Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Lenne egy kérdésem.
Ha leszedem ezt a verziót Need for Speed Carbon Collectors Edition-Razor1911,akkor tudom magyarítani ezt?Azért akarom ezt leszedni,mert ebben ugye vmennyivel több auóta meg pálya van elvileg.Köszi a segítséget.Hello!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
hnem amiket maga az EA készített a versenyekre, meg a canyon versenyekre.. nekem inkább a canyonosak kellenek :|

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
http://dlh.net/chtdb/chtdl.php?lang=eng&id=45604
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
Nem jovok ra mi a megoldas <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
sok pénz kód vagy
trainer ami
müködik??thx
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
az audit meg csak a fõmenüben találod és csak gyorsversenyt lehet vele menni :S jo lenne ha valami modder team betenné a karrier módba...
Valaki mar talalkozott olyannal, hogy vett egy uj autot es semmit nem tudott felpakolni ra amit mar korabban unlockolt? SOT!!! Az uj stock kocsival unlockoltam ket cuccot, de egyszeruen semmit nem lehet felrakni, mindenen lakat van. Gondolok itt a performance cuccosokra.
HELP!!!
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
Igez oda van irva hogy mindegyikkel megy de melyikkel van legkevesebb baj.
82%-nál járok Dariust lenyomtam azt írta hogy unlock audi ...
Na most én néztem a saját autók közt és karrierbe de nem találtam akk most h olvan?(exotickal kezdtem)
PlS vki hogy/hol lehet feloldani a BMW-t mert néztem Challengben de ott sem láttam sehol!!
Lehet-e egyátalán vele menni vagy csak a game elején kell vele menekülni és ennyi???<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Ha ezzel a módszerrel magyarítok akkor magyar lesz nem francia????
LANGUAGES mappába be mész
Hungarian_InGame.bin írd át erre:---> French_InGame.bin
Hungarian_Global.bin írd át erre:---> French_Global.bin
Hungarian_Frontend.bin írd át erre:---> French_Frontend.bin
MEMCARD mappába be mész
locale_hungarian.loc írd át erre:---> locale_french.loc
én is így csinálltam és teljes jó volt!
utána vissza lehet állítani magyarra, csak ne felejtsetek el menteni! 😊
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
Ja és Mp3 elég jó minõség!