22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• 3P
    Melyik a jobb versenyre?
    Mercedes Benz SLR
    Lamborghini Murcielago
    Porsche Carrera GT
    Illetve Driftre melyik jo az Exotic csoportból a végén? Eddig a driftre egy maxra tuningolt RX7-est használtam, de az már kezd kifulladni.
  • Daveee
    mind hiába készül egy uj patch ami meg azt köszöböli ki hogy a warezosok netudjanak onlinozni, és hiába nemt eszed fel, akkor meg alapbol nem tucc onlnouni emrt majd kkirja hogy tedd fel a 1.3 as patchot
  • Gideon Wieth
    igen de hol tudnék lanon jáccani...mert sehol nem tudok apámat meg nem tudom sehogy egy szobába hozni magamma...:(
  • Cloud86
    Az a helyzet, hogy mikor indítanám NFS-t egyből kifagy kékhalállal és újraindul a gép... Nem nagyon tudom elolvasni mit ír ki a gép mert csak egy pillanatra hozza be, de vmi fizikai memóriát ír ki... Vmit tudnék kezdeni ezel??? Help ha tudtok...
  • Arti
    elmondaná valaki hogyan tudom visszállitani angolra?
  • kuci06
    szedjek le 3 gigát 1 szám miatt? Máshonnan nem lehet beszerezni?
  • MaverickSXT
    amugy a bonus dvdt ajanlom mindenkinek csomo minden van rajta,tobbek kozt az OST hianyzo zenek klipp formajaban
  • MaverickSXT
    a tort is siman megy neten ezt mar vagy 100x leirtak
  • Gideon Wieth
    nebaszki hogy nem tok sehogyse apámmal jáccani...Lanon...nincs valami megoldás???
  • Noninnyó
    Karrierrel kezdtem, 94%, Más versenyeket nem csináltam még.
  • MaverickSXT
    nem elerheto?akkor hol tartasz az unlockokban?ott mar elerheto az osszes kocsi,erdemes olyan versenyeken indulni ami feloldja a motor tuningokat
  • MaverickSXT
    en 238 000 csinaltam elso korben
  • zolo96
    Az L gombal lehet hátra lesni
  • kuci06
    ami a wolf videói alatt stól: dynamite mc - after party(jó trekk, most is ezt hallgatom)
  • zolo96
    Ha az utolsó versenyen az első kanyart nem basszátok el simán le lehet előzni. Bármilyen verdával.
  • Noninnyó
    Skylinet nem tudom megvenni, nem elérhető, de talán az Impreza sem
  • thehackers
    Hát nem tudom. Én vagy subarut ajánlanék a végére vagy skylinet. Állítsd manual váltóra, kézifékkel kanyarodj az éles kanyarokban és menj mint atom. Nekem sikerült mellette elmenni és tartani 10 másodpercig vagyis levertem mint atom. Ja persze ez a Darius ellen.
  • Noninnyó
    a belső visszapillantóban
  • Scareface
    hogyé lehet hátra nézni, mert gombkiosztásnál nincs ilyen opció?
  • Noninnyó
    Megpróbálom. Én tépek, ahogy belefér, kanyarokban kis kézifékkel gyorsan befordulok, de úgy igazán nem tudok elhúzni előle, és a végén max 118000 pont, ha sikerül. A második körben ha fasza vagyok, akkor is a célegyenes előtt elfogy a pont :(
  • urbijoe
    hány %-nál lehet jobb kocsikat venni?
  • MaverickSXT
    nekem a varos 3 dikra sikerult mert nem lattam hol vagja le az utat,a hegyen siman vertem evoval
  • Gideon Wieth
    a kanyonnál eccerűen ugy tudod legyőzni ha a hátad mögé nézel.. ha látod hogy kurvára előzni akar akkor állj be elé,, neked jön és pontlevonás lesz a vége:)
    én így nyertem, elején le akart szedni de berántottam elé a kormányt. épphogy letudtam verni:)
  • MaverickSXT
    pfu,szed le vhonnan,fent van csomo helyen,ez csak a bonus dvd
  • roliairsuni
    az impreza és az evo az tarol, ez nem kérdés
  • Noninnyó
    Én fordítva vagyok, mert a városiak elsőre megvannak, de az uccsó sosem sikerül, kurva sok órát próbáltam már, de nem tudok előnyt szerezni.
  • Crash88
    óóó baszki:(((((((((
    nemtudnád vmi progival felvenni plsssssssssssssssssss
  • MaverickSXT
    hat nem tom,a varosba kicsit szivtam ,de kanyonba siman vertem elsore EVO val
  • Noninnyó
    A kanyonban nincs levágás, csak tépni kell, de neki gyorsabb a kocsija, és így gyorsan lenullázza a pontomat.
  • Truck Driver001
    Fogjuk rá.A sebbesége pótolja.
  • MaverickSXT
    Lancer EVO siman vertem gond nelkul csak figyelj mert csal es allandoan levagja a kanyarokat
  • MaverickSXT
    az evonak gyatra a speedje??????rongya vertem vele mindekit,amugy en RX-8,aztan kenjitol nyertem az RX-7 et utan pedig vegig EVO val
  • Noninnyó
    SLR Merci jól kanyarodik? Csak az utolsó kanyon futam hiányzik.
  • Hellsing47
    asszem nem lehet...
    nincs benne LAN!! =///
  • Truck Driver001
    Én az SLR Mercivel győztem le.Tegnap pörgettem ki a játékot.De már szétbasz*tt az ideg,annyit szenvedtem vele!Asszem 9-től hajnali 1-ig csináltam azt a küldit.De már fájt a szemem,fáradt voltam+az ideg!:DD
    Szal hajrá!
  • Gideon Wieth
    hogy kell LANON multizni mondjátok már meg....
  • Noninnyó
    Bocsánat, Dariust akartam írni, a legutolsó csávónál vagyok.
  • Hellsing47
    wolf az elsö föpöcs ugye??
    én alfámmal épp hogy le birtam verni..a 168ezer pontombol 1200valamennyi maradt :DD
    annyira nem nehéz igaz nekem is csak 3.ra sikerült :D

éles kanyarokban használd a kéziféket vagy gáz eleneged és ugy probálsz kanyarodni...
  • LeePí17
    hát akkor te vmit nagyon nemjól csinálsz..
    én ugyanis Dariust Lancerrel..
    Angiet Aston Martinnal
    Kenjit Astonnal
    Wolfot Alfa Breraval győztem le..
    figyelni kell a levágásokra..
  • MaverickSXT
    gyors verseny