22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#16344 Sorry a lámer kérdésért, de amit Kenjitől elnyertem RX7-est, azt hol találom meg? A garázsban megnéztem az "Autóim" között, de ott csak az RX8-as van, amivel versenyzek is. RX7-est pedig el akarnám adni, ha megtalálnám :o Meg egy új autót sem ártana már vennem :) Most Wanteddel nem nagyon játszottam, ezért nem igazán vagyok képben :( -
#16343 Ebben van Street x, vagy URL verseny? -
#16342 ha több kocsid van, add el őket -
joenumberone #16341 Ha valaki tudna adni egy trainer vagy egy pénz kódót azt megköszönném a vagy valami tippet hogy hogy tudok pénz keresni verseny zés nélkül mivel az újakat ekveszítem a régiekért kevés a lé és kéne a murcilágó -
#16340 lol :d miért nem lehet bemásolni a mentést ?? :D azt írja hogy betöltés sikertelen :D
-
#16339 milyen verziod neked nem ugrik ki???vagy milyen cracked? -
Code92 #16338 nah kijátszoöttam az első 3 város egysezerű volt nagyon és mikor a kaszinós városba értemv akkor lett hirtelen nagyon nehéz de eléggé rövidke így is a graf sztem negész szépre sikeredett de valami még mindig hiányzott belőle az a kár h. a remény h. ez a valami ami a hangulat meglesz benne már csak 2 év múlvára csúszik ugyanis nem épp eghy utcai verseny stílus a hawaii szigeteken napfénybven autókázni(nem a test drive ra gondolok) hanem az NFS kövi részsére ami elvileg az Island címet foigja viselni -
#16337 nah megint kiugrott hibajelentéssel a játék a carbon EXE hibát észlelt... -
#16336 jaja. 15. ker
Hol lehet erről a sávszél emelésről olvasni? -
#16335 Egyébkén az is fura, h a Murciélago-t a Skyline előtt megvehettem... Pedig úgy gondoltam h Skyline-al fogom tolni a játék egy részét, de így h előbb meglett a Murciélago, így egyelőre meg sem vettem. A bónuszkocsikkal amiket a végigjátszás után kaptam azokkal csak quick raceben lehet tolni? -
#16334 Budapesti vagy? Mert ott év végéig megnövelték csak úgy gratis a sávszélességet -
#16333 és a videokat hogy ne fagyjon elég átirni minden pal-ra és nem kell másolgatni öket hogy legyen ntsc meg pal? -
#16332 Nah itt a kép, de aztán nem OFFOLOK.
-
zolo96 #16331 Kariar módban csak akkor tudsz autosculptolni ha felvettél egy olyan csapattagot aki tudja azt. -
#16330 mákod van pazdet nekünk nem duplázódott. -
#16329 Az egyik legjobb autó driftre szerintem a subaru impreza wrx sti...
Dariushoz meg szerintem minimum egy gallardo kell... -
csoola #16328 azt akarom kérdezni, (biztos jo lami kérdés:D) h nem tudjátok h mikor ost felraktam a carbon-t, elkezdtem minden, és mikor autosculptnál vennék egy akármilyen cuccot (ami már unlockolt) nem lehet egyáltalán semmi sem állitani rajta. ez késöb válik elérhetöve, vagy én vok hozzá láma?:P -
#16327 off: nemtom, de csináld meg nálam is^^ -
#16326 Ha valakinek adok egy mentést megcsiálja a fő formát? Mert már több dolgot nem akarok szétverni a gépemben meg az asztalomon XD -
#16325 mi is már azóta náluk vagyunk. én most max kb 260kb/s-el tudok tölteni. most megint dupláznak? az nagyon király lenne, remélem nekem is emelik! -
#16324 elnézést nem tudjátok hogy minden ntsc fájlt át kell írni pal-ra? nem kell másolni öket ugye? mer az 3 gb -
#16323 OFF:
akkor megduplázták a netedet:) -
Laci82 #16322 Egy játékért nem veszek videókártyát,pláne nem a mai játékokért,ezt is végignyomom egyszer aztán berakom a dvd tartóba a többi mellé dísznek
Csak kiváncsi voltam,hogy előfordult-e már valakinél ilyen. -
#16321 Amikor még axelero volt már akkor is elő voltunk fizetve.
Szal kb 2-3év -
#16320 OFF
jav:mióta vagy t-onlinos? -
#16319 Nyugi má nemsokáig tudnak szenvedni mert lassan valaki úgy is kiadja a 100%-os mentést..szerintem még a héten. -
#16318 örülj, nekem a t-fos csak csökkentette a sebességet, esetenként 'csak úgy' kikapcsolták a netünket, ezért ott is hagytuk őket a pi***ba. -
#16317 OFF:
nálam semmi,mióta van t-onlinos?? -
vmkrew #16316 Kössz. Megkérdeztem párszor és azzal játszok már vagy 50x megpróbáltam. -
#16315 Egy kis OFF
Nem tudjátok mi történt?
T-onlineos netem van, és úgy meggyorsult mint a kurvaélet.
Eddig max 280k/seccel tudtam tölteni. Most max 775k/sec...
Aztán a http://home.datanet.hu/speed.html azt mutatja hogy 4 megás a netem míg eddig 2.5öt mutatott.
De ha itt 4 megás akkor is irreális a 775k/sec.
De tényleg ennyi a sebesség mert percek alatt leszedtem egy filmet :O
Másoknál van valami? -
raymond01 #16314 Most hogy elkezdtem rendesen játszani egyre jobban bejön a game! Az elején aki üldöz, az a néger paker az a MW- es Cross őrmester? Most már nem rendőr hanem versenyez?
Megnyertem az első versenyt és bementem a garázsba vettem pár új dolgot a kocsira, de nem tudom azokat változtatni, a tulajdonságaik mindegyiknek 0%- on van és nem tudom feljebb tekerni! Nem tudja vki hogy hogyan tudnám ezt állítani? -
#16313 Nah, csak megérte beírni jópárszor, válaszolt valaki :)
Kössz a segítséget, nem tudtam, hogy külön vannak az alkatrészek. -
ipacs #16312 én meg végigverek mindenkitaki előtte van, oszt mikor véletlenül lezuhanok a kanyonból akkor megnyomom az entert és kezdhetem előlről :(:( :@
de különben a skyline az gyenge oda! -
geges #16311 halihali
mitől lehet az hogy játékközben vagy a menüben éppen, kilép a "szabálytalan műveletett halytott végre" dologgal??? -
#16310 van már valami a fagyásokra patch vagy valami? -
#16309 Az új nVIDIA driver (93.71) nem segít vmicskét? :D
Próbálta már vki? -
#16308 darius-t milyen autoval lehet legyozni? :| mar 1 napja szenvedek vele de meg nem sikerult.. :\ skyline gtr-el probalkozok, de canyon resznel mindig megakadok.. pls help -
hacking15 #16307 nálam mgé nicsn carrera gt, de ha megcsinálok miden verenytakkor biztosan lesz -
#16306 milyen karid van?ati vagy geforce?mert geforcokkal rosszalkodik :D -
#16305 Király ez a Carbon csak kissé nagy a gépigénye!!!