Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
remélem nem fog beszarni:S
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
ui: Muscle powa 4eva!!! Ezek autók... a többi gané...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Az AMD legyen veletek!
lehet már írták, de nincs kedvem enyit visszaolvasni. Nekem a razor-os verzió van meg és a FAQ szerint magyarítottam de nemlett magyar. pls help! <#nemtudom>#nemtudom>
GYERKEK -én lehet láma vok de fel se tom telepíteni-vmit kiír-külön ráengedm a dx-et,de az kevés neki----a licensz jogoknál nekem üres-HELP
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
( vagy megsem lehet eladni??? meg nem probaltam de tudom hogy buzi modon lehet megtalalni az eladas opciot😄😄)
/légy büszke te kaptad eddig tõlem 3 év alatt a legtöbb smile-t, de ezt nem hagyhattam szó nélkül
u dont have to listen anybody else but me
haverom rábeszélt hogy szerezzem meg, de nekem már szerintem unalmas lesz negyedjére ez a "tuning voááá +2% a statban" meg ilyenek. de lehet hogy a most wanted nemjött be tavaly...na az hatalmas visszalépés volt az ug2höz képest (szinte alig hagytag benne tuningolható elemet)
valaki tolja a carbont hasonló konfigon? :
AMD Athlon(tm) XP 1800+, ~1.5GHz
768MB RAM
81 GB
S-MEDIA RADEON 9000
a most wanted ezen elég jól futott (persze motion blur off<#nyes>#nyes>)
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Amúgy tényleg legelején 3 kocsi közül választhatsz😊 De aztán olyat veszel,amilyet akarsz.
Glory, Glory Man. United!
Asszem ez is arra a sorsra jut, mint a MW a kecie zsaruk irreális mozgásai miatt.
u dont have to listen anybody else but me
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Hogy lehet több profilt csinálni mert én sehol se találom???
Ti bekapcsoljátok a videobeállításoknál az elmosódást mert nekem ezzel tényleg elmosódik minden de nagyon, úgy hogy már csúny sztem!?
de mareggel már angol a szöveg , és nem találja a mentésem <#rinya>#rinya>
van vkinek vmi õtlete hogy miért ?
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Az AMD legyen veletek!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
[email protected]
Az AMD legyen veletek!
u.i.: a drift nem is olyan rossz, csak szokni kell.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
[email protected]
GGMU
Írták is vmelyik újságban még az elõzetesben, hogy ebben is bennemarad a csalás 😞
Nézd meg, versenyben is, hiába hagyod le nagyon, mert pl ütközött, utolér, vagy ha nagyon elhúzott, lassul. Mindig körülötted van.
"Nah, nekem elég nagy gondom van.
Játék elején járok, vettem 1 kocsit. Megnyertem azóta vagy 4-5 versenyt, de minden új alkatrész csak a régi kocsinál választható.
Miért lehet ez?"
Senkinek nincs ötlete?? 😞
ha 50-el ha 320-al mész mindig tudják tartani a tempot 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
★ 汤姆 李