22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• HunnernesKonge
    vagy nem...
    Megpróbáltam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mondtam!Mindent!!!
  • Zoliz
    Valaki tud nekem segíteni egy "apró" problémában? A csarrier státuszom 13% és eljutottam egy olyan pontig már rég, hogy vettem egy új gépjárművet és sehogy nem tudok rá performance cuccokat rakni csak az alap gagyi Mazda MX8-ra választhatók. Mit tehetek?
  • atenza
    Gondolom ott már megnézték és akért kérdezték meg itt...
  • RelakS
    De gagyi a fordítás :(
    Hogy lehet a GYÁRI feliratot (stock szerintem ez esetben ezt jelenti) Raktárkészletnek, az Utángyártott (Aftermarket?) alkatrészt meg Alkatrészpiacnak hívni? :D
  • joey20
    lehet igazad van...akkor mingyár megyek vissza!
  • HunnernesKonge
    Cenzurázott edition: Bemész quick racbe és nyomsz a kocsiválasztásnál egy le nyilat, és ott lesznek a bonusz autoid :S
  • atenza
    Ha végigviszed a carrier mod-ot, akkor 100%-ig ki van pörgetve a játék? Ehhez nem kell a challenge modot is vévigvinni? Mert gondolom ha végigvitted 100%-osan akkor kapod csak meg...de mind1, ezt csak úgy tudjuk meg ha valaki végigtolja
  • macleod2005
    én is ezért kérdem, mert ha látnám vhol hogy ki van írva hogy pagani, akkor nem rinyálnék hanem tolnám tovább, addig mebbig egyáltalán lehet, de semmi utalás nincs rá
  • joey20
    challange módba is látom h mit fog elvileg unlockolni de azok közt se látom
  • jakewyler
    Na én a france verzió után ,leszedtem ezt a HUN TUY verziót,és semmi hiba nibcs játékba,amúgy nekem csak az volt a baj a FRANCE verzióval,hogy megfagyott kilpéskor,de ezzel már jó a kilépés is,szal ajánlom annak akinek rossz a game.
  • Samthek
    Én is kérdeztem már párszor,de senki nem válaszol,csak azt nem tom,hogy a faq-ba miért nem lehet leírni?
  • atenza
    Nem lehet h. a challenge modot is végig kell vinni?
    Amúgy mit jelent a szorzó a heat mellett? Ha 4×es akkor elvileg nehezebb túlvinni, mert én ezt nem vettem észre...?!?
  • Matthewpamer
    Nah leteszteltem a gépemet, 45-80 fps között mozog a játék a köv konfiggal:
    amd 3700+, x850xt, 1 giga ram
    minden maxon
  • joey20
    én is ezt kérdem!
  • SD456
    Hy all!

Nagyon jó lett a játék! Csak azt szeretném megkérdezni, h hogyan lehet neten multizni? A haverjaimmal karunk már egy órajá probálgatjuk de akárhogy csinált a haverom egy szervert nem azt találja meg hanem más szervert.

Előre is köszönöm!!!
  • macleod2005
    Valaki tudja hogy hogy lehet a paganit elérni a játékba? nekem a collectors edition van és a játék filejai közt ott is vannak a pagani cuccai, de a játékba sehol se találom hogy hol lehet esetleg elérni vagy feloldani (carrert 100% ig vittem), vagy esetleg valami pagani hack is megtenné nekem csak mert nagyon kiváncsi vagyok rá, mert egyik kedvenc autóm
  • magyarvok
    Szted mi a jó istenért van GARAGE TÉMA???
  • Csuhai G
    Bassz*meg! Regeditbe magyar nyelvre állítottam a játékot. Már ott tartok, hogy kihív a csaj (nemtom a nevét :S) versenyre! Végigcsinálom a városban a futamot : én győzök! Végigcsinálom a kanyonon a versenyt: én győzök! Gondoltam elmentem az állást mielőtt valami történik, de nem tudok, mert küld egy SMS-t az a blokkoló csávó, hogy menjek oda hozzá! Odamegyek és amikor kiakarom rúgni az előző blokkolómat lefagy a játék! Gondolhatjátok milyen ideges voltam...nah gondoltam nem gond, túlélem! Haveromtól elkérem az eredeti szöveget amit a regeditbe átírtam, majd belépek a játékba, végigcsinálom az egészet, megint győzök a csaj ellen, erre amikor tölt újra kifagy!! WWÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Én öngyilkos leszek emiatt a szar miatt!!!!
  • CheAteR88 #16649
    alt f4:D
  • joey20
    Sziasztok!én nemrég végeztem a karierr móddal razoros verzióm van és összesen 2szer lépett ki!Szal ezzel meg vok elégedve.viszont tudna vki segíteni h a paganit h lehet előcsalni mer most még nics és megnéztem h még van pár autó amit lehet unlockolni(Challange series)de azok közt sincs?Hol van??
  • Tom Tom
    Miért van az hogy 10-20 per alatt kifagy a játék???
    Ugyanúgy ahogy Slipknot 14nél csak néha meg megy simán...
  • Slipknot14
    az autosave szar:) Ha elkapnak a zsaruk elmenti és cseszheted. Én mnojuk ha elkaptak Mw-be Ctr+Alt+Del és betöltés utána XD Itt még nem kaptak el szerencsére, szal nem próbáltam, de sztem itt is működik:D
    Erre az időközönkénti kifagyásokra jó lenne valami megoldás:@ Mindíg akkor amikor megcsinálok egy verseny- aztán megvédem az én területemet utána tölt és kilép:P
  • SASboy
    kepfeltoltes meg imgshackon kívül sztem mehet mind
  • Mikiller
    Kapcsold be az Automatic Save-t vagy vmi ilyesmi az options-ba.
  • mial
    szevasztok melyik oldalrol lehet belinkelni képeket?
  • Balazs15
  • Frici86
    Valaki segitsen!!! Razor1911 verzióm van!!! Nem akarja elmenteni nekem a játékot!! Versenyek után elmentem de ha kilépek az egész játékból és utána visszlépek akkor nem mutatja azokat a futamokat amiket kivittem. Mér van ez?????
  • HunnernesKonge
    A) Fogod és nem veszed fel. Mikor ott vagy hogy felvehetnéd akkor esc bemész a karrier menüben valahová pl térkép, vissza crew-hoz és utána felveszed.
    B) Esc mentesz egyet kilépsz belépsz felverszed.
    C) Esc mentesz felveszed ha közbe kilpett akkor (dodo magyaritásával)
    visszateszed angolra, belépsz felveszed.

Valamelyik muködni fog.
  • magyarvok
    1. A fileokat állítsd vissza, ahogy eredetileg voltak.
    2. Használd ezt: http://rapidshare.com/files/1688260/Magyaritas.rar

Így 95%, hogy menni fog.
  • juzosch
    Nem tudjátok hogy lehet a fékpedált inverzre állítani?
  • Richard90
    Jaja, nekem is kiszokott lépni. Fogalmam sincs mitől lehet, pedig most telepítettem újra a rendszert, tehát biztos hogy crack, vagy játékhiba.
    gondolom másnak is van ilyen problémája :( (a haverom is most mondta nekem, és utána nekem is kilépett)
  • Szabi1991
    nekem is Samson nál fagy ki :(
  • janos666 #16635
    Namármost nekem a HKZonda féle verzióm van, próbáltam magyarrá tenni ahogy a FAQ is írja, de 0 magyar feliratom lett. Nem volt nehéz rájönni hogy azért, mert a francia verzióhoz készült a magyarosítás, megcsináltam ugyanezeket, csak az englis fileokra cseréltem ki a hungarian fileokat, nem a franch-ekre. Így most kb a feliratok 50% magyar, a többi angol. Piszkáltam a registryt is, bár az én kulcsom jobb hasonlított a Razor verzióéhoz, így kipróbáltam már ott is mindkét variációt (a razorhoz javasolt magyarítás kulcsához igazítani az enyém, vagy átírni magyarra mint franciá illik...).

Valaki jutott ennél tovább?
  • Hecker007
    akkor megnyugottam hogy nemcsak nekem nem megy tovább mikor fel kell venni a csávókát
  • Slipknot14
    Nekem is kilép néha töltésenként, meg már 2x próbáltam felbérelni Samson-t de akkor is lefagy, többször nem próbálom(már úgyis meg van Yumi):D Csak az lenne a kérdésem: Ha (gondolok itt belső tunningra, nem optikaira)nyerek valamiből(pl:fékek)-2.szintű(valamien)-t azt hol lehet beleszerelni? Mer már elég sokszor láttam iet hogy 2-es szintű ,de nemigazán találok új cuccokat a tuningolásnál:/
  • Balumann
    Nekem is mindig lefagy mikor akarok kilépni... :/ De 2 megoldás is van, ha fagy akkor ctrl alt delete, nyomjatok egy 'N' betüt, és delete, majd space (rámegy az n betüsre ami a nfsc.exe delete bezárás, és space a biztosítás!. Vagy a másik megoldás hogy a főmenből alt + f4-el léptek ki :)
  • KoPf04
    Elárulná valaki hogyan kell megcsinálni vagy mi kell ahoz hogy kiemelkedjen a motorházból a compressor szívókája???
    THX
  • Tomme12
    szabi itt írtam le alatta állícsd át a nyelvet angolra a Faqban megtaálod a dodos vagy milyen változatot tölcsd le ...nagyon egyszerű...és jó lessz!!!!
  • Szabi1991
    ^^ 1 próbát megér..
    de hogy állitsam át angolra ?