22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
Joe1987 #18274 mi lenne a "American Racing Torq Thrust ST" -
#18273 Csak magamból indultam ki ;) -
#18272 ez savegame, és történetesen jól jön, ha elszáll a windowsod és nincs kedved elölről kezdeni -
#18271 Azért köcce :) -
#18270 Hát azt te nem tudod megmondani, neki mi a jó.
Hogy te így szereted, az 1 dolog. Ha ő úgy, az 1 másik.
Ahány ház, annyi baj legyen :) -
#18269 Need.For.Speed.Carbon.ALL.ACCESS.CHEAT-ReVOLVeR
Egy ilyen elméletileg van hozzá. De minek csítelni? Csak elcseszed vele a játékélményt. -
gadna #18268 Köszönöm, ez az. -
gadna #18267 Már végig vittem a magyar verzióst, ha kell. -
#18266 the all seeing eye -
#18265 MEGOLDVA, amikor a játék magától, vagy a csapatszerkesztőnél csak úgy kilép.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Need for Speed Carbon
local-t állítsátok vissza 'en'-re. A játék magyar lesz, de megszűnnek ezek a zavaró hibák! (nálam+haveromnál tesztelve)
Egyszerűbb, ha futtatod ezt a fájlt:
A játék magyar nyelvű marad, de eltűnnek ezek a zavaró hibák!
Kérlek ne töltds fel máshova, ezt a linket terjeszd, mert nekem minden letöltés pontot ér. Köszi! -
gadna #18264 Majdnem, valamilyen zöld ikonja van, ha jól emlékszem, a Call Of Dutyt sokan azon nyomják.
-
#18263 Nem tudtok savegamet vagy csalást hozzá? -
LeePí17 #18262 Xfire?
ASE? -
gadna #18261 Hali
Mi neve annak a programnak, ami olyan mint a GameSpy? Multiban lehet vele nyomni, akkár szériaszám nélkül is. -
szandrus #18260 Vettem 1 Corvette-t de nem férek hozzá semmi tuninghoz,még nitrot se tudok bele rakni,miért van ez?
-
Daveee #18259 kinnvan a cod3 csak kár hogy enm pc re -
#18258 Ne fogadd fel..
Akkor engem is kidobott ha fel akartam venni. Nyomj egy esc-t és nyomás tovább ;) -
Daveee #18257 nekem azvolt cska elvezsett -
LeePí17 #18256 fogod és végigviszed nem nehéz...
ha a 10éves kisbarátom végigtolta némi segítséggel akkor te is végigtudod.. -
#18255 100%-os mentés nem soknak lehet még, mármint a teljes gémre nézve, nem csak karrierre. -
#18254 egyetértek Veled számomra is az underground 2 a nyerő... -
gabyy #18253 Tud valaki 100%-os mentést feltenni??Lécci kérek valakit h tegyen fel köszi -
Reyes #18252 Underground 2 volt a legnagyobb... -
drob #18251 köszi, rohanok ... -
#18250 uj directxet tegyél fel oktoberit -
#18249 Szvasz. nincs fent a Directx 9.3. -
#18248 Hát pedig nálam is volt ilyen, s amikor angolra tettem nem lépet ki, majd utánna vissza magyarra és folytattam tovább... -
drob #18247 sziasztok, mi a gond? d3dx9_30.dll nem található, ezért nem indul el -
Daveee #18246 ez hüyeség nem gondolod, ez nem nyelv kérdése, hanem pici programozás, majd lesz egy patch osztjó lesz -
#18245 Mi 2 gépen teszteltük, nálunk azóta egyáltalán nem lép ki.
language-t hungarian-ra, local-t en-re állítottad?
Egyetlen megoldás, ha teljesen angolra állítod, szal language-t is English US-ra. -
#18244 "A csapattársak engem többet zavartak, mint amennyire használtam őket."
Nah, ebben teljes mértékben egyetértek. Blokkolót használom, mert az legalább nem jön elém, nem bukik előttem, nem lassít, hátul meg kit érdekel? -
#18243 Hello!
Módosítottam a registry-t, de még mindig kilép annál a résznél, amikor megverem Angie-t és hív egy tag, hogy vegyembe a bandába. Lemegy a videó, és utánna a garázsban vagyok. Rákattintok arra, hogy felfogadom az emberkét és kilép. Ezt kb négyszer csinálta egymás után. Van valami ötleted erre?:) -
#18242 Végig játszva a karriert a következő képp látom a játékot.
Az előzetes képek alapján is sejthető volt, de a játékot végig játszva egyértelművé is vált, hogy ez nem más mint a 4. részt megélő Underground sorozat újjabb része. A koprábbi részekhez képest az egyetlen jó újjítás a kanyon verseny, s ez még tetszik is. A csapattársak engem többet zavartak, mint amennyire használtam őket. A játék így összességében pont olyan volt, mint vártam, azaz minimális új dolog, és inkább egy n+1. részt megélt játék képét nyújtja. Egy hétvégére végül is jó szorakozás volt, de semmi több. Azt kell, hogy mondjam, hogy ebben az új NFS írányvonalban számomra még mindig az Underground 2 a legteljesebb.
Remélem egyszer kiadnak még eg amolyan "klasszikus" NFS-t is mai technikával, ahol ismét havas hegyek között, vagy épp mediterrán tengerparton autokázhatunk, s elszakadnak végre ettől a sufni-tuning városi underground stílustól. -
#18241 én mx7-tel tolom, már csak 3 verseny van hátra. -
FLeK0 #18240 nem támogatja a videokártyád. -
tomobatyo #18239 csá engem csak az idegesít, hogy az opciókba nem tudok beállítani egy opciót. Azt hogy elmosódott mozgás valamiért le van blokkolva. Minden maxin van 1024X768 felbontás 4Xaa minden high és max anozoptikus és csak azt nem engedi. szerintetek mi lehet a gond? -
#18238 HELP!!!
Van már vmi megoldás erre?
#17967 -
dzolika #18237 Sziasztok! 2 problémám lenne!
Az egyik hogy mindehol azt láttam hogy a minimális követelmény 512 Mb Ram.Nekem is ez van és mégis szagatt még 640X480-ba is pedig 2,8 Ghz proci és 128Mb Geforce kártyám van.Ez hogy lehet? :)
A másik pedig hogy egyszer csak ugy gondlja a játék hogy átveszi az irányitást és elkezd össze-vissza menni a kocsi majd pár másodperc mulva ujra én irányithatom.Másnak is volt ilyen? -
Szabi1991 #18236 In the "Click to Continue"-Screen type in the following cheatcodes. Some may work if entered at the main menu screen.
canyonalltheway Unlocks all tracks
5grand5grand Castrol Cash
chasingmobile Corvette Z06 Interceptor in Quick Race Mode
guesswhoisback Cross Corvette Z06 in Quick Race Mode
watchoutthebigtruckishere Dump Truck in Quick Race Mode
bigredfiredrive Firetruck in Quick Race Mode
trashtalking Rhino in Quick Race Mode
speed3foryou Mazda Speed3 in Quick Race Mode
friendlyheadlocksapplied Unlimited Crew Charge
nosforeverever Unlimited NOS
slowitdownwhenyouwant Unlimited SpeedBreaker
inthezoneskin Unlocks Autozone Vinyl