22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• MaverickSXT
    semmi ertelme a CE t leszedni mikor a magyar verzio ugyan az,tudom mert nekem meg volt mind a 2 o es vegig is vittem mind a 2 ot
  • Truck Driver001
    Ha végigvittem a játékot,akkor hol tudom elérni a bonus autókat?:D
    Sehol nem találtam a játékba..
  • MaverickSXT
    1 dvdt?mert hogy nem kulon vannak rajta a szamok hanem a dvd resze
  • Noninnyó
    Üdv srácok!

Ti milyen kocsival tudtátok legyőzni Wolf-ot az utolsó kanyonos futamban? Muscle kategóriában kezdtem, de egyszerűen nem tudok olyan autót venni, amivel utolérem. Murciélago-t tökig feltuningoltam, de szarul kanyarodik, nem kanyonba való. Ami még egész jó, az a Lancer Evolution, faszán kanyarodik, de tökig feltuningolva is gyatra a top speedje, és a gyorsulás sem olyan jó, és így a kanyonban mindig utolér, és nem jutok el a célig. Valaki adjon valami tippet, hogy milyen verda kell a főgonoszhoz. Kösz előre is.
  • piamania
    kössz
  • Crash88
    köszike,léccike rakdmá fel vhova h letudjam kapni
  • Szabó Péter
    Nálad mi a full grafika? Lehetetlen 256 Rammal.
    Vagy 1 másodpercenként tölt 10 másodpercig?
  • Gideon Wieth
    Nekem is razor verziom van... megmondaná valaki hogy tudok vele HÁLÓZATON jáccani ? mert csak online megy de én hálózatot akarok....
    Lécci....
    Online az egyedi vagy a gyorsmeccseknél lehet de lanon sehol sm találom :'(
  • tom235
    El tudnátok nekem mondani, hogy tudnék onlineba játszani razor verzióval ,mert nekem nem sikerült. (faq- ban nincs benne)
  • bazsi123
    helósziaszevasz

a faq minek van?
  • daxan
    nah jól van kijátszottam, 3 napja nem is bírtam aludni, egyfolytában játszottam vele... Meg kell, hogy mondjam csalódtam benne...Túlzásba vitték a blurt vagy mi a szöszt és szinte teljesen szét volt kenődve a kocsi....
  • balint08
    hali!
    na, nekem egy oan kis gondom van, hogy a 2. nagyfőnököt is lezúztam, aztán jön a felső városrész...de itt olyakkora az ugrás a szintek közt hogy nekem az nagy...:( egy aston martin db9-em van, mindenből a legjobb tunning.Tud valaki adni tippet hogy tudok továbbjutni?
  • piamania
    Hello!

Lenne egy kérdésem.
    Ha leszedem ezt a verziót Need for Speed Carbon Collectors Edition-Razor1911,akkor tudom magyarítani ezt?Azért akarom ezt leszedni,mert ebben ugye vmennyivel több auóta meg pálya van elvileg.Köszi a segítséget.Hello!

• Funnay
    Hello. Tudnátok olyan oldalt mondani ahonnan le lehetne tölteni mentést? Nem kell hogy 100% legyen...
  • MaverickSXT
    a bonus dvdn rajta van a zene amit keresel a tobbi zenevel egyutt ami nincs az ost on rajt,epp most hallgatom a te zenedet
  • DeathJr
    Driftelgettem már egy kicsit...

sorry nem nagyon töltögettem még fel képet.
  • djcom
    ok.Köszi.
  • MaverickSXT
    nekem eredeti van ,de jatszottam tortel is neten
  • djcom
    Tört verzióval lehet játszani?
  • urbijoe
    hogy kell felvenni embert hogy tujak tuningolni?
    mert nekem ven már két ember de egy pár tuningot mégsem enged
    az ember fényképe mellett melyik jelnek kell lenni? pipa ,dollárjel ,vagy egy bábu?
  • MaverickSXT
    igen
  • zvaragabor
    #17227 valaki? PLS!
  • Dudu Tekh
    futuz gura ta!!
  • Dudu Tekh
    tegnap tettem fel
    megy full grafikan 256rammal
    nem tom mert kel neki minimum 1024
    ez egy nagy marhasag
  • djcom
    Multizni próbált már valaki?
  • constantin
    Most győztem le az első rivalt és vettem ford mustangot de nem tudok hozzá teljesítmény tuningot venni.
  • chok4
    hogy csinaltal ennyi zset?
    csit?
  • chok4
    az egyik ien kartyanak az egyik darabja h karrierben legyen egy millio pénzem
    ezt h a ****ba lehet? mert en par ezresert es kuszkodok...h lehet penzt szerezni?
  • Szabi1991
    nem :(
    pl. lexus is 300 csak neten tudod megszerezni , és tuningolni se lehet :(
  • 3P
    M?iért van az, hogy 1280*1024-ben minden maxon kivéve a blur és 640*480-ban minden low-n tökugyannyi kb az FPS?
    A konfig AMD2400+ 1 GB RAM Radeon9800pro (sokszor verseny közben 10 környékére is lemegy).

Az még rendben is volna, hogy 1280-ban ez van, de hogy 640-ben is minden low-n az hihetetlen, itt valami nagyon nem ok. Ilyet, de még hasonlót se tapasztalatam más progiban.
  • alakulat
    hi
    karrier modban elérhető minden auto?
  • Attlen
    Ekkora OFF-ot rég láttam bár itt minden előfordulhat:D
  • Barney Tech
    Lopom a netet a Nasatól..drágba volt a kábel....
  • mucsácsó
    ez a gigantikus gyorsulás gondolom eme akció miatt van... bakker, kurva nagy mákos vagy :D
    én még örülnék 1-2 Mbitnek is...ugrálnék :D
  • PunkZoli
    miről? hollaksz?
  • Crash88
    Hassan B #17392 pls
  • dav1d
    online hogyan hivhatom meg haverom eghy játékba???? :o

PLS
  • c a r b o n
    törölt hozzászólás
  • Crash88
    köszi,de nemtudnál adni linket vagy vmit mert nem találom
  • Hassan B
    Hamár itt a zenéknél tartunk, nem tudjátok az meik zene ami akkor szokott szólni amikor Wolf meg a csapata jönnek?