Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
" 7. Visszateszem a mentéseimet, de a játék nem tölti be! Mit lehet tenni?
Akad itt egy savegame editor, amivel lehet szerkeszteni a mentéseket!/by Nasheville/
nem tudja valaki, hogy élsimítást miért nem tudok ráadni? nem engedi a beállításokban :S
a kártyám FX 5600, tehát támogatja. a Most Wanted-ben gond nélkül be tudtam állítani...
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
van a Carbon-ban 5.1-es hang, vagy EAX támogatás, mert a Most Wanted-ban nincs 😞
kösz a választ!
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
Azt kérdezném meg,hogy valaki használta már a HAMACHI-ban a Multiplayer módot???
Akinek sikerült multizni a Hamachiban az vegyen fel MSN-re : [email protected]
Köszi elõre is.<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Azt szeretném kérdezni, hogy a carbon-nal lehet lan-on játszani??
mert nekem volt rá pléda az hogy az fx5200 nál fel tettem a leg ujjab drivert minen f*szául megy de a videok nál meg katasztrofa amit müvelt a színek elmosodtak torz és szaggatot a képet kapptam
jah és erre mondva sztem tegyél fel egy kicsit régebbi drivert
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
Born to win
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
külföldi fórumokon olvastam, hogy a most wanted olyannál is csinálta, aki megvette
az mekkora gáz!
és az illetõ hiába írt az EA-nak, válasz csak annyi volt, hogy rakjon fel javíást, ami persze nem oldott meg semmit
mert hogy az mekkora baromi faxa dolog lehet hogyha esetleg valaki megveszi és elõjöhet ugyanez a probléma...<#boxer>#boxer>
szerintem egyszerûen szar, uninstall, a porsche unleashed óta az NFS már nem az igazi 😞
egyébként valószínûleg a programozók a fejlesztési idõ 50%-ában azt írták, hogy milyen esetekben jelenjen meg hibaüzenet! 😊)
lehetséges hogy a laptopon azért nem megy a Carbon mert Intel Celeron M processor 420as(1,6GHz,533MHz FSB,1MB L2 cache)van benne??
Mert igazából nem indul el hisz amikor indítom az a szöveg jelent meg hogy: Az NSFC.exe hibát talált ezért leáll...
Lehetséges hogy a proci nem elég jó neki??
A laptop-on szeretném elindítani a CARBON-t, de a következõ rendszerkövetelményeket kellene megoldani, ami nem jól van jelenleg beállítva (gondolom):
Display device: ATI Mobility Radeon X1400
Display driver: 6.14.10.6618
Sound device: SIGMA TEL AUDIO
Display driver: 1.0.4995.1 nd 446 cp 1
Driver kellene nekem???
Minden más paraméter megfelelõ (elvileg)!
format internet: /q
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
már a most wanted-ot is alig tudtam végignyomni ezek miatt a fél óránként jelentkezõ "a program hibát észlelt és leállt" jellegû hibaüziktõl, és most a carbonnál ugyanezt csinálja nekem.
hogy lehet valamit ennyire elcseszni?? és hiába van fent az 1.3-as javítás.
nektek is ilyen szar ez??
És azt írta ki hogy a friss híreket ezen a ...
Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.
~
"mármint úgy értettem hogy interneten nemtok játszani már egy jó ideje (tört verzió van)"
És ez eddig, hogy jött össze ?
Érdekelne nagyon ! Ha akarod privátba is jöhet.
~
Mert ha egyáltalán nem indul nem hiszem, hogy az 1.3 segít.
Amúgy az 1.3 megoldása -> | #21739
~
Ha nem ilyen kicsi az esélye hogy találsz belépõ kódot hozzá ami érvényes még. Vagy nem lesz jó, vagy már használja azt valaki. 😊)
Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH