22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#17591 -
Tomme12 #17590 Ti milyen kocsival nyomatjátok az utolsó kerületbe abba a pirosba ? mer nekem egy mercim van de az 5 dik kanyarba az első már 9 másdopercre van tőlem persze és vok a második de hát azér....az nem telejsen elég... -
[Walaki]D`Lair #17589 Na azért senki se próbáljon meg megtanulni driftelni a Carbon-ból...annyira irreális az egész drift része, hogy én se tudok benne driftelni...miért nem engedi, hogy én ellenkormányozzak ott ahol én akarom...ez így lófasz... -
Samthek #17588 te hol találtad meg a cd kulcsot?mert én sehol. -
LeePí17 #17587 aztért mert ő BODY KITtet tett a kocsijára..nem autosculpos baromságot..azért..de már vagy 5x leírtam.. -
Vakeraka #17586 CSak hogy tudom elolvasni a kódot mikor valami olvashatalan ákombákomot ír ki? -
#17585 Nem kell újra rakni csak megnyitni a reg filet!
-
#17584 hmm nekem nem, saját kocsival nem, csak challenge seriesben...lol:D -
#17583 A nitrótól, ha nitrózok, mindig lángol :) -
Vakeraka #17582 Csak az a baj hogy akkor valami zagyvaságot ír ki és nem lehet kiolvasni a kódot -
#17581 Tudom, versenynél nyilván nem érdemes ilyen beállításokkal menni, mert viszonylag lassan is gyorsul fel ilyen nagy sebességre. Csak akkor érdemes így beállítani a dolgokat, ha sebességrekordot akarsz dönteni :) -
#17580 neked mitől lángol a kipufogód? -
#17579 az nem fagy, csak megáll egy félpercre, erre ma jöttem rá:D -
nagykovi #17578 Van, mentessz és ALT+F4 :D Ennyi :P -
PENGEinno3d #17577 Csá figy a mentés elmenti a cdkulcsot! Úgy hogy nyisd meg a mentésedet jegyzettömbe és ott lesz a cd kulcs és azzal rakd újra a játékot!
Jah és engemet is állandóan kidobb a ez a szar játék pl kenjit is 5x kellett újra kezdenem....:) -
#17576 versenyhez nem eleg a top speed,foleg ha kanyargos a palya -
#17575 Srácok van már valami javítás a kilépés elötti fagyás ellen? -
#17574 Finomhangoltam a performance tuning dolgokat, minden top speedre, nitro velocitiry, stb :)
Azóta amúgy itt az újabb:
Itt meg 429 is megvolt, mintha egy pillanatra 430 is lett volna, de ezt nagyon nehéz lett volna lekapni... Max ha videóban veszem fel az egészet és utólag keresem meg a képkozkát ahol 430 volt :) -
Vakeraka #17573 Valaki tud küldeni ce 100%-os mentést hátha megy -
#17572 nekem french volt aztan meglett a magyar es siman ment a french mentes a magyarral -
Vakeraka #17571 De még a saját régi mentésem sem megy miután újratelepítettem -
Vakeraka #17570 JA persze. Nem a nehézséggel van gond hanem hogy iszonyat unalmas. Én csak kóborolni szeretek meg tuningolni -
#17569 CE mentes nem jo a simahoz es sima mentes nem jo a CE hez -
#17568 kezd előröl, nemolyan nehéz játék, csak a drift a szar benne -
Vakeraka #17567 VAlaki magyarázza el hogy hogyan lehet a mentéseket úgy berakni hogy működjön is -
homeless #17566 Ti hogy a faszba játszottok neten? Mert engem 1-2 futam után kidob. Szerintem bannolnak ip alapján. Azért gondolom, mert újracsatlakozáskor vissza tudok menni. -
citrodante #17565 maxi image annyit segít mintb a szarnak egy pofon -
tomobatyo #17564 scorpeeon!!! szép nagyon de hogy mentél annyival? nekem a legtöbb is csak 371 volt az is a carrera gt vel. a gallardoval meg a murcelagoval csal 369 a vége. na és a shelby gt500 rol ne is beszéljünk 330 a a csúcs. hogy csináltad? -
#17563 Már láttam a filmet, nfs u1-2 ben szerettem a driftet meg ment is nagyon de ebbe nemigen megy, elég nehéz ebben. -
Pooley #17562 Köszi! -
LeePí17 #17561 nézd meg a tokio driftet..
és megtudod hogyan kell driftelni..de kedvedért most csinálok Driftes múvit :) -
#17560 FAQ
3. Kidob a játék hibaüzenettel, vagy lefagy! Mit lehet tenni?
Sajnos egyenlőre semmit, nagy valószínűség szerint a játék hibája! Hátha egy patch-ban orvosolni fogják a dolgot!
Bár valamit kilehet próbálni, hátha működik:
1. Maxi image-t szedjétek le
2. Eredeti exe-t tegyétek vissza
3. Mountoljátok be Daeomn toolsal
4. sd4hide nevű progival ügyködjetek még
Akinek kifagy a csapat szerkesztésénél a Razor verzió az állítsa vissza angolra és működni fog, utána vissza lehet magyarra állítani! Nem kell másik cracket keresni!
/by Barney Tech/ -
#17559 Mindenkinek kilép, mert programhiba az. Nemtudsz semmitse tenni ellene. Nekem is volt, hogy egy főnökversenyt 3 szor kellett megcsinálnom mert mindig kilépett.
Én a drift elésekkel vagyok nagygondban. Nemigen mennek. 48% nál vagyok a harmadik városban szerzem a területeket már, de elvan maradva 3 drift mert nemtudtam megsinálni azokat. Valaki segíthetne valami tanácsal, hogy mittegyek, meg milyen jocsi jo oda. Vettem craislert a drifthez de ezel se sikerül... -
LeePí17 #17558 lehet bekéne újjítani 1 VGAra..
a mai játékok már nagyobb teljesítményü VGAkra vannak tervezve.. -
citrodante #17557 mindig az a rohadt faq nekem nincs magyarosítva és mégis kilép,az egész faq egy nagy sz*r
-
#17556 FAQ FAQ igen és benne van?? nincs!! -
#17555 FAQ -
Pooley #17554 Hi!
Nálam is ez a probléma, már a hajam tépem! -
#17553 valaki nagyonszépen kérem mondja meg hogy miért megy ki mindig a játékból ez a szar!!! nem akarom 4edjére is megcsinálni már ugyanazt a versenyt, főleg hogy egy főnökverseny!! -
csak hogy legyen mit megdönteni :) Amúgy 424 is megvolt de csak így tudtam lekapni. Talán később megcsinálok egy kicsit többet is :)