22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#17551 ez a xar játék miért nem támogatja ezt a kib@szott GeForce mx videókártlyát a K**** életbe má... -
citrodante #17550 mentos boy add meg az e-mail címed éselküldöm neked a crack-et
-
mentos-boy #17549 jójó, csak miután sehogy sem akart indullni, már bepróbálltam azt is
cracket valaki tud linket adni honnét lehet szedni??
torrentről szedtem tegnap is 2-t is, de az egyok nem csinállt semmit, a másik vmi nocd-s cucc meg teljes hazavágta az ottani vasat...repkedtek a kékképernyők meg az automata restartok! -
#17548 Az sd4hide az csak IMAGE fájl-hoz van te.... -
#17547 Egyenlőre még igen, de olyan hírek terjednek, hogy majd lesz valami védelem és akkor már nem fog menni... -
Daveee #17546 crack.... maxiimagez, faq -
mentos-boy #17545 Halihó mindenki!
a segítségeteket kérném, mivel kiírtam a HKZondás verziót DVD-re, havernál felraktuk, és nem indult el, eredeti cd-t kér...
próbálltam sd4hide-al, anélkül, de semmi...
valakinek volt már ilyen??
segítsetek ki ha tudtok köcce! -
#17544 amúgy ti is minden további dolog nélkül tudtok online játszani? Razor verzióm van és simán megy a multi, ez normális? :) -
#17543 Tutitututu ez is -
BIZ0906 #17542 ok thx -
LeePí17 #17541 ez a "műhelyben" szól..nincs 1ik OST csomagban sem.. -
#17540 ez melyik zene? Vagy vmi más van a rarban? -
#17539 ez a fos fasz kimegy a játékból állandóan! végre megkaptam niki-t erre kimegy és már 2x csináltam meg ezeket!! és kivan az egésszel a tököm !
mi az úr istent csináljak? -
alakulat #17538 hogyan lehet pénzt szerezni?? -
LeePí17 #17537 nyah..elkezdődik az .:LMC:.Studió Carbon múvi készítése..
remélhetőleg minnél hamarabb készen lessz.. -
#17536 meg kell venni,szvsz megeri -
#17535 mennyi autom lehet a garázsban? -
#17534 tudom,még 1 hét elvileg, és kinn a patch -
#17533 telepitsd ujra ha nem megy -
#17532 addig lehet tortel multizni amig ki nem jon a patch -
balint08 #17531 nemtudom valaki írt e, de köszi mindent, megoldottam egy RX-7esssel -
Arti #17530 Tudna segiteni valaki hogy hogyan tudnám magyarról vissza angolra állitani ?kössz a helpet -
LeePí17 #17529 gondolom PC boltban..
számtech boltban...
20k körül vannak... -
Andrejka #17528 ha van itt valaki aki kaposvári akkor segítene hogy hol vegyek 1GB ramot a gépbe és kb. mennyiért? -
Daveee #17527 jah, sajna :S -
Daveee #17526 azért gameba vmivel másabb :D -
#17525 jaja lehet regelni még:),még kb 1-2 hétig lessz multi,utána megszűnik aki törtel multizik,szal még most próbáld:D -
Crash88 #17524 SZEDJE LE MINDENKI ÉS MEHET A LAZULÁS YEEEEEEEEEEEEEHA -
#17523 amugy a szam cime: VJ Anyone -
Crash88 #17522 még1ccer 1000 thx ,ultra kira zene
-
LeePí17 #17521 minnél hoszabb úton..csúsztasd az autót..
magyarul mint balázsöcsi a vftsben csak keresztben menj minnél tovább... -
Daveee #17520 my cars ba nemis lesz. bonusba vgay mibe lesz asszem, a driftnek emg a csuszkálás a lényege, -
#17519 Végigvittem.De a my cars menüpont alatt nem találom.Egyedül idáig a Köinsegg-et tudtam vezetni,azt is a challange series-ben!:D -
BIZ0906 #17518 Ti regeltek a ea-nál hogy neten nyomúltok vagy mi?
-
#17517 Hello egy kis segítséget szeretnetnék kérni:
A driftnek mi a lényege? pontosaban az hogy van vmi trükkje hogy jó legyen mert nagyon nemmegy... -
Daveee #17516 éntokmidnenel menni -
#17515 ha végig vitted a játékot,akkor választható kocsi lessz,de nem minden serveren van engedélyezve -
#17514 én is sokat xaroztam vele, mígnem megvettem a Lancer-t, és másodjára leelőzéssel(10 mp-ig tart) kivertem Dariust:)) -
Crash88 #17513 köszi szépen,töltöm -
#17512 bocs hogy zokninak neveztelek deh nem guminőzök igazi se volt még:Dmajd lesz nah deh elfogyott a pénz mert megvettem egy kocsit roszvolt és minden versenyt megnyertem csak elköltötem és nem maradt semm am télleg van pénzes kókod vagy vmid ha igen megköszöném ha elküldenéd a linket kösz:)