Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali! én azt szeretném kérdezni hogy a magyar verzióhoz nem lehet letölteni azt a +-okat ami a colloction editor tartozik?
mike0013
hmm, hátjah, mondjuk én most átváltottam maxi image-re...
remélem nem fog beszarni:S

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

fúj Félkrajcár
Hello, vki meg tudja mondani h az ien fájlokat h kell összerkani? 001,002... azt tudom h total commanderben kéne, de nem találom. esetleg ha vki egy képpel megmutatná azt megköszönném 😊

mike0013
akkor viszont warezra nem adnak ki hivatalos patch-et😞

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

OrioN the S
Fasza kis game... csak kár ,hogy hamar végevan :S

ui: Muscle powa 4eva!!! Ezek autók... a többi gané...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

AMDFan2
Hát figyi.Végeredménybe a BWclone vagy hogy mini-image-el megoldod az is eredetinek számít csak ugye a cd-kulcs az nem!!Azzal is szarakszik kilépéskor meg ilyenek azért írtam régemmen hogy szerintem itt gyárilag is gondok lesznek!

Az AMD legyen veletek!

tigeroo
VRSDM
egyértelmü válasz...

nem 😊

16161 - erõsen kétlem

u dont have to listen anybody else but me

mike0013
😊 hátjah, de valószínû jön patch, márcsak azt kéne tudni, hogy az eredetivel is ezt csinálja-e..?

SzakYy
meg, de angol maradt a játék

svani
Most akkor melyik verziót érdemes leszedni?
Ahogy nézem,mindegyikkel van probléma.

Registry módosítást (Hungarian, hu) megcsináltad ?
SzakYy
hi.
lehet már írták, de nincs kedvem enyit visszaolvasni. Nekem a razor-os verzió van meg és a FAQ szerint magyarítottam de nemlett magyar. pls help! <#nemtudom>

<#banplz>
HELP
GYERKEK -én lehet láma vok de fel se tom telepíteni-vmit kiír-külön ráengedm a dx-et,de az kevés neki----a licensz jogoknál nekem üres-HELP
uristeeen tegnap ota 855 uj üzenet

Az elmúlt 400 hsz csak spam vagy érdemes szemezgetnem is?<#idiota>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Pethy23
voltam car lot-ba is de ott semmit nem találtam
CSOCSO
el lehet adni. ha magyarra van allitva akkor menj oda ahol ki tudod valasztani a karrierben a sajat autoidat majd ott van valami karrier beallitas vagy valami hasonlo. nah ott tudod eladni az autot!

( vagy megsem lehet eladni??? meg nem probaltam de tudom hogy buzi modon lehet megtalalni az eladas opciot😄😄)
VRSDM
boss <#vigyor2><#wow3><#zavart2><#idiota><#banplz><#lama><#help><#wilting>
/légy büszke te kaptad eddig tõlem 3 év alatt a legtöbb smile-t, de ezt nem hagyhattam szó nélkül

Pethy23
Nem tudjátok hogy ha az elsõ bosstól elnyertem az rx7esét azt tuningolni nem engedi, de eladni sem lehet?
tigeroo
na most csorog a dolog...

haverom rábeszélt hogy szerezzem meg, de nekem már szerintem unalmas lesz negyedjére ez a "tuning voááá +2% a statban" meg ilyenek. de lehet hogy a most wanted nemjött be tavaly...na az hatalmas visszalépés volt az ug2höz képest (szinte alig hagytag benne tuningolható elemet)

valaki tolja a carbont hasonló konfigon? :

AMD Athlon(tm) XP 1800+, ~1.5GHz
768MB RAM
81 GB
S-MEDIA RADEON 9000

a most wanted ezen elég jól futott (persze motion blur off<#nyes>)
Béla9248
Sziasztok! Nekem bejön naon a game de az a problémám vele hogy kb.15p után vmilyen memoriacímre hivatkozva kilép a gameböl! A magyar verzió van meg! Ha esetleg tudna vki hozzáfûzni vmit azt megköszönöm!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Rash87
Az ... De megoldottam,ge*i Microsoft xD

Amúgy tényleg legelején 3 kocsi közül választhatsz😊 De aztán olyat veszel,amilyet akarsz.

Glory, Glory Man. United!

Jagi
lol

Jagi
Nem akarok visszaolvasni, de a legelején tényleg csak azt a 3 autót lehet választani? Mert az elég szégyen...

Asszem ez is arra a sorsra jut, mint a MW a kecie zsaruk irreális mozgásai miatt.

Rash87
törölt hozzászólás

Glory, Glory Man. United!

VRSDM
nem nemártana ujreg, mert igy elég sokfélét jelenthet

DaniX14
az nem a collectors az a sima

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

Sgtfathi
Gyerekek a Tuy-os verzio az nem Collector's változat ugye?

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

titty
Valakinek volt már olyan problémája a TUY-is verzioval hogy 71% nál meg akad a telepítés és ezt a hiba üzent jelenik meg: Probléma történt a CARS/LANCEREVO9/GEOMERTY.BIN nevû fájl másolása közben

hi!
Hogy lehet több profilt csinálni mert én sehol se találom???

Nekem a TUY- os verzió nagyon bejött!
Ti bekapcsoljátok a videobeállításoknál az elmosódást mert nekem ezzel tényleg elmosódik minden de nagyon, úgy hogy már csúny sztem!?
Nekem a by asusaudio féle magyarításba egy szép trójait talált a vírusírtóm ugyhogy én azt sztem hagyom....<#awink>
Tegnap este játszottam magyarul , kikapcsoltam a gépet..
de mareggel már angol a szöveg , és nem találja a mentésem <#rinya>

van vkinek vmi õtlete hogy miért ?

titty
kérdésedre a válasz az L

3P
El lehet adni olyan autót, ami már nem kell? Ha nem, akkor át lehet tenni a teljesítmény növelõ tuning cuccokat egyik kocsiról a másikra?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

AMDFan2
Szepen haladsz!!nincs kedved a mentést elküldeni nekem [email protected] (alsóvonal is kell) köszi szépen elõre is!!Leköteleznél vele.

Az AMD legyen veletek!

Barney Tech
90% és hulla fáradt vagyokmár.

fery02
Úgy hallottam amúgy, hogy ez a HKZondás féle verzió ez ilyen tesztverzió csak, ilyesmit kaptak meg a Gamestarosok is. Ez nem tudom, hogy igaz-e.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

NEOreg3
a mentést a játék nem tudja rendesen betölteni, csak a profil nevét, de az meg édes kevés

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

AMDFan2
nekem is kellene köszike!
[email protected]

Az AMD legyen veletek!

fery02
Na, gyerekek, én most tettem fel éppen... a Most Wanted-et XD, valamivel el kell ütni az idõt, mire lejön a Carbon :$ Amúgy a Carbonban melyik gombbal lehet hátranézni?
u.i.: a drift nem is olyan rossz, csak szokni kell.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

VRSDM
bolondériás tommy... ez neked spoiler??? bolond

Golyo69
nah ha vki lesz olyan rendes és küld nekem egy mentést akkor azt nagyon megköszönöm 😄 nah léptem aludni by all 😄
[email protected]

GGMU

te...minden játék vége end credits...ebben most volt valami spoiler?😊))
magyarvok
Nem csak a rendõrök, mindenki csal.
Írták is vmelyik újságban még az elõzetesben, hogy ebben is bennemarad a csalás 😞
Nézd meg, versenyben is, hiába hagyod le nagyon, mert pl ütközött, utolér, vagy ha nagyon elhúzott, lassul. Mindig körülötted van.

"Nah, nekem elég nagy gondom van.
Játék elején járok, vettem 1 kocsit. Megnyertem azóta vagy 4-5 versenyt, de minden új alkatrész csak a régi kocsinál választható.
Miért lehet ez?"
Senkinek nincs ötlete?? 😞

a rendörök valoban csííter kis pöcsök :-//
ha 50-el ha 320-al mész mindig tudják tartani a tempot 😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Mi a f***ért kell ilyen hozzászólást írnod?Minek kell itt közzétenni a játék végét?<#boxer>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

magyarvok
Nah, nekem elég nagy gondom van.
Játék elején járok, vettem 1 kocsit. Megnyertem azóta vagy 4-5 versenyt, de minden új alkatrész csak a régi kocsinál választható.
Miért lehet ez?