22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#17511 köszi -
LeePí17 #17510 amúgy felesleges...
olyan volt nekem is h 2km volt..
menj versenyeket...ne 1re koncentrálj..ott van kismillió :D -
#17509 Hi!
megpróbáltam leszedni a torrentspy-ról de naon fos.
nemtud vki más oldalt???
-
#17508 csak egy zokninak nem marad penze a vegere,nekem ilyen gondom nem volt es Sunanak se,van olyan cheat de ha zokni akkor ne is kerd tole -
kisrecsi #17507 kevés vagy rosssz a ramod!! -
#17506 itt a szam TUTUTTITTUUUTI innen toltheto -
#17505 Te hogy tudsz menni a neten az Audival?:D
Mert egy csomó fószert láttam Köinsegg-el,meg Audival tépni.Hol lehet ezt kiválasztani?:D -
#17504 Jeeeeee, legyőztem Dariust :DDDDD. Végre, tegnap du óta próbálkozom, és most sikerült, necces volt. -
GrS #17503 Hy!
Olyan gond van , hogy Nfs Carbon mindig ujrainditja a gépem!
Tudom hogy a géppel van valami mert ugyan az a dvd-vel telepitett game a "gyengébbik "gépemen müxik!
PLZ.Help Me...Merre vagy ho keressem a probléma okát???
Előre is köszönöm!! -
kisrecsi #17502 sziasztok aki játszik a carbonban multit az íja már le lécci a nevét -
#17501 Köszi Suna
Sikerült -
#17500 figy most akrom lenyomni dariust és megvettem egy SLR-t de csak nitort tudtam bele rakni és csak 2000 pénz mradt ezért kéne egy trainer és nem csít... és ezt a guminőt hanyagold már ilyen baromságokat csak egy zokni irhat de ez mind1... -
LeePí17 #17499 "a csítelés olyan mint ha guminőt dugnál..aham..szal te guminővel dux?"
(1ik kedvenc serverem témája..) -
#17498 van vkinek vmi müködő pénzes trainer??akinek van nyomjon már be gy linket thx -
Cloud86 #17497 Oks thx... Csak notebookba nem olyan olcsó ám az:P:P:P -
#17496 a virtualis semmit nem er -
Daveee #17495 hát figy nekem 1 giga ramom van, lassan 1 éve fennvan a winfos, és amikor tálcára rakoma carbont belemek a feladatkezelőbe ott a foylyamatokba akkor 300-400 megát használ, nah most neked 512 van, azért az egész rendszered többet használ mint 200, nem? megtelik a memória é s valszeg ezért van kékhalálod, rakj bele még egy min 256 ramot és vigan fox jáccani -
Cloud86 #17494 hát 6 GB helyem van a C-n... A virtuális memóriával próbálkoztam 765Mb tól 3 gigáig állítottam... és ez sem volt elég...:D -
#17493 10 15 perc,lassu a send -
#17492 igazan jol sikerult ez a game,megfog a tortenete es ugy gondolom erdemes azzal megtisztelni az alkotokat hogy eredeti legyen,eleg nagy port kavart pcs vilagban es szerintem eletkepes lesz a kovetkezo reszig a sok online lehetoseg miatt,annyi minden hulyesegre megy el a penz ami jelentektelen akkor gondolom ez is sok mindenkinek belefer es amugy is rohadt jol nez ki egy dobozos game,nekem majdnem mind megvan eredetiben -
Crash88 #17491 köszi,és mennyi idö még? -
LeePí17 #17490 nekem bőven elég volt a 7k a gtr2re.. -
LeePí17 #17489 ez nem vicc...
vagy még az is lehet h a C: meghajtón ahol a winfos van kevés a lemezterület..
ergo a virtuális memóriád kicsi...
-
#17488 hát én meg azért,hogy játszok max 1 hétig online-ba,nem adnék ki 13k-t,max 2k-ért megvenném ÖRÖMMEL,mint a fo2-őt -
LeePí17 #17487 jól érzed...
-
#17486 engem ez a hir nem erint es ugy erzem sunat se -
Cloud86 #17485 Csak tod az a gáz, hogy egy oblivionnal is tudtam majdnem high on játszani , egy csomó game megy maxon és ez meg el sem indul... Ez vicc ugye??? -
#17484 Inkább azon törnék a buksijukat, hogy olyan peccset adjanak ki amivel "kiküszöbölik", hogy a motion blur ne csak a shader 3-as kártyákkal menjen. -
#17483 mar toltom fel azt a bizonyos szamot /tutitutttiiittuuu/ sendre ha fent van adom a linket -
LeePí17 #17482 lehet nagyobb memória kellene bele..
vagy +ba hozzá még 512..
valami összeakad a winbe és azért csinálja..vagy a game túl sok fizikai és virtuális memóriát vesz fel 1xre...akkor kékhalálozik.. -
Daveee #17481 lol csak ps, átirtá a 20 vmenyi mb t 272 re, amikor a carbont szedte tartott neki vgay 4-5 oráig, egy 272 es nettel kb 5 perc alatt lelehetne szedni... -
Cloud86 #17480 512 es. és kb augusztusba tettem fel... a gép is azóta van meg... -
LeePí17 #17479 Slick merre van?
vagy Skyline?
elbújtatok? -
Redokee #17478 baszki... aszittem az én 12megásomnál nem sokan irnak többet -
#17477 törölt hozzászólás -
LeePí17 #17476 valami bibis neked..
Memóriád mérete?
Windows mióta van fent?
-
Cloud86 #17475 Az a helyzet, hogy mikor indítanám NFS-t egyből kifagy kékhalállal és újraindul a gép... Nem nagyon tudom elolvasni mit ír ki a gép mert csak egy pillanatra hozza be, de vmi fizikai memóriát ír ki... Vmit tudnék kezdeni ezel??? Help ha tudtok...
-
LeePí17 #17474 nem -
mikiking #17473 Neont nem lehet nyomatni a kocsi alá? -
LeePí17 #17472 Lamborghini Murcielago
driftre Aston martin..
vagy a Lambo..