22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
PunkZoli #16304 hi! segítsetek plíz!! 3 nap óta szedem ezt a nyamvadt razor ce-t és erre a 23 szelet hibás:SS..torrent...endlessről...
vki áttudná nekem adni ezt a 23 as szeletet?? nagyon hálás lennék:) előre is kösz
hja és ne szpemeljetek sokat ,ez fontos ,hogy észrevegye ,vki segítőkész ember:D -
#16303 Deee, szenvedj csak! [szögesbugyi, ostor] -
#16302 szerintem kérdezd meg még párszor, inkább játszál és ne a pofikád járasd... -
#16301 sztem csuda színes háromszögek... alapvető driver hiba^^
Laci82: Új driver install általában megoldja, de ha nem akkor szívás, mert a progi nem teljesen támogatja a vezérlődet, megoldás: új kari :S -
vmkrew #16300 Sziasztok nincs itt vki olyan aki ki játszotta a getting upot? Írtam oda is csak senki nem írt és gondoltam meg próbálom itt! -
hungariaia #16299 valaki egy mentést nem adna! nincs kedvam szarakodni a végigjátszással !(csak tuningolni) -
#16298 Éna carrera gt-vel lenyomtam elsőre -
Laci82 #16297 Majd csinálok.
Lesz még ott,ahonnan a többi jött -
#16296 nem tudsz ezekről a fekete, sárga cuccokról képet csinálni? -
Laci82 #16295 Sziasztok.
Nektek is olyan bugos a játék?
9550-esem van 6.10-es catalystel és néha ilyen fekete meg sárga nem is tudom mik jelnek meg az úton meg az égen -
#16294 Ja ok, nem tudtam :) -
#16293 előzd le az első menetnél, van egy kanyar ahol viszonylag lelassít és ha ügyes vagy, ott le tudod előzni, és kész, én így csináltam legalábbis :) A befejezése egyébként nagyon sz@r. A Most Wanted legalább be volt fejezve rendesen... De ez?? -
#16292 Yonderboi magyar,és Fogarasi Lászlónak hívják ! :) -
#16291 81%-nál járok.
Az miért van, hogy az Audi Le Mans os komolytzalan forma a canyon cucprinin utolsó részénél amikor én vezetek és a lgvégénél amikor ÉN vezetek én állok nyerésre egyszercsak nekemjön hátulról (ANIMÁCIÓ FÍLING) és másoodiknak értem be vesztettél és harmadik kocsival csinálom, KEZD UNALMAS LENNI már szétvertem miatta egykét tárgyat körülöttem -
ezt tudtátok? asszem a people always talk about weather szám alatt volt de csak a végét kaptam el :) -
#16289 nincs még zenekiszedő a játékhoz?? -
#16288 xDDDD köszi, kb most ugrott be nálam is :) [nem otthonról ír] -
Samthek #16287 oks,flashgettel lejött.thx
-
#16286 nem véletlenül AC 97? mert akkor innenszedheted le a drivert -
#16285 talán azért mert egyes szintű kocsikhoz voltak a cuccok, és te most kettes szintűt vettél ember!!! -
#16284 nekem lejött -
#16283 http://rapidshare.com/files/1797762/MAXI_NFSCARBON.rar -
hacking15 #16282 vki erre, miyen kocsival mentete az utolso kzdésbe? -
#16281 Tudom, hogy már vagy 10* beírtam, de senki nem reagál rá semmit!
"Nah, nekem elég nagy gondom van.
Játék elején járok, vettem 1 kocsit. Megnyertem azóta vagy 4-5 versenyt, de minden új alkatrész csak a régi kocsinál választható.
Miért lehet ez?"
Ez alatt azt is értem, hogy az új kocsinál LE VAN LAKATOLVA, nem tudom választani. Pedig már nyertem vele új alékatrészeket, de azokat is csak a régi kocsinál tudom választani. -
#16280 a hiba nem nálad van! -
#16279 El se hiszem....25 óraá várakozás után végre letöltötte...ajánlom neki h ne faggyon meg semmi -
Samthek #16278 hali,a faq-ban nem tom letölteni a nfs carbon maxi image-et,a végén le áll a letöltés.help! -
#16277 nem :DD szakállas izompólós csóka!:D -
#16276 Razor -
#16275 samson, vagy ő nem néger? :D -
Radian #16274 Autosclupt!!! Élethűbben viselkedik az autó kicsit:D.Új nagyon király játékmódok. Izomautók!!! A drift visszatért megreformálva. Új szabadabb matricázási lehetőségek. -
#16273 nekem nem fagyott ki, lassan a játék negyedénél vagyok -
#16272 nincs. (és a grafikai tuning-gal is kötekednék :)) Egyedül az autosculpt -
#16271 az érdekes :C -
#16270 ezt neked csináltam: 16198 -
#16269 tökvicces.
volt egy alfaromeom. 50.000et ért. telenyomtam még további tuningolásokkal, kb 50.000et forditottam még rá, utána megnéztem az árát, már csak 40.000et ért. eladtam az autót, és 40.000 helyett kaptam 20.000at. most ez nem vicces? -
#16268 Még a demóban recsegett a hang... az vajon mijaf@szomtól lehet? Gyári IC7-re integrált hangkártyám van másnál nem csinál(j/t)a.
Most akkor szedjek egy drivert hozzá ami frissebb verziószámú? Ok. De mi a neve a hangkarinak?
Ha valaki tudja írja meg lécci, nem ugrik be. -
#16267 Ha valamire rákattintasz, az csak a bevásárlókocsidba kerül.
Miután kiválasztottál mindent amit kel, menj bele a bevásárlókocsiba, és nyomj ENTER-t. -
gaspy #16266 Hy hogyan lehet tuningolni a játékban?:)mert már van vagy 35000 dolcsim,de hiába megyek rá enterrel az úl cuccokra,nem csökken a pénzem...és gondolom nem is installálja az új cuccokat a kocsimba.Fel kell venni balami szerelőt a csapatba vagy mi? -
#16265 őszintén mondjátok meg nekem, van a grafikai tuningtól elteknitve BÁRMILYEN igazán érdemleges változás az előző részekhez képest?