22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#22036 akkor szopacs de egy progival meg lehet oldani vagy ujra ki játszod ami nálan 5ora -
#22035 ujraraktam a carbnt és amikor mentést akarok betölteni ezt írja ki:betöltés sikertelen" HELP légyszi -
#22034 fiufittyyyy -
#22033 azért, mert ha egy 13 éves gyerek nem tud crackelni, az még nem olyan nagy baj :) szal nagyobb irányodba nagyobb a türelem, mintha mondjuk 26 lennél
-
ingy3nfr3g #22032 ha valakit érdekel egy kis dodge drift :)
4.3 million -
norbivuk #22031 Hol találok 1 autóeditort?
Na megpróbálom egy izomkocsi és egy trailer könyvtárát egybegyúrni... :) -
#22030 hysztok lenne 1 kérdésem honnan tudom letölteni motorolára az nfs carbon mobil verzióját?először gépre szeretném tölteni és utánna a gépről a mobilra nem a mobillal letölteni(lehetőleg olyan honlapot mondjatok ahonnan ingyen lehet tölteni) -
norbivuk #22029 ok, gyorsversenyben már van minden autómn, de mit tegyek, hogy karrier verseny és szabadkóborlásmódban is meglegyen minden egyedi autóm?
-
laci1993 #22028 na de nem tudja senki ha iso file-os és daemon tools al felrakom és nem tom megcrackelni akkor mit csináljak mert kéri a dvd-t -
laci1993 #22027 hát a nevemből ki lehet eríteni de 13 egyébként csak azt nem tom hogy a koromnak mi köze van a crackhez de kérlek segííítsetek -
#22026 szia Mike :)
valszeg a másolásvédelem csinálja ezt -
norbivuk #22025 ok, gyorsversenyben már van minden autómn, de mit tegyek, hogy karrier verseny és szabadkóborlásmódban is meglegyen minden egyedi autóm? -
Mike 007 #22024 hali
már egy hónapja kb nem használtam a carbon-t...elakarom indítani és akko azt írja ki hogy hibát észlelt blablabla vki megmondaná mi lehet a baj?(azelőtt ment rendesen) -
#22023 hány éves vagy? -
norbivuk #22022 na nekem kéne egy mentet állás, amiben a lehető legtöbb jutalomkártya megvan már az alsó 2 sorból
EMAIL: [email protected]
jöhet névtelenül is nemlétező emailcímről... ;) -
laci1993 #22021 na fel tudtam rakni a carbont de van crack mappám a dvd-n csak ugye netről szedte haverom és iso file ban volt ezért daemon tools al raktam fel de csak winrarral tom megnyitni.na de azt akarom kérdezni hogy crackeljem meg mert cracelni tok csak ezt nem tom hogy csináljam meg nem tudjátok? -
norbivuk #22020 Hol vannak a cheatek?
ALL CAR kellene szabadkóborlás módban... -
tzsoltika #22019 hihi, én is igy jártam és úgy csináltam, hogy letöltöttem újra a játékot (karcos a dvd) -
laci1993 #22018 hali mikor fel akarom telepíteni ezt írja ki de már 3 szor próbáltam feltenni de mindig kiírja ezt nem tudjátok mit tegyek?
-
M0RN1NGST4R #22017 nem tudjátok, hogy lehetne helyrehozni, hogy ne késsen a hang. kb fél másodpercet késik, pedig a konfigom nem indokolja, hogy lassú legyen. -
norbivuk #22016 és teljesítménycuccokat hogyan tudok eladni? -
norbivuk #22015 midtown madness 1 vagy 2? -
norbivuk #22014 1.4 patch fent van... -
#22013 miéer fagy le? azt én se tudom :( -
#22012 autóválasztás, majd 2-es gomb, majd 1-es gomb( ha jól emlékszek )
Pach-eld be.......... -
norbivuk #22011 Melyik menüben?
És miért fagy le bizonyos emberek kirugása és felvételekor? -
#22010 kár hogy már irtam :) -
#22009 2.:nem a midtown madness re gondolsz?? -
#22008 a menüben tudod eladni a kocsit -
norbivuk #22007 Hogyan tudok ELADNI NFS Carbonban autókat és egyebet? -
#22006 megveszed -
csoki828 #22005 hogy lehet megcsinálni hogy tudjak játszani a neten?
-
#22004 le lehet lökni
ilxer van egy pár
pl. midtown madness -
norbivuk #22003 Csumi!
2 kérdésem lenne!
1.: Need for Speed Carbonban főnökversenynél amikor megyünk ugye a kanyonban és vannak a pontok, őt le lehet e lökni a szakadékba?
Vagy csak én zuhanhatok le?
2.: Mi a neve annak a játéknak, amit még régen láttam és kisautótól a kamionig lehet benne választani és a városon kell átgázolni meg a rendőrökön vagy mifene? -
#22002 force-os gamepaded van és nem tudod ki-be kapcsolni ezt az opciót egy gombbal? :o
akkor a driverét nézd meg
-
#22001 Ez a gamepadom, de ezen nem tudom kikapcsolni.A játékba nem lehet valahol? -
#22000 -
#21999 a gamepadon -
#21998 Sziasztok! Hol tudom a gamepad rezgést kikapcsolni? Előre is köszi! -
#21997 nagyon kössz