Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Tudom hogy láma kérdés de tényleg nem értem!<#szomoru1>#szomoru1>
a jutalom kártyákon belöl 4 részt lehet megcsinálni... azért azzal el fog menni az idõ
azzal menj...
vagy ha nemtudod megverni a srácot ajánlom az RX7et..jól gyorsul és jól kanyarodik...
én azzal vertem meg a Lambos csákót..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
nemtom meddig de lehet...
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
OLyan gondom van hogy nem enged bizonyos dolgokat módosítani pl:kereket,tetõt vágni,stb.
Egy villáskulcs van a lehetõség mellett és ha rámegyek nem lehet az értékeket változtatni.
Valkinek valami javallat?
THX
nektek sikerült kioldani minden matricát?
mert nekem a végén asszem 2 vagy 3 kategória a zárva maradt.
amúgy 100%-os a carrierem szal mindent megcsináltam de mégis hiányzik egykét vinyls.amúgyeg eléggé rövidre sikeredett sajnos,pedig nagyon élveztem...
más:az online matricákat valakinek sikerült már kioldania?
és hogy kell tolni online-ban?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
De azt írja hogy ki kell ahoz vakit rugnom mert nem fér több...de majd megpróbálom azt is😄 majd nyomok egy visszát hátha.
De azért ha vakinek van tippje mi lehet a baj az írjon.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
végre
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Lenne egy problémám.
Most gyõztem le a csajt és utána el kell menni egy csávókához és az is idéz fel egy-két emléket vagy mit.
Nah a lényeg a lényeg hogy amikor hozzámcsatlakozik egy másikat ki kéne rugnom.
De amikor entert nyomok hogy kirugja kilép a játékból egy átlagos hibaüzenettel.Mi lehet a baj?
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Az AMD legyen veletek!
"El lehet adni olyan autót, ami már nem kell? Ha nem, akkor át lehet tenni a teljesítmény növelõ tuning cuccokat egyik kocsiról a másikra?"
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Vki meg tudná nekem mondani h hogyan kell visszaállitani a gémet angolra???
Ha igen elõre is köszi...