Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha te azt tudnád...^^
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
pedig alig játszottam eddig. ráadásul ahogy elnézem már nem sok városrész van hátra. tényleg ilyen rövid?
adjatok bünti pontot nme érdekkel
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Ill be back !!!!
http://rapidshare.com/files/1618140/Magyaritas.reg
A reg fájlban mindössze ennyi található, csak a need for speed nyelvét állítja magyarban.
"Language"="Hungarian"
"Locale"="hu"
Természetesen ezeket kézzel is lehet módosítani, de így egyszerûbb.
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
ha te azt tudnád...^^
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
úgy is le akartam szedni a Collectors Edition-t,mert kicsit nevetséges Franciául a game!!Tudtok 1olyan verziót ami tuti nem lép ki 40% fölött????
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
reggel 7tõl délután 5ig toltam és 50%ig jutottam..ahol kifagyott..
elkezdtem a jutalomkártyás izét..de abbahagytam..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Ennyire rövid lenne?
A játékélmény fenomenális, de szerintem a MW jobb volt.
Másik gondom,minden maxon az alábbi configgal csak 20 FPS-en hajlandó futni 1024-ben.
fel akarja venni a csapatba és kilép..
de neki a Razor féle van...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!