22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#EA Zene
#Zene
Főtéma: Trevor Morris
Remixek: Rob ‘Ekstrak' Bullough.
További zene: Paul Linford -
#17389 a szám címe amit kerestek : Trevor Morris - Nfs carbon theme (benne van a creditsben) -
#17388 Érdekes nekem miért nem jelez? -
Fen3gyerek #17387 tényleg jelez trójait, de én attól függetéenbül enm látok semmita videóból :( -
#17386 Akkor neked valószinüleg az indiánok gyártották -
macccho #17385 Hella!Segítségül másoknak! Olyan problémám volt nemrégiben még a játékkal, hogy ment királyosan aztán egyszer csak lefagyott kilépett és kiírt vmi ilyesmit, hogy a blabla exe hibát észlelt ezért leállt...
Gőzöm se volt mi lehetett a gond,nem tudtam már mit kitalálni mi lehet a gáz...
Aztán megoldódott a dolog... Radeon kártyám van... nem volt fennt catalyst a gépen...azt szedtem le hozzá...nekem csak radeon 9000 van ami nem támogatja a 6.8 as verziot... ehhez csak a 6.5ös verziót tudtam feltenni és voálá műxik a téma és nem akar semmi áron sem kilépni...
Gondoltam megosztom veletek,hátha küzködnek mások is ilyen problémával.. nekem sok bosszúságot okozott... legalább nektek ne kelljen tökölni és idegeskedni... Na HAL Emberek -
LeePí17 #17384 használd a sendspace.com
sokkal átláthatóbb.. -
Daveee #17383 ez virusos, mámint anme a video hanem az oldal, a kasperskm trojait jelzett -
Fen3gyerek #17382 a video csak nekem nem látszik semmi?
-
Crash88 #17381 geciiiiiii vááááááááááááá
nagyon nagy Barney ,király vaggggggyy
nyooooooooooooooooooooomjuk nekiiiiiii haláliiiiiiiiigggg jeeeeeeeeeha
a halááálba :D huh kicsit elkalandoztam a video láttán :D
de azé majd szét esett a Shelby geci annyira ment
Na még1ccer grat:D -
#17380 amugy mi ez a cd key hulyesseg?en a francia verzioval kezdtem aztan meglett a magyar origi es siman beraktam a franciabol maradt mentesemet,en semmi cd keyt nem irogattam at,a CE mentes nem hasznalhato a simaban es forditva is -
Crash88 #17379 hát akkor most mivan baszhatom a zenét?:(((((((((((((((((((((((((((((
-
#17378 na akkor elvileg ez egy 100%os
http://www.fileforums.com/showthread.php?p=331157
levan irva minden ami a mentéshez kell....hajrá én mindjárt tesztelem -
#17377 Itt van a video aki nem hiszi el hogy 399el mentem. -
#17376 en -
LeePí17 #17375 én..
talán baj? -
#17374 hallgasd ezt
Every Move A Picture - Signs Of Life
vagy ezt
Melody - FEEL THE RUSH (Junkie XL Remix)
tutituttittitti -
#17373 bcdc++ -
Daveee #17372 Ki vette meg eredetibe a carbont PC-re? -
LeePí17 #17371 az az EA saját szerzeménye amelyet nem ad ki 1ik OST lemezen sem...
úgyhogy buktad..vagy csak nem vagy oly elszánt és felveszed frapsal az egész számot.. -
#17370 100% savegamet pls dobjatok ide fel vagy küldjetek privibe!!! -
Daveee #17369 youtube.com ? -
Crash88 #17368 na megvan e már a zene?????? -
#17367 Pfff videora is fel van véve mond egy oldal ahová fel tudom tölteni és megnézed. -
Daveee #17365 cheat ereje kibontakozik :D -
#17364 Ohh, ráköltöttem majdnem az összes pénzem 1 Chargerre, feltuningoltam, stb, de nagyon megbántam!! Sokkal rosszabb mint az előző kocsim! A legnagyobb gondom vele, hogy kanyarodni valami rémálom vele, ami ugye elég gyakori ebben a játékban! :(( Ráadásul véletlen bekapcsolva hagytam az autosavet és el is mentette...most tulajdonképpen van 1 jó kocsim, 1 szar kocsim, és kb a nullával egyenlő pénzem! -
#17363 nem az az... -
LeePí17 #17362 01 - Ekstrak feat. Know-1 - Hard Drivers -
#17361 Csak hogy megvédjem a Charger-emet...
-
Crash88 #17360 NA ITTEN VAN A KICSIKE EZ KELL NEKEM MINDENKÉPPPPPPPPPPP
EZAZZZZZZ -
#17359 kóddal meg trainerekkel egyáltalán nem jó jáccani.úgy nincs értelme a gémnek! -
Fen3gyerek #17358 inkább töltsön fel vhova, de az a százas mentés mindent unlockol?
és hogy csináltál ennyi pénzt? -
#17357 Na hamár így megfejtettem hogy kell berakni a mentést akkor légyszi dobjon már vki egy 100as mentést a game-hez...köcc
[email protected] -
sisu03 #17356 drot: nekem is az a problémám a felnikkel, meg a spoilerrel meg kipufogóval, hogy megvenni megtudom, de beállítani hogy milyen legyen nem! Valamit tudsz rá? -
#17355 wow érdekess... -
#17354 Mit hogy állítsak hogy ne legyen ilyen geci lila minden?
Itt viszonylag jól néz ki:
De itt tök gány lila...
Ne a pénzt nézzétek! Miután 100%-ra kitoltam a játékot megvettem minden autót :P Aztán ahhoz kellett a zsé... -
#17353 Volt már valakinek olyan,hogy végig vitte a Karrirer módot,és utána elindította a játékot,azt írta ki,hogy Karrier 0%??
Mert nekem egy a sz*r ezt csinálta,pályák lezárva,csapattagok nincsenek,igaz,a kocsim még megvan,meg a pénz is....
Ez ellen van vmi megoldás? -
Crash88 #17352 oksi megcsinálom -
#17351 Frapssal felvettem. és Virtual Dub ban Save Wav. Csak a hangot mentettem le a videóról. -