1528
Francia bajnokság és válogatott |FFF|
-
#1368 én elsö félidöt birtam még,utána kimentem a gecibe kajálni,látszott hogy ez a "csapat" egy raklap szart nem ér...komolyan mondom még egy magyar válogatott is elverte volna őket
ugyhogy eb-röl ennyit,de abbol a szempontbol nem bánom,hogy domenechet végre elküldik a halál faszára,és jön valami normális edző aki nem hoz ki ilyen anelka meg gomis féléket a legjobb formában lévő franciák helyett:\ -
karajjj #1367 második félidőre jöttem haza barátnőmtől, de én nemtom miez, de valami borzalom... -
#1366 #1350 -
#1365 +mester -
#1364 Clichy, Mexes, Trezeguet, Flamini -
#1363 akkor pedig kár volt hagyni, csak nevetségessé teszi a válogatottat.
a keret "tartalmára" ki sem térek inkább, a "taktika" pedig szintén zéró alá... -
karajjj #1362 asszem azt már előre megmondták, hogy EB után megy... -
#1361 "„Meg vagyok győződve róla, hogy Románia ellen nem ugyanaz a holland csapat fog játszani, mint az első két meccsen, és nem is ugyanazzal a lendülettel fognak futballozni. Ezért úgy érzem, hogy az utolsó meccstől függetlenül számunkra véget ért az Európa-bajnokság” – mondta a francia szakember."
ezt meg nem is kommentálom, ennyire nyugodtan tudomásul venni a dolgokat...ehh. -
#1360 NAGYON bízom benne, hogy az EB-"leszereplés" után kézhez is kapja Domenech a felmondását. szégyen, amit tett ezzel a csapattal az EB-n, mikor kihirdette a keretet, már érezni lehetett, hogy baj lesz.
az este majdnem sírva fakadtam a mérkőzés közben jópárszor...:// -
Roy4l #1359 thuram,gallas,coupet ot elkéne küldeni a francba a válogatottbol Frey lehetne elsö számu kapus 2dik Mandanda és 3dik Lloris
miért nincs a keretben Reveliere,Mexés,Clicy én ezeket eléggé hiányolom -
#1358 Azért nem 1gólt rugott:) Mert a szezon első felében a Boltonban szépen termelt!De amugy a többi jogos... -
#1357 és mindezt halál nyugodtan csinálja domenech -
karajjj #1356 komolyan mondom, ha leköphetném domenech bácsit, egy hétig gyűjtögetném rá a taknyot meg a nyálat a számban és egyenesen beleküldeném az arcába!!!! -
#1355 Vége... annyira felbasztak hogy már szinte teljesen megnyugodtam! Domenech a drámairó, csillagász aki nem hívja be a nemzet egyik legjobb csatárát és az egyik legjobban feltörekvö csatárát! Ezt még benyeltem...
Első meccs Anelka a kezdőben.... még ezt is...
Második meccs!! --> Karim Benzema a Francia Bajnokság gólkirálya padozik! Há mondom oké mester te tudod! Gólt kapunk --> Padon Nasri, Benzema! No de a mester pattintja azt a Gomist aki 1 éttel ezelőtt még Antilopokra vadászott a szavannán és kb annyit ért, mintha egy zsák cementet állított volna be, de még annyit se mert azon legalább átestek volna! Karim és Samir még mindig melegitenek ---> Ki jön?? Na ki??? Hát na ná hogy az 1 gólos Nicola, no de azt azért ismerjük el hogy azt az egy gólt a Premier ligben rúgta! Szóval teljes csőd számomra, idegösszeroppanás szélén vagyok!!!! -
karajjj #1354 govou is próbálkozott azért nem keveset....
viszont anelka lófaszt sem ér... meg gomis is tehet egy szivességet!
thuram meg má vén fasz, tolószékben lenne a helye nem a pályán -
#1353 ez a csapat egy raklap szar igy ahogy van
nem érdemeljük meg h továbbmenjünk
gomis..govou..az isten faszának vannak ezek a csapatba?
egyedül malouda meg ribery az akin látni lehetett hogy akar -
#1352 dehogy bye, ha olaszokat megveritek akkor tovább mentek ;)
nemhiszem h románok nyernének hollandok ellen -
#1351 ennyi
max riszpekt a hollandoknak,domenechet meg plz akasszák fel -
#1350 bye EB....BYE DOMENECH -
#1349 2-1...3-1... hihetetlen... :( -
#1348 Arsenalos korszakába nem volt kérdés h belövi de mióta elment....csak szenved -
karajjj #1347 hogy a tulipános kurva életbe... :@ -
#1346 Mekkora gól a rohadt életbe... :( -
#1345 Nem igaz, hogy semmi nem jön össze...
Maloudának nagyon megy, Henry túl magasra emelt... :S -
#1344 MEKORA HELYZET :WWWW -
#1343 na most végére azér nyomunk...csak kéne az a kurva gól -
Monoton #1342 Henry is ugy jatszik mint aki másnapos :S -
karajjj #1341 az enyhe kifejezés :S -
#1340 hát ez eddig elég gáz.. -
karajjj #1339 remélem Anelka padozni fog, meg végre kezdhetne már Govou -
karajjj #1338 ideje lenne már... :D -
#1337 na hogy érzitek, lesz-e ma győzelem? -
#1336 ajánlom is -.- -
#1335 nembaj fontos meccsekre felszívjuk magunkat remélem
most viszont mindneki szoritson a hollandoknak,vesszenek bundáék -