Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kihivlak egy meccsre, legyüzlek az én carrera gt-mel, naH?
Crash88 Sehonnan ez a szám nincs az EA Trax ben ezért nem tartozik az OST-ok közé!

Majd egy zene exportáló importáló cuccal kitudod szedni!

NFS: World nevem: MARKUSSCHULZ

Ne írd már be 10 hozzászólásonként!!! Aki tudja az majd segít, de minek kell is szemetelni?

haljátok,gondban vok ,az istenek se találom a game legjobb zenéjét
már leszettem fulba az egész OST jét de nincs ott
a játék menüjébe se találom az EA Traxba néztem végig mindet de ott sincs.A zene amit én keresek az akkor szokott menni mikor tuningolsz vagy vmi inkábbb a menübe,nincs benne ének,mély baszusokat nyom stb.
Ja és már a demo ba is benne volt.(csak sajna az már nincs meg :S)

Légyszives mondjátok már meg h honnan tom ezt a számot leszedni,vagy a számnak a címét.fontos lenne nagyon. ELÖRE IS KÖSZI.

nem ez az ,látom nem olvastad el figyelmesen amit irtam,ebben ugyanis nincs ének ,amit te irtál abba pedig van

ez carrera GT nem? nagyaon vandál h 371, gecc, ettöl már félnék😄

Torrent, fájlcserélõ. Csomó embernek megvan beírod hogy Carbon OST és adja is a találatokat.

roliairsuni
nekem kéne az egész soundtrack, nemtod vagy nem tuggya valki honna lehet leszedni?

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Dynamite MC - Bounce
én tom mi, váj adom a linket
nekem ezvolt eddigi legnehezebb versenyem, de a föküzdés a wolfhoz képest semmi
Király,végre egy játék ami nem szaggat, a drift frankó nem veszitessz pontot ha pörög a kerék már a falon is, na meg a sok csucs verdáról se feledkezzünk meg!Mellesleg ti is trabantal nyomjátok?😊 Lol 50%
a játék menüjébe se találom az EA Traxba néztem végig mindet de ott sincs.A zene amit én keresek az akkor szokott menni mikor tuningolsz vagy vmi inkábbb a menübe,nincs benne ének,mély baszusokat nyom stb.

Légyszives mondjátok már meg h honnan tom ezt a számot leszedni,vagy a számnak a címét.fontos lenne nagyon. ELÖRE IS KÖSZI.

Hogy rohadna meg ez a retkes buzi Wolf, hoyg nem tudom elynerni tõle a Murcót!!!<#boxer> Egyszerûen a fullra tunningolt Caymanom mellett elemgy a végén az utolsó egyenesben a duelben és ott vana képena kocsim eltõt 10 cm-re a zöld láng, a cél de kiírta too slow! És ezt 3x egymás után pedig pontom eltt volna scak az a idõ... Asszem msot fogom hanyagolni ezt pár nappig mert 2 dvdnek sanyi. 😄

nekemt eccik ad rift sztem tulkönnyû lett, a canyon duelbe az nem teccik hogy kb vagy 5-6 oyan pálya van ami duel elsõ 4-5 kurva könnyû aztán utolsó kettõbe bevehetetlen kanyarok
Hassan B
Szerintem is jó a drift része, csak nagyon nehéz. (márakinek, mint pl.: én😊 )

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

jakewyler
Háát nem tudom nektek mi nem teccik a driftben,de nekem a játékban csak az teccik,meg a kanyon drift,a többi mód meg ugyanaz maradt mint az elözõ nfs-be...

de nekem segitsetek már pls ,kis egyszerü kérdés <#help>

jó..de más a vezetési stílusunk..mellesleg az igazi drift nem ilyen-.-

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

nemtom

a drift pfujj nem jóó

MaverickSXT
na de suna en mar csinaltam 20x ost is

roliairsuni
és te nem tudod h a matricákat ki lehet é szedni, és ha igen akkor hogy? köszi

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

roliairsuni
sztem a drift elég gagyi lett, eddigi részekben sokkal jobb volt, nekem nagyon nem teccik

Hogy ne csak csodálkozzunk a csillivilli autókból..hoztam kis bámululni valót 😄
17xes Drift

Dömperrel Akcióban...

és a Dömperrel elkaptak. (érdemes az Üldözõ rendõrök számát..az összetört rendõrök számát..és az eltelt idõt 😊)

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

roliairsuni
én kérek elnézést 😄

amúgy azt azért visszaszívom h csak egy impreza, nagy fenevad ám az

egyebek iránt meg a köcsög ellenfelknek is ilyen agyontuningolt szupererõs asse tudom milyen autójuk van, de mit érnek vele, ha nem bírják uralni
egyetlen nagy bajom velük, hogy ha lassítanak, keresztbeálnak, vagy ilyesmi, akkor azt ha még nem keveredtem eléjük a jóval gyengébb autómmal, akkor pontosan elõttem teszik
de van az a dagi csávó, neville, az nagyon jól küldi, aprít le mindenkit 😄

😄
kocsidnak kicsit se nagy a hirhedtsége xDDD

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

ok tudom ez a kép független a tiédtõl 😊

roliairsuni
de az enyém csak egy alig tuningolt impreza, NITRÓ használata NÉLKÜL

MAX SPEED: a kedvetekért váltottam szemszöget 😛 , CSak hogy láthassátok az autót, amugy bumper(lökhárító) szemszögbõl jáccok

az egyik ien kartyanak az egyik darabja h karrierben legyen egy millio pénzem
ezt h a ****ba lehet? mert en par ezresert es kuszkodok...h lehet penzt szerezni?
duran5r
oh shit sorry emberek tom má téma volt csak lusta voltam ráklikkelni a második oldalra még1x bocs csõ

"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"

duran5r
Basszus emberek! Nem tom kirugni neville-t -.- ... 😄 most jött ez a sámson gyerek hogy igen csak csatlakozna a teamhez de hát õ is blokkoló és a kurwa neville-t meg nem tom kirugni me lefagy a game.. -.- má próbálkoztam mindennel.. mindegyik másik csapattagot kilehet dobni csak ezt a hájas disznót nem -.- ... HELP

"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"

roliairsuni
amúgy ez a bajpm az rx-7 el nekemis, kevés a vége, a trafis versenyeket nem bírtam már vele megcsinálni

az egyik ien kartyanak az egyik darabja h karrierben legyen egy millio pénzem
ezt h a ****ba lehet? mert en par ezresert es kuszkodok...h lehet penzt szerezni?
roliairsuni
adjak?
csak kipróbáltam már h mit megy az ipreza, 2 es motor, 2 es váltó, 1 es nitró, 1es turbó
úgyhogy remélem fog még menni jóval többet is

misirulez
Van egy érdekes problémám.
Szóval mint ahogy azt aláirosáomban is olvashatjátok annyira szten nem rossz a gépem. Úgy állítottam be a dolgokat, hogy 60FPS-el fusson a gém (1024*768, alacsony graffal). Namármost 60FPS-el megy a gém és néha elöjõn ilyen szaggatás szerû jelenség, az benna adruva hogy amikor elkezd szaggatni azzal egyidejûleg kb 3-4 er gyorsabban történnek körülöttem az események. Fogalmam sincs mi lehet a baja...nincs ötletetek?<#falbav><#confused><#worship>

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

nekem a hkzonda verzio van meg es elvileg ahhoz nem kell
zvaragabor
#17026-osra valaki?

És azt szeretném még tudni hogy a FAQ-ban leírt tuner autólistában benne van a Collector's Edition extra kocsi listája? Ha nem akkor leírnátok hogy mik találhatóak a C.E.-ben?

És azt szeretném még tudni hogy a Carbonban a drift versenyek mien arányban állnak az összes többi féle versenyekkel? Több drift verseny van mint más fajta versenyek?

Köszi!

Chaos Anno Domini

killecske
Én ilyenkor újra crackelem

mindjárt indításkor dobja ki,vagy ha nem sd4hide-al csinálom akkor meg ''helyezze be a megfelelõ lemezt''
misirulez
Létezik már 100%-os mentés?

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

sajnos nem segít
acsati
én is a charger-el vagyok de eddig mindent visz. még nem tartok ott ami legyözne. tök jo a canyonon is már az elején otthagyom 😄
Hassan B

Hassan B
Eddig én asszittem hogy a Charger S/R az "mindent visz", de sajnos rá kellett döbbenem, hogy a Viper-ek ellen sz**-t se ér...<#szomoru1>

MaverickSXT
a bonus autok csak gyors versenybe vannak,meg tuzolto auto is van meg meg vagy 15 fele ami a karrierben nincs

kösz
DJ Skyline
mert mind3 kategóriában van tier 1,2,3 rész! ha neked egy muscle tier 1-ed van, annak a cuccai nem lesznek jók a tier 2-re pl! asszem így van