Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zeccc
ha kimegyek "szabad kóborlásra" csak akkor tudok az autókereskedésbe menni.

Hy az normális hogy nekem az átvezetõ videoknál nincs felirat?nemtudjátok hoyg hol lehet bekapcsolni?
doxadmin
Elég gáz a játék hogy ilyen gyorsan végig lehet tolni!

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Tomsteel
nem az amelyik csak választja a nyelvet, hanem a másik, a magyarítás !

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

jakewyler
miért szürkét az autó kereskedések??nem lehet már kocsit venni?

annk mi az értelem hogy egyfolytába játszok 20 órát és végigviszem semmi.......ökrök vagytok vagyis függõk
And 1
hellosztok ... lenne 1 kérdésem... hogyan lehet autót váltani career módban ?

Zeccc
Rage47
nálam sem megy, azt hittem késöbb lehet csak
az audis csávó! meg az összes "fõ ellenség" városonként. és õk velük kell menni a végén egy canyon-t és egy városost

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

doxadmin
a francia verzióval lehet neten jáccani, csak kell csinálni egy fiókot!

az a baj hogy valamikor kidob az asztalra!

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

manutdzoli
Sziasztok!!AutoSculpt-ban akarom tuningolni a verdát,de ahol lehetne állítani százalékosan,ott nem megy egyik oldalra sem.Be kell elõtte állítani valamit??

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/

DJ Skyline
nem jók a linkek!

Rage47
ez a pixeles kép akar lenni?? :o
és ki a fõköcsög?

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

3P
Ahogy látom másnál is van kilépési gond. Eredeti is csinálja, vagy csak a valamelyik törés?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Zeccc
sziasztok lenne egy kis problémám! ugyebár tegnap végigvittem a carbon-t. a karrier 100% és a FÕfõnököt levertem: után kiirta, hogy kaptam egy audi-t azt a lemansosat és még 5 autót! de valamiért sehol sincs az audi se az 5 új autó. nemtudjátok miért? se autókereskedésbe, se autóimnál.. se sehol 😞

100%complete:
a térkép
karrier kiírása

és akkor mikor mondja, hogy megkapom:
katt

de mégse kapom meg.. a fönökversenyt meg nemtudom újból lejátszani.. :| ez bug vagy mi?

50% nál járok van egy mazda rx7-esem egy rx8-asom és most nyertem el a nagyképû sráctól egy aston martin db9-et szal király sztem nem uncsi jó kis gammma

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

vége! olyan 96% a fõ köcsögöt kell márcsak lenyomni <#mf1>

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Nortai
ki hol tart? Én 34%.... de elég uncsi már 😄

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

nekem is 6600gt-m van és nekemis maxon olyan mint ha tükrön mennék 😊

Vki. segítene? mi lehet a gond? 1024x768 minden maxon. És a kocsik eazméletlenül pixelesek. Ha leveszem a grafikát akkor is.. ASUS 6600gt/td-m van(91.47 driver). Feltettem egy régi drivert azon teljesen jó minden, kivéve az út mintha egy tükör felett mennék(71.24). Majd feltettem egy másikat(84.21), ott ua. a gond mint a 91.47nél. Gép is nemrég lett formázva. Eddig minden game jól ment. Vkinek vmi megoldás,ötlet?

Carbon

\"Be Cool, Play Pool!\"

jakewyler
Amúgy észrevettétek,hogyha nem mozdultok meg akkor a kocsi ilyen különleges kamerállásba kerül,jó képeket lehet készíteni úgy a kocsiról

mivanmeg ?

Asus Blitz Formula SE | Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz @ 3.5Ghz | WD Caviar Blue 500GB | nvidia GeForce GTX 550Ti (1GB) | 4X1 GB Geil DDR2 RAM | LG DVD-RW | Logitech S510 Cordless Desktop |

fúj Félkrajcár
Már megvan 😄

ebbe a jatekba nem lehet mp3at berakni?
examinee
Itt is vannak összedönthetõ akadájok, meg menj neki a rendörnek , lökd ki , hirteleen változtass utvonalat és igy rázod le öket! Ha már nagyon sokan vannak akkor ki kell csinálni öket mert mindig fog valaki követni..
Kevés zsarunál elég hirtelen utvonalválasztás és meglogni!

toyotakacsa01
A FAQ-ban lévõ egyik magyarítást nekem is gyanúsnak ítélte meg a gépem:
Be akart valamit állítani, hogy minden egyes induláskor elinduljon egy program. Már nem emléxem mit, de engedte a fene neki.

Imremagdi
szerintem is a crack a hibás, mert a HKZONDÁS verzióval jó a magyarítás.
RAZOR911 NUKED 😊

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

meg állítólag kilép a razorosnál is de ott az megoldja a problémát ha újracrackeled !!! ELVILEG

Asus Blitz Formula SE | Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz @ 3.5Ghz | WD Caviar Blue 500GB | nvidia GeForce GTX 550Ti (1GB) | 4X1 GB Geil DDR2 RAM | LG DVD-RW | Logitech S510 Cordless Desktop |

jakewyler
Need For Speed Carbon Collectors Edition (c) EA Games *BWCloneDVD* újjab verzió<#idiota>nforcen van kinn

de azt utána vissza lehet állítani ?

vgez
a faq ban már van egy reg átíró és mûkszik is magyar lesz a razor de akkor az átvezetõ videók eltûnnek!!!
valószínûleg a crackelt exe a bûnös hogy minden nyelni módosításra a videók nem jelennek meg <#gun>
eltudom képzelni, hogy van olyan aki lelkesen átállítja a magyarra és fel sem tûnik neki, hogy nincsenek videók <#vigyor2>

3P
Ebben a részben a renderõket hogyen lehet lerázni? Az elõzõben (nem sokat játszottam azzal sem) voltak összedönthetõ akadályok, amik rádõltek a rendõrökre. Ebben mi a trükk?
Bocs ha láma a kérdés, de nem vagyok egy nagy NFS fan...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

asusaudio !!! Mit kell megadni elérési útvonalnak ? pl az én esetemben c:/programfiles/ea/carbon ? ennyi ?

fúj Félkrajcár
Valaki el tudná mondani priviben h nevezzem vissza a fájlokat amiket átneveztem h rar legyen? úgyis mûködnek csak 30-tól nem tudom átnevezni õket. köszi

DJ Skyline
melyik?

zeki
Szia az meg,hogy lehet én már 15%-on vagyok vettem egy raklap cuccot és nem LÉPETT ki ????!!!!!

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

Tomsteel
vírusos a FAQ-ban lévõ magyarítás(kaspersky szerint) ! ! ! ! !

bezárja a programoat véletlenszerûen!!!

rakta már fel valaki?

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

tcs007
van

Vigyázat láma kérdés következik:
Feliratot hol tudom bekapcsolni? :omg:
jakewyler
Amikor veszek egy új autót akkor kilehet próbálni elötte?szal van vmi tesztvezetés?

Tompie
Razor féle változat nekem is kilépett mikor az autóra vettem a tuning cuccokat. Ja és nincs magyarosítva 😊

ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD&#177;RW|400W táp

HellóTpróbáltam magyarosítani ugy ahogy irták még lejebb h átneveztem a Hungarian fájlokat Englishre de ien zûrzavar lett félig angol magyar meg cseh let :s😊 hogy lehet 100%magyarrá tenni?

PS3 ID: AdmT89

constantin
Hy.Valaki felvilágosítana mi volt tegnap?Jó a magyar verzió.Csak a feliratok magyarok vagy a beszédek is?Jó a játék?

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

samsont sikerült vkinek csapattaggá varázsolni anélkül, hogy meghalt volna a játék?

toyotakacsa01
A FAQ alapján itt egy saját gyártmányú magyarítás.
Csak egy egyszerû reg file az egész:

reg file mgyaritashoz

A razorossal próbáltam, müxik.

Barney Tech
hát itt azért nem egyszintû Geforcokat probáltak.

jakewyler
állíts felbontást és nem fog hibát észlelni<#awink>

doxadmin
Jó kis játék, bár vannak benne mint minden más játékban igazságtalan dolgok! Pl sokkal elrõsebb kocsikat kell legyõzni alap tuninggal, mert nincs más amit a kocsira föl tudnék pakolni! A másik meg azok az idétlen pályák, eddíg nekem a canyon duel tetszett!

A drif hát arról ne is beszéljünk, valamikor jó valamikor szar! Van egyí külön kocsim a drift számára, azzal könnyû nyerni 600-800ezreket!

Amin csodálkozom hogy olyat csinál a hogy verseny közben a játékot leteszi a tálcára, rá kell klikkelni hogy visszlépjen bele! Amúgy más gondom nincs!

Magyarításhoz meg valaki belinkelt tegnap egy nyelv választó fájlt! azzal simán lehet magyarra állítani és nem kell másolgatni semmit!