22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
LeePí17 #16384 nemtudom..
azt tudom ha felvennék vkit kifagy -.-
de ha nem veszem akkor nem :D
-
#16383 ... másik verzioba is ha fölveszed kilép?:S 1 et fölvettem amugy:D de nemlehet akkor eggyet sem fölvenni? -
Dash #16382 ha a térképen minden kész mit kell még csinálni ? ( nincs meg az öszes tuning lehetőség) -
LeePí17 #16381 ne vedd fel az emberkéket..és nem fog kilépni... -
#16380 van már valakinek audi a?
-
#16379 Nah kivittem röpke 14 óra alatt!:D -
#16378 sziasztok francia verziom van mit lehet tenni a fagyások és kiugrások hibaüzivel? -
#16377 n00b vagyok a fő ellenséghez hulyekocsog.... kezd az agyam elszállni, mentések se mennek leszedtem egy trénert azal se (jó, poénból) szal ennyi vagvyok XDD -
homeless #16376 A minimum követelménybe 1 giga ramot írnak, de én 512-vel nyomom. Medium beállítások mellett szaggatás nélkül fut. Szerintem el fog indúlni 256-al is, de a procitól meg a vga-tól is függ, hogy fog e szaggatni vagy nem. -
LeePí17 #16375 mikor megnyertél 1 versenyt..utána menj és mentsd el a gémet....
utánna folytasd.. -
#16374 vettem a fabricatort de titlva vannak azok a csúszkák mit csináljak? -
dibusz #16373 Nekem meg az a baja hogy nem menti el az állást vagyishát ha kilépek akor elveszik a megnyert versesnyek és a százalék is viszaugrik 0%-ra de a pénzem és a kocsim megmarad, a Razor 1911 van meg és nincs fen a magyarítás mi baja lehet?? -
#16372 nekem nem mükszik :(
azt írja betöltés sikertelen -
#16371 asszem az -
#16370 256 rammal játszható a játék? -
#16369 vége a versenynek az első karrier nél. -
#16368 helo egy jó nagy gonddal jövök.ez a hungarian tuy van meg.de el olvasstam a faq-t.egy ideig ment krekkel azt amikor vége hiba.most már a menübe se enged.a másikat is probáltam az is hasonlo volt.most akkor mivan? -
sleepyhead #16367 jaja, én is végigtoltam már
stock skylinelal toltam le mindenkit, darius miatt felraktam a turbot meg a nost, azt kész... bűnrövid, bűnkönnyü -
#16366 csak azt nem értem,ha adsl-ed van akkor max 2 megabit volt és nem 2.5 -
#16365 Wolf ellen? Az a Murciélago-s? -
#16364 az igen is nehéz :|
szenvedek is vele, meg ott van még egy kanyon wolf ellen is.. az meg még nehezebb :S -
#16363 Hát, sokan végigtoltuk már, iszonyat rövid a játék... Nem lehet több 4-5 óra összvissz végigvinni... És még csak nem is nehéz. Talán a főboss még vmennyire. -
#16362 hát nem szaroztál, ha már végig is toltad! -
#16361 100%-os mentésem
Aki elakadt volna, vagy elveszett a mentése, vagy ha kifagy neki valahol a játék akor jól jöhet.
(Rate it pls!) -
#16360 csá
vettem egy fabrikátort de tiltva vannak azok a nyilak mit csináljak active-lteltem is meg ilyenek? -
Dj Toto #16359 vki mondja meg annak a számnaka cimét ami az introban van. nekem csak az kell. köszi
-
#16358 nekem most 2 megabit
de még nem emelték de szerintem ez hülyeség mert nem is fogják a sima ADSL-t megemelni
mert már van ADSL2 ami akár 24 megát is tud -
#16357 csak Budapesten növelik meg? -
#16356 képzelj még egy két bazdmeget a mondatba :P -
#16355 errol a sebessegemelesrol hol lehet valamit olvasni? :| -
#16354 valaki privátba leirná pontosan hogy mit kell átnevezgetni a videok között hogy melyiket stb? -
Aspyrin #16353 Annyival is le tudod :D -
#16352 256 ramom van.Letöltsem?:) -
joenumberone #16351 hálás köszönet -
#16350 Aham, így már vágom. Azt hittem, hogy az ő autóját automatikusan megkapom, de valóban a választható kártyák között nem volt ott a kocsija. Köszi. -
romanpierse #16349 Nekem is duplájára nőtt a sebesség! -
#16348 tesség feltöltöttem az oldalamra http://www.sdf.atw.hu/chnfsctrn.exe
ez carbon +6 trainer -
Code92 #16347 miután kenjit lealáztaf a 4 "nem biztos nyxeremén" kártya közül eltaláltad amelyik mögött a kocsija van??? mert sztem nem ha igen akkor az autóid kjözött kell legyen.... -
#16346 Nem tudja vki mikor lehet megvenni a shelby gt 500-ast? KÉne már nagyon.
Vkinek megvan már? -
joenumberone #16345 hát 1 rx 7 van amit busidotól nyertem és 117 ezer lóvém van 4 versenyt nyertem dariusnál