Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az 1 sz...!MW-t se tudtam végvinni az idióta határok miatt.Itt is ilyen olyan pontokat kell majd szerezni a zsaruknál?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
Nekem az lenne a gondom, hogy a legkülönbözõbb pillanatokban kilép-vagy leáll a játék egy hibaüzenettel! Van valami ötletetek ? Winreinstall?
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
aztán fordítsd meg és whoila:p
amúgy meg láttam valahol tükrözés feliratot......
★ 汤姆 李
az a nagy helyzet h vannak ugye a márkalogó matricák, most nemtom mi a neve, de pl ha sparco logoját akarom az autó oldalára. nekem csak az 1 ik oldra teszi, hogy kell h bal oldra is tegyen? mozgatni, meg forgatni meg mértezeni meg mindent tudok, de csak 1 ik (jobb) oldra tesz
PLS HELP ME, THX
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
FAQ OLVASD EL
Miért van ennyi korlátolt hülye?
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
mert
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREElectronic ArtsNeed for Speed Carbon
Language=Hungarian
Locale=hu
átírással magyar lesz, de átvezetõ filmek nuku
<#nemtudom>#nemtudom>
"Mindennemû warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!"
...
"Ne kuncsorogj letöltési linkért, úgyse kapsz."
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az mw ben volt ebben miért nincs ??? miért csak onlány..... egyszer lenne egy jó játék de azt is el****ák....
Ill be back !!!!
V8 4eva
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
NVIDIA 6600GT/TD 128MB 91.47 driver..
Talán a driver rossz?
Elõre is kössz a segítséget<#vigyor2>#vigyor2>
\"Be Cool, Play Pool!\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Miért nem csak egy helyre vagyis a garázs topicba rakod a kocsid minek kell ide is bebiggyeszteni?
Nem is tudtam, hogy ilyen is van<#kuss>#kuss>
Szal királyul néz ki<#eljen>#eljen> Amúgy mindenki tunerrel megy?
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Próbáltátok már multiban, Hamachival lan-ba?
A story meg egy lol egy 4 éves levágja... hagyd a picsába, játszál azon, mert sztem nem éri meg, de ez csak az én véleményem.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
BTW a sötétségrõl.A Fullban van már Brightness opció?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿