22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• Pethy23
    Csak azért jobb mert sok játékot megvesz!
  • Sland
    Ennél a játéknál most így alakul. De nVidia sokkal több játékban jobban szerepel...
  • Hellsing47
    pedig nVidia akkor is jobb ám
  • BIZ0906
    törölt hozzászólás
  • gerg82
    Km/h-ba hol lehet átállítani a sebességet??
  • BIZ0906
    Kirúgat a mazdás kicsákót és nem dobott ki, de csak kipróbáltam de akkor sem dobott ki
    a raozor-os ver van
  • CoD23
    miben?
  • Cindas
    pls. vki segítsen:S
  • CoD23
    nagyon rövid a játék nem?
  • FLeK0
    csak t-online adsl-el !
  • deestroy
    OK! DE A FOTÓ MÓDBAN CSAK NETTEL NEM?
  • pajti
    nem. F12
  • deestroy
    CSAK NETTEL LEHET A JÁTÉKBAN KÉPEKET CSINÁLNI????
  • kisradai
    valaki tudja hogy hol lehet megnézni a képeket amiket a játékba csinálok?
  • Sgtfathi
    Tud valaki magyar boritót a collector's vezióhoz??
  • OLIII
    ez nem megoldás a problémádra mert ez csak a demos esetében működik ;)
  • janos666 #16572
    Ahh, Win98 kopatibilis módot kellett neki beállítani (nem volt elég az XP SP2-es).
  • Radian
    Az előbb olvastam hogy a mentésnél meg a regeditben ugyanannak a serialnak kell lennie. De nekem a mentésbe eggyel több karakter van serial ba és nem tudom melyiket haggyam ki. Valami megoldást nem tudtok. És a mentésbe az első sorba van a serial?
  • Hellsing47
    valószinü...
  • Irvine Kinneas
    Hi!Felraktam a játékot de nem indul,fekete kép és lefagy,próbáltam a faq-ban leírtakat de akkor is ugyanez!A rendszerkövetelményem simán meg van hozzá,szal futnia kéne,kivéve az h nem SP2-es XP-m van,ez lehet probléma?
  • Hellsing47
    ahol betud állitani az irányitást ott lesz a jobb also sarokban
    ha jol emléxem!
  • DJ Skyline
    papa lenyomta gond nélkül! canyon duel addig tartott, hogy első kanyarban leelőztem, és az alagút előtt már nyertem
    amúgy kidobott az asztalra kiválasztottam a kék hajú leányzót, mentünk egy versenyt, majd gondoltam a fönt lévő race wars-t elindítom, na ez nem tetszett neki! de nem baj Kenji kocsiját megszereztem pink slipen keresztül! :)
  • olasz
    Sziasztok!Tudna nekem valaki valami tippet adni arra hogy,hogyan tudnám a kormányom rezgését kikapcsolni a játékban?Mert a controlls menüben a Rumble gombot kinyomom off-ra de nem változik semmi!Előre is köszi!
  • Lteam
    És sikerült a hibámra megoldást találnom akinek ilyen hibája van a directx-el a telepítés elején akkor az csinálja ezt: az autorun ikonon jobb klikk/tulajdonságok/kompatibilitás/windows 2000 és menni fog :D.D:
  • Pethy23
    rx7est vettem eddig rx8 am volt ott minden performance tuning megvolt, de itt nem enged semmit, szóval akkor ide új cuccokat kell megszerezni?
  • Lteam
    Valaki legyen szíves ezt nekem magyarra lefordítani mert ez a titok nyitja a hibámra:

This is about trying to Install the game but you get an Error saying "Could not Install, Make sure you have Direct X 9.0 Installed" or something like that. I had the exact problem. Here is how to fix it.

First you download the file into a folder, you then click the folder and look for a Large file called "OCompressed", you then Open that folder with WinZip and Extract all of those files into the Folder you created earlier. The folder is large and should have Cars, Tracks, Sound etc. just make sure you Highlight all and Extract them into the NFS folder that you created. Once Extracted, click the NFS Icon in the folder and the Demo should start loading and your ready to play! Hope that helps and if anyone else has problems let me know.

Note: When I bought NFS: MW the same thing happened to me, so that was what I did. I looked for all the OCompressed files in each disc and Extracted them into the NFS Folder that I created manually. Now the game works just fine, as if it was installed Automatically.

Köszike
  • janos666 #16562
    Sikerült már valakinek elindítani a játékot Vista RC2 alatt? A demó még futott, akkor ennek is illene (nameg minden más régi játék is fut...)
  • Lteam
    Van aki megoldotta azt a problémát amit a játék a demonál is kiírt?
  • Golyo69
    nem ugyanazt a serialt irtad be :D és ezért nem tudja betölteni :D
    nyisd meg a mentést pl jegyzettömbel ott nézd meg a serialt és uttána regedit : HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Electronic Arts\Need for Speed Carbon\ergc és itt írd át serailt arra ami a mentésbern volt D: és akkor műxik :D
  • magyarvok
    Nekem is ez volt a bajom!
    Gondolom te is 2-es szintű kocsit vettél, a feloldott alkatrészek pedig 1-es szintűek.
  • magyarvok
    mivel a razor verzió az a CE, ezért már kész is, le van ellenőrizve
  • leipsig
    most jut eszembe, nincsen benne gyorsulás :D :S
  • Gideon Wieth
    Szia! Az autóddal versenyeket kell nyerned:) minden verseny felold valamit:)
  • Crash88
    hi all,leszettem a Razor1911 es versiont a Collectorsba de vmi azt sugja h nem collect...editon hanem sima,hogy tudnám legewgyszerübben kideriteni???
    Ja és hogy lehet átnevezni a csapatnak adott nevet mert véletlenül rányomtam ami az alap volt (NEV) meg azt hitem h ez a név a csökött csap.társé lesz .Mondjuk a mentésemnek már annyi mert megkerestem a mentésemet (jatekba én nem tutam megvaltoztatni)és megtaláltam átirtam a fájlba azt a részt de azt irta hogy Crash betöltése sikertelen pedig a fájlt jegyzettömbel nyitotam meg és rákerestem a NEV re és csak azt irtam át:S:((((((((( Help. Elöre is köszi
  • Pethy23
    #16547 vki
  • Gyovai
    nah akkor ezért nemrakom ujra:..:S
  • Doki17
    Újra raktam a játékot és most azt írja ki hogy a profilom betöltése sikertelen, de nem csak az enyimmel van igy hanem az össze többivel is, mit lehet ilyenkor csinálni?

Elöre is köszi a segítséget.
  • Rage47
    qva vicces vagy
    mostantól -fav
  • Gyovai
    ok ,ha a mestést kimásolom és mituán ujraraktam menni fog ugyanugya mentésem tutitira?
  • mike0013
    ha senki nem küldené el, ajánlom az újratelepítést;)