Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd egy zene exportáló importáló cuccal kitudod szedni!
NFS: World nevem: MARKUSSCHULZ
már leszettem fulba az egész OST jét de nincs ott
a játék menüjébe se találom az EA Traxba néztem végig mindet de ott sincs.A zene amit én keresek az akkor szokott menni mikor tuningolsz vagy vmi inkábbb a menübe,nincs benne ének,mély baszusokat nyom stb.
Ja és már a demo ba is benne volt.(csak sajna az már nincs meg :S)
Légyszives mondjátok már meg h honnan tom ezt a számot leszedni,vagy a számnak a címét.fontos lenne nagyon. ELÖRE IS KÖSZI.
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
a játék menüjébe se találom az EA Traxba néztem végig mindet de ott sincs.A zene amit én keresek az akkor szokott menni mikor tuningolsz vagy vmi inkábbb a menübe,nincs benne ének,mély baszusokat nyom stb.
Légyszives mondjátok már meg h honnan tom ezt a számot leszedni,vagy a számnak a címét.fontos lenne nagyon. ELÖRE IS KÖSZI.
][ ВАЗ ][
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
17xes Drift
Dömperrel Akcióban...
és a Dömperrel elkaptak. (érdemes az Üldözõ rendõrök számát..az összetört rendõrök számát..és az eltelt idõt 😊)
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
amúgy azt azért visszaszívom h csak egy impreza, nagy fenevad ám az
egyebek iránt meg a köcsög ellenfelknek is ilyen agyontuningolt szupererõs asse tudom milyen autójuk van, de mit érnek vele, ha nem bírják uralni
egyetlen nagy bajom velük, hogy ha lassítanak, keresztbeálnak, vagy ilyesmi, akkor azt ha még nem keveredtem eléjük a jóval gyengébb autómmal, akkor pontosan elõttem teszik
de van az a dagi csávó, neville, az nagyon jól küldi, aprít le mindenkit 😄
kocsidnak kicsit se nagy a hirhedtsége xDDD
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

ezt h a ****ba lehet? mert en par ezresert es kuszkodok...h lehet penzt szerezni?
"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"
"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"
ezt h a ****ba lehet? mert en par ezresert es kuszkodok...h lehet penzt szerezni?
csak kipróbáltam már h mit megy az ipreza, 2 es motor, 2 es váltó, 1 es nitró, 1es turbó
úgyhogy remélem fog még menni jóval többet is

Szóval mint ahogy azt aláirosáomban is olvashatjátok annyira szten nem rossz a gépem. Úgy állítottam be a dolgokat, hogy 60FPS-el fusson a gém (1024*768, alacsony graffal). Namármost 60FPS-el megy a gém és néha elöjõn ilyen szaggatás szerû jelenség, az benna adruva hogy amikor elkezd szaggatni azzal egyidejûleg kb 3-4 er gyorsabban történnek körülöttem az események. Fogalmam sincs mi lehet a baja...nincs ötletetek?<#falbav>#falbav><#confused>#confused><#worship>#worship>
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
És azt szeretném még tudni hogy a FAQ-ban leírt tuner autólistában benne van a Collector's Edition extra kocsi listája? Ha nem akkor leírnátok hogy mik találhatóak a C.E.-ben?
És azt szeretném még tudni hogy a Carbonban a drift versenyek mien arányban állnak az összes többi féle versenyekkel? Több drift verseny van mint más fajta versenyek?
Köszi!
Chaos Anno Domini
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][