Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

teddymac
Hali lehet valahogy multiba jatszani ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

deestroy
eddig még nem találkoztam drag verseny típussal.....29%-nál. Nincs a játékban?

roliairsuni
megvan végre a fenevadam

na az a lényeg h észre vettétek már h felszórja a vizet<#idiota>?

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

AKI LEGYÕZTE ANGIET ÉS AZ UTÁNNA LÉVÕ CSAPATTAG FELVEVÉSNÉL KIDOBJA: MENNY BELE SZÉPEN A FAQ BA !!! OTT VAN A MAGYAROSÍTÁS....DODO FÉLÉT SZEDD LE!!!SZÉPEN KATTINCS RÁ ,OTT IRJA MOST MILYEN !!!! SZÉPEN ÁLLÍCSD ÁT ANGOLRA!!!!!NEKEM BEVÁLT HA NEKED NEM AKKOR SAJNÁLOM 😞
Nekem most mercim van de igy is lenyomnak az audisok 😞 mekkora egy béna vok
Evogordon
Hy
Szeretnék 2 haverommal neten jáccani Hogyan lehet servert csinálni és õk hogy tudnak kapcsolódni? hlp pls

Careerben nem játszható midnen autó párat pl Challengeben lehet megnyitnivagy Bonus autó.

a challenge seriest is végig kell csinálni:S

Üdv! Bocsi lehet lemaradtam valamirõl,de nektek nem hiányzik néhány autó?
(Nem nem a letölthetõekre gondolok.) Pl 240SX,Porsche Turbo,MR2,CTS,Corolla,Zonda.... A játék filejai között ött vannak de nemigen láttam még õket.

\"Kezdetben vala a sötétség,és ahogy elnézem az is maradt!\"

Szerintem gyorsabb ha fájlcserélõn avgy torrent rákeresel az OST-re sok emebrnek megvan és ygorsna le lehet szedni.

Elõször is te nem a tunnignra hanem konkrétan az autosculpra gondolsz gondolom, másodsazor ez nem % függõ ahnema ttól függ kik aa csapattársaid de már vagy 600x le volt írva. Szóval kell egy aktív Fabricator a csapatba pl. SAL vagy COLIN

hkzondas verzio
deestroy
én már 3-4%- nál gyúrhattam a Camarót

SLICK
Esetleg egy ügyes hacker a versenyek alatti zenéket kivehetné a játékból és mp3-á konvertálhatná :S
ezért nagyon hálás lennék ^.^

ja és még vmi:
Amikor az EA TRAX-nál kikapcsolom a számomra szügségtelen zenéket, mégis lejátsza játék közben. Mit álíltsak át, hogy csak azt játsza le amit bekapcsolva hagytam?

deestroy
Minek DS4- ezel?

segigtene vki faq-t elolvastam nem segít,sd4hide-elinditom majd hibauzivel kidob.<#sir><#rinya>
urbijoe
hány %-nál lehet tuningolni?
mert én csak 10%-nál járok de egy csomo cuccot nem lehet használlni
pl:mint a demoban a kerék szélesités ,spoiler alakitás megy ilyenek

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

nekem nincs meg eredetibe de tervezem
Truck Driver001
Ez már müxik.Thx.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

deestroy
neked?

ANGOL feliratot nem lehet a videók alá?
Olyan problémám van hogy néha ha kilépek az nfsbõl akkor nemlép normálisan ki megvagy a kilépre kattolva. Mi ez? Valakinek volt még ilyen?

[Acer 5740g][Giga P55M-S2H][i3 530+Xigmatek Balder][MSI 460GTX 768][Kingston 4gb ddr3][TT V3 black][FSP Everest 500W][Asus 242H 24\" TFT][WD caviar black 1TB][G9x][Wave]

kinekvan emg eredetibe?
szerintetek nem lett sokkal gyengébb az OST mint az elõdõkben? Az U U2 MW mind mind nagyon jó zenékkel votlka teletömve de itt hiáynolom azt az érzést hogy hú na ezt a számot ha kilépeka játékból si hallgatni akarom.

deestroy
deestroy
Így van! KI ide belépsz, és azért mert gondjaid akadtak a programmal, elõször mennj a FAQ-ba, és ha ott nem találsz gyógyírt bajaidra, akkor kérdezgess itt az okos felhasználó EMBERKÉK közt!!!!

Truck Driver001
Vlki dobna egy linket,egy mûködõ trainer-hez?Mert idáig amiket leszedtem,mind fos volt.Htx.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

deestroy
de buzi vok

deestroy
Nagyon király amikor és belemegyek a picsájába, és mutatja egy kis képernyõ hogy hogyan rezeg a hülye feje!

SLICK
PLZ ne kérdezze meg midnenki h mi miért van!! Eléggé idegesítõ hogy 30 ember uazt megkérdezi de se a FAQ-t nem olvasná el, meg még vissza se tud olvasni...
Ha vki megint megkérdezi amire már válasz is ismert viselje következményeit...

Én ugyanígy állok. eddig Alfám volt de ha nitroval eygenesben padlógázzal mentem is mint agolyó hõzutak el melletem mióta legyõztewm Kenjit így vettem egy Caymant ezzel meg tudtam csinálni a Checkpointokata piros részben unlockoltam a Cudát de nem tudok vele jól menni(próbáltam qiuck raceban vagy hol) a Porsche meg nem alkalmas evrseny nyerésre de nicns mit vegyek. Lambo szeretnék de mocskos Wolfot enm íbrom legyõzni Duelben. Egyszer votl hogy a végén már átmentme és kiírta hoyg 2. lettem... Nem tudom éns e mit cisnáljak emrt feleslegesen enm akarom a péznem elszórni még 1 autóra ami enm jó a végéig már.

DJ Skyline
király, köszi!

KáZé
kösz!

deestroy
A Carlot- ban! Menny a térképre, és kattints a sárga kis épületre....(tütüBÓT)

õõõ kicsit mintha nehéz lenne mármint miután a most wanted végig tóltam 2-szer és több 10 milliós volt a körözésem!!Pedig hibátlanul mék teljes gázzal és éppen hogy megverem😞pedig csak 71%-nál tartok😊
Nekem is angolon mûködik jól a game.

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

magyarvok
Cheat Codes
Type any of the following cheat codes at the 'CLICK TO CONTINUE' screen.

Code: Result:
canyonalltheway All Tracks
shinycarsarethebestcars Chrome Cars
5grand5grand Castrol Cash
friendlyheadlocksapplied Unlimited Crew Charge
nosforeverever Unlimited NOS
slowitdownwhenyouwant Unlimited SpeedBreaker
givemethechargersrt8 2006 Dodge Charger SRT8
givemethedb9 2005 Aston Martin DB9
chasingheadlocksappliedrashtalk Mazda Dealership
speed3foryou Mazda Speed3
watchoutthebigtruckishere Dump Truck in Quick Race Mode
bigredfiredrive Firetruck in Quick Race Mode
trashtalking Rhino in Quick Race Mode
guesswhoisback Cross Corvette Z06 in Quick Race Mode
chasingmobile Corvette Z06 Interceptor in Quick Race Mode
cooperlogofreeforyou Cooper Tire Logo
pharrellvinylgogo Pharrell Vinyl
lotsoffreevinyls NFS: Carbon Special Vinyls
lotsoffreelogos NFS: Carbon Vinyls
syntecskin Castrol Syntec Vinyl
inthezoneskin Autozone Vinyl

KáZé
egyszerre hány autód lehet a játékban? azt sem tudom hol lehet venni!ASD😄 segítsen vki!

Peti0011
Valaki nem tud valamti arol hogy az NFS Carbonnal miért lehet neten jacani (nem eredetivel)?
És ezt mért reklámozzák a Carrier részében is anyira???

Csá

deestroy
Én is visszaállítottam angolra, de onnan már ha visszarakom magyarra, akkor megint szarozik a gém..... csak angolul fut stabilan! Neked is??

magyarvok
Trainer +6:
- végtelen pénz
- végtelen nitro
- végtelen idõlassítás
- mindig 1. leszel körversenyeken
- unlock
- save/visszaállítás
http://rapidshare.com/files/1972437/trainer_6.rar

bowari
Egyébként tényleg mükszik,nyelv visszallítás regeditben,és nem fagy úgy a Neville kirúgásánál

Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit

Evogordon
Végig vittem én is EVO 9-el <#integet2>

hát te is elolvashatnád mielõtt itt pofázol, mert a faq-ban egy szó sincs online módról.

BaliBoy
Ez most elsõ sorba YaHooonak ment!

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BaliBoy
OLVASSÁTOK MÁR EL A FAQ! Vagy legalább néhány üzenetet vissza!!!! #17104

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

bazdmeg olvassál faq t ugy <#csodalk> kurvara ideges vok ettõl a szar játéktól :@ <#kuss><#kuss><#kuss><#kuss><#kuss>
lehet online módban játszani a razor féle verzióval, mert nekem azt írja, nem tud kapcsolódni a játékszerverhez.

Jah és PLS HELP! 😊
Sziasztok.
Valaki elmopndaná h a Carbont hogylehet lemagyarosítani? 😄