22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
Tomme12 #17631 csak nem tudom mit kéne ... szted a merci az szar ? -
#17630 jó lett,de azé 2szer hibáztál benne -
Tomme12 #17629 nekem nem drift kell :D nekem valami jó kocsi kéne mer a mercivel jól lehagynak ...
:( -
LeePí17 #17628 minjá...csinálok a "piros" helyről driftet neked..
EVO MR-rel.. -
Tomme12 #17627 nekem a pirös részre kéne valami kocsi ami mén mint állat... -
Tomme12 #17626 nem tudom mit csináljak valaki segítsen : ( ( (( el adjam a mercim és vegyek őj kocsit vagy mi ? help pls!! -
LeePí17 #17625 gyakoroljál..
ajánlom az Astont..a Murcit.az EVO Mr-t....
-
Tomme12 #17624 Suna jól driftelsz :D....áhh én ebbe a kanyonosba totálisan szar vok.. -
#17623 egy ilyet találtam benne:TTTUVS4H7F3Z5C81911
ez vólna az?
ja és hogy a picsába tudom meg hogy mit írtam be,kéjgennel csináta... -
#17622 de akkor csak ilyen összvisszaságot ad be!:( -
Samthek #17621 fontos hogy ne a jegyzettömbbel,hanem a world paddal nyissátok meg!! -
Tomme12 #17620 kezd idegsíteni ez a szar :@ kurva geci merci hogy ilyen szar -
Samthek #17619 nah emberek,ha megnyitjátok a mentéseteket a world paddal,akkor nálam az első sorban megtalálható a hozzá való széria szám így kezdődik hogy in és ezután jön a szeria szám,kötöjelek nincsenek közte,a razorosoknál álltalában 1911 a vége!!! -
LeePí17 #17618 Drift By Suna
nem a leg tökéletesebb..de átlátható.. -
#17617 de a faszom kivan hogy nemjó a save-m nekie! -
LeePí17 #17616 LAN nincs benne tudtommal..
de ha van akkor SRY én nem láttam.. -
LeePí17 #17615 ebben nemtok segíteni.. -
LeePí17 #17614 nemtudom h a FAQban benne lennének az extra verdák..
Drift meg nemsokvan tán vagy 6-7
lehet kevesebb.... -
#17613 Hogyan tudok játszani LAN-ban két gép között ? Mert ilyet nem találtam a játékban...valaki plz help -
#17612 skacok lenne egy kérdésem!
most telepítettem új windowst és bemásolom a save és azt írja hogy nem jó!
hogy a faszba csináljam meg hogy elfogadja? -
#17611 #17227-esre még mindig senki? -
Tomme12 #17610 hát nem tom egy sl 65 ös merci szar ? :S -
#17609 Hát az csak úgy van... :D -
LeePí17 #17608 előbb irtam le...
Alfa Brera (Wolf kocsija megszerzése után eladtam)
Astn Martin DB9 ( A Wolfé)
Micu EVO MR
és végig vittem ezzel a verdával... -
#17607 Az utolsó kerületben a legelső az volt h végignéztem h melyik verseny mit unlockol. Amint megláttam h van egy pálya ahol a Murciélago-t lehet unlockolni, megcsináltam, ez volt az első pálya, amit megcsináltam az utolsó kerületből. Innentől meg már gyerekjáték volt :) A drifteket nagyon megkedveltem amúgy a végére, bele lehet tanulni renesen. Jó, nekem a rekordom csak egy 100ezres csúszás volt (egy combóból), ami tudom h nem a legtöbb, de azért elmegy. -
Vakeraka #17606 VAlaki tud 100%-os CE mentést pleas -
Tomme12 #17605 másodjára kezdem újra a karriert mert előtte egy gagyi porsem volt avval lenyomtak nagyon könnyen...most egy merciim van...de evvel is az 5 dik kanyarba az első 8 mp re van tőlem....(56% vagyok asszem) ti milyen kocsival voltatok akkor ? vagy csak én vagyok a béna ? -
LeePí17 #17604 Evo MR a legjobb választás..vagy a Subaru WRX -
Tomme12 #17603 valaki valamit tud javasolni :D:D ... -
#17602 ezmeg? -
[Walaki]D`Lair #17601 "2 dojára kezdmeg jra mer előtte egy porsem volt de az egyszerüen szánalom volt.."
Ezt a mondatot kompletten nem értem...:DDDD -
[Walaki]D`Lair #17600 Ugye ugye amikor néha el is kell engedni a gázt milyen furcsa? :PP -
Tomme12 #17599 Kössz... szted mit csináljak ...2 dojára kezdmeg jra mer előtte egy porsem volt de az egyszerüen szánalom volt....most merci a legjobb kocsi amit megvehetek(asszem ) :D -
[Walaki]D`Lair #17598 Azért nem csak az a drift lényege, hogy csúsztasd a seggét...;) Driftnél csúszik az eleje is bőven a fara után, az a szép...:) -
LeePí17 #17597 most fogom feltolni a drift videómat..
van benne 1-2 hiba de a lényeget kiveszi belőle az ember..
(igen tudom h valaki milliós driftet csinált..hidd el nemérdekel..)
(csak gondolkodjá reálisan..Murci..drift autó...ugyanmá...hagyjukmá'..)
játéknak jó..másnak nem.. :D -
PENGEinno3d #17596 Hmmm én is átírtam az rgc-t de nekem úgy nem működött...
Jah meg ha megnyitod a jegyzettömben akkor felul keresd és húzz egy kicsit a csúszkán úgy már megfogod találni:) -
#17595 Először én se tudtam megcsinállni egyetse...aztán amikor meglett a Charger lenyomtam majnem mindet elsőre... :) -
LeePí17 #17594 Lancer Evolution MR -
Tomme12 #17593 Én nekem egy drift sincs megcsinálva....és az a kanyonbeli drift ....úgy felhuztam magam rajta... -
LeePí17 #17592 jó igazadvan ebben teljes mértékben...
de ő a fogalmárol kérdezett..én rá irányítottam arra h ott mint ők..csúsztatni a seggét..minnél jobban csúszik a kocsinak a segge annál több pontot és szorzót kap....