22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#18234 nemtok mit cisnalni az egyik trafipaxos palyan lenyomnak az izomgepek.
gondoltma jolvan akkor osszedobok en is egyet. dodge charger r/t...
fullra tuningolom gyorsulas nem is lehetne jobb. probalkozom probalkozom az elso kanyarban elszall az auto mint a gyozelmi zaszlo. LOAL!
jatszottam 10 percig masodik helyet sikeralt osszeszednem azt is mert amugy jol mentem de lemaradtam es vagy 6 szor kaptam buntetest es idolevonast.
hat ez az izomauto uberfosadek. dragra uberjo de palyara nem eresztenem. csuszkal mint a szar.gaz nelkul be akarok venni egy kanyart es kicsuszik ha gazzal veszem be kicsuszik ha motorfekkel veszem be kicsuszik. LOAL!! uberfosadek minek tettek bele igy a jatekba?? -
#18233 Nálam ma egyszer sem volt gond a játékból való kilépéssel, simán kilépett gond nélkül azonnal. Az indítófájlon egy windows 2000-es kompatibilitást kell eszközölni, és kész. -
#18232 Srácok! Elég lol kérdés, de a felső városrészben lévő versenyeket milyen kocsival lehet megnyerni? Én max a hülye Aston Martin-t tudom megvenni, de az is kurva kevés oda. Még úgy is h ha full nitrocsalással nyomom! Olyan idegesítő mint állat. Arról nem is beszélve h most állandóan megdöglik a game. (Ez személyes vélemény, de ennyire fos nfs még a földön nem volt...) -
Daveee #18231 nah én viszaemlékeztem vigan jácotama full mentésemmel, és áltiottama grafikán, asszem vmit feljebb vettem, és kiléptem aznap mr többet nemisjácottam, csak ma keztem volan el, és tssék, dave profil beolvasása sikertelen, nem lehet vhogy ezt visssza csépelni? -
kisrecsi #18230 huh nem rég megvettem a nissan 240sx-et a carbonban gecc kanyarodikk úgy nincs még feltuningolva teljesen de már maxon van a kanyarodása :D naonállat
-
Asmodeus fuq #18229 Császtok! Meg tudná valaki mondani mi az a zene ami a TFK klán bevonulásánál szól?? -
#18228 robogó vs ferrari volt... és nappal
meg volt egy motoros roller amin turbo volt asszem az verte oda a Trans Am-t -
LeePí17 #18227 robogó vs Trans Am
láttam asszem éjszakai felvétel volt..
tán valamelyik lemezen rajta is van.. -
#18226 Kérlek ne töltsétek fel más oldalra, ezt a linket adjátok meg, mert nekem minden letöltés pontot ér. Köszi -
#18225 ilyet láttam ... csak nem kispolák volt hanem ROBOGÓ :| -
#18224 MEGOLDVA, amikor a játék magától, vagy a csapatszerkesztőnél csak úgy kilép.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Need for Speed Carbon
local-t állítsátok vissza 'en'-re. A játék magyar lesz, de megszűnnek ezek a zavaró hibák! (nálam+haveromnál tesztelve)
Avagy egyszerűbb, ha futtatjátok az alábbi fájlt:
(language-t hungarian-ra, local-t en-re állítja)
FAQ-ba is írjátok bele pls -
LeePí17 #18223 pdtdi
na még szép h dízel vazze..
méghozzá biodízel xD -
LeePí17 #18222 a kispolskiról nem kell mesélni.nagyonjól ismerem...
télen navigátort jáccok a Bükkben :D
feka zene bömböl a magnó..ordítok h fééék...
ha leértünk kedvenc talcsi helyünkre ott meg a forralt bor 1000rel :) -
#18221 működik olvassátok el jobban 19 számjegyet kell kimásolni a save-ből... -
#18220 pfu miez a fust???diesel? -
zsolesz79 #18219 ezt is erdemes meglesni, kb 15 ev a kulonbseg : http://www.youtube.com/watch?v=jmSJBdYTcbY -
#18218 érdekes ez a videó,olyan mintha a ferrari nem is nyomná neki maxon,hmmm -
#18217 én SLR-el nyomtam le! -
#18216 leírtam már! -.- -
zsolesz79 #18215 Suna: kis polakkal kanyarodj egyet plz :DDD -
#18214 de ez 20 számjegy nem 19 és 19 kell csak az elejéről hagyd el az első betűt... -.- -
#18213 és melyik fulll toningos géppel lehet lenyomni könnyen dariust?? -
LeePí17 #18212 KisPolski vs Ferrari 360 Modena -
#18211 Csak kössé' utána benzin kutat! -
LeePí17 #18210 körversenybe bármikor bárkivel... -
#18209 jó, ha űrsikló hajtóművet teszek a Burago autómba, akkor megdöntöm a szárazföldi sebesség rekordot! -
#18208 JA ok kösz:) -
zsolesz79 #18207 Tenyleg ne, mert nn nem negyed merfoldrol beszeltem, hanem rendes korversenyrol. En is lattam azt a kispolakot eloben, jopofa kis dog:) A top gear-nek van egy jo videoja evo vs. sport quattro -
ldavid #18206 upsz, ezeket majd lehet törölni nyugodtan, úgy is lemaradtam -
LeePí17 #18205 most töltöm fel... -
#18204 linkeld be,sztem sokan megnéznék -
#18203 #18198
#18202 -
ldavid #18202 mert tele a winyód b*szki! -
LeePí17 #18201 nem..semmi baja....
videóm is van róla -.- -
#18200 Nem esik szét a pola akkora sebességnél? :DDD -
#18199 Nekem azért kell a CE mentése mert nincs kedvem végigvinni, mert azt mondták hogy nem jó a francia verzó mentése a CE-be -
LeePí17 #18198 nincs elég hely a lemezeden..
törölj a vinyóról 1-2 cuccot :D -
#18197 -
#18196 Ezt mért írja nekem kitelepítésnél??ez akkor van amikor kiválaszthatóm hogy hova telepítse és akkor utánna ez jönn ki és mindig vissza urik a hely kiválasztáshoz valki segítsen
-
LeePí17 #18195 na ne menjünk bele a harcba mert belesültök..
ezel az nerővel a kispolák a nyerő..hisz a ferrarit 360 Modena simán legyőzi...
Ferrari 360 Modena:
3568cm3 V8 420Le
végsebesség 305km/h
Polski Fiat:
1.9 Pdtdi Biturbós motor
300Le fölött
240 km/h fölött
0-100km/h: 3,2sec
és a kispolák ronygyá veri a ferrárit..
szal ebbe ne menjünk bele..