. A legújabb már nem teszi.
-
#16083 ctrl alt del, nekem is csinálta ma :S -
#16082 Pedig tök egyszerű, kanyar előtt nyomsz egy sima féket akkor elkezd megcsúszni az autó, ha van még hely a szakadék felé nyomod a gázt mint hülyegyerek de amint túl közel vagy vagy visszaveszed a gázt, vagy nyomsz egy pici féket,vagy pöckölgeted a gázt.Nem kell túl nagy "kormánymozdulat" csak szép aprók. Sok szerencsét -
#16081 császtok mikor kinyomom a gémet rámék h kikapcsolás akkor lefagy mi a teendő? -
#16080 Lehet, hogy úgy voltak vele, minek legyen angol felirat, ha úgyis angol a játék :-) -
#16079 pedig logikusan az angolnak kellett volna könnyebbnek lennie:D
hát kár, remélem lesz vmi könnyü megoldás az angol feliratra is. azt sem értem miért nincs subtitles on/off a menüben :( -
#16078 nemtom :D biztos :D
de engem most a magyar érdekelt :D
de egyébként aki még nemcsinálta meg az ne kérdezgesse hogy kell mert a F.A.Q.-ban le van írva részletesen hogy kell :D
aki abból nemtudja megcsinálni az szerintem adja el a gépét és vegyen valami konzolt :D az való neki :D
Még 1xer ezer hála Rage-nek :D -
BIZ0906 #16077 A magyar verzió akinek megvan annak működik, mármint fagyott már ki vagy ilyesmi? -
#16076 Arra nem sikerült rájönnöm, hogyan lehetne, pedig már azzal is megelégedtem volna. Az sehogy se jött össze, helyette a magyar sikerült
:) -
#16075 angol feliratot nem lehet kirakni? -
#16074 Razoros verziód van ?? :Dcsak akkor lényeg hogy miaz :D -
#16073 Nah majd holnap reggel megcsinálom!:D
Most már fáradt vagyok ehhez:)) -
#16072 Köszi
:-) -
#16071 Közben benéztem, és már minden világos, csak a játék sötét
Asszem, holnap magyarítom, majd kezdem előlről, és jegyzetelem, miket állítgatok a kocsinál :D
Új Vinyl és festés rendszer meg naaaaagyon rulz :) -
xido #16070 hatalmas respect!!!..ez tényleg annyira banális megoldás,eszembe nem jutott volna..bár registryben már bohóckodtam a Region körül,valami ilyen disznóság kerülgette az agyamat nekem is a dvd-ismeretségeim után:)) -
asturel #16069 szolj ha belesikerult rakni, mert nekem meg egy mentest se sikerult betolteni -
#16068 Bent van a FAQ-ban is már. -
#16067 Engem is érdekelne, mert úgy beszélnek a videókban, hogy felkötném mindet :D -
#16066 ez mi?nincs nagyon kedvem vissza olvasni 550 új üzenetet?pls irjátok le mi van?:D -
BIZ0906 #16065 #16060 ez olyan mikor csak egyedűl vagyok és driftelni kell, ugyan úgy mint amikor a normális széles pálya van de itt sokkal nehezebb.
#16061 ok kösz a tippet majd reggel vagy valamikor kipróbálom, nem akarom ilyenen felhúzni magam. -
vki nem tudja h miért van az ha ki akarok lépni a játékból akkor néha lefagy:s -
#16063 HKZonda-shoz semmilyen pal-os megoldás nem kell,én is csak átírtam a nyelvi fájlokat és kész,avideók is megmaradtak,és a játék indításához is elég a MW-hoz való sd4hide progi,de az érdekes,hogy eredeti exe file-lal is képes kilépésnél kifagyni, ez van,sztem nem sokára úgyis kidobnak hozzá valami patchet,mert elég sok az apró baki -
Fen3gyerek #16062 végigjátsz peccs van már? pl PIZZA? -
#16061 nekem szokott sikerülni. úgy csináld, hogy ne menj túl lassan, meg kézifékkel próbáld. -
#16060 Elsöre :) a Kenji-re gondolsz? -
Hellsing47 #16059 ázz..ellenörzö pont...