1528
Francia bajnokság és válogatott |FFF|
  • báttyó02
    hát már rég volt ehhez hasonlo a tabella :O lyonnal miujság h ilyen "gyengék" ?
  • Rudee
  • Rudee
    Egy félidővel a szezon vége előtt bajnoknak tűnik a Bordeaux.
    A már korábban kiesett Le Havre mellett pedig a Nantes és a Caen búcsúzhat. Európa ligás helyen pedig a Toulouse és a Lille áll.
  • Rudee
  • Rudee
    A másodosztály Guingamp nyerte a kupát

• Rudee
    Ha a mai Nantes-Le Havre meccsen nem nyernek a vendégek, akkor gyakorlatilag el is búcsúznak az élvonaltól. A PSG-Rennes meccsen hazai pontszerzés esetén a Lyon a dobogóról is leszorulhat, amivel jövőre csak az Európa Liga tagságot biztosítanák. A nap 3., Bordeaux-Sochaux meccsén is van tét. A házigazdák pontszámban utolérhetik a listavezető Marseille-t, míg a vendégek bentmaradási reményeit erősítené meg egy esetleg pontszerzés.

Izgalmas lesz a hajrá
  • Rudee
    Erősít a Marseille

• Rolka
    jah
  • Rolka

Ha egyáltalán ki fog juttatni
  • 5w0rdf15h
    majd kirúgják ha nem jutnak ki a VB-re, bár akkor már késő lesz....sok idióta
  • karajjj
    mondtam én :DDDD
  • Monoton
    A Francia Labdarúgó Szövetség (FFF) szerda délelőtt megerősítette Raymond Domenech-t a nemzeti csapat szövetségi kapitányi székében. A titkos szavazáson a vezetőség húsz tagjából tizenkilencen voksoltak a szakember mellett, így a 2010-es világbajnokságig biztosan ő készíti fel a gallokat, annak ellenére, hogy az utóbbi hetekben a média és a szurkolók is (újra) a fejét követelték.

Teljes cikk
  • karajjj
    csoda lenne ha kiraknák :\
  • Monoton
    Holnap döntenek Domenech sorsáról.
  • Monoton
    Jahh behuzták döntetlenre
  • Oziris666
    Hát ezek után se baszták ki
  • báttyó02
    o_O
  • Monoton
    35. perc után a franciák még kapu felé se lőttek
  • 5w0rdf15h
    remélem ezek után kibasszák végre ezt az idióta domenechet
  • Monoton
    30' Romania 2 - 0 France :SS
  • Roy4l
    nemtudom én a Svédország-Magyarországot néztem :S
  • Rolka
    Henry kihez ment oda amikor a gólt rúgta?
  • Rolka
    Hát ha vereségnél télleg repül akkor kapjunk ki, de most komolyan!
    Teljes mértékben igazad van mindenbe
  • Roy4l
    transfermarketweb.com szerint ha szerbia ellen nem nyerünk akkor Domenech repülni fog .... ideje lenne már remélem a következő edző visszahozza Freyt meg trezeguetet mert Gomis mit keres a keretben?? Trezeguet jobban csinálja a golokat mint Gomis Anelka meg max cserepados majd ha Henry visszavonul max akkor lenne Benzema-Trezeguet mögött a 3. meg valahol olvastam hogy Rod Fanni is bennt van a Stade REnnes ből jobb oldali védő, Jimmy Briand csatár szintén Stade Rennes és csatár.
    a védelmet jól kikellene fejleszteni mint pl a Lyonban a Claude Puel hogy kifejlesztette olyasmi munkát kéne csinálnia az edzőnek +támado játékkal
  • Roy4l
    szégyen amit csinál Domenech a csapat többet tud ennél sokkal rossz az edzés programja igy rossz a csapatja is ezért őt kikéne vágni és hires edzőt hozni aki megfelelne bárkinek
  • Rolka

Most már értem miért kaptunk ki, zombik ellen játszani...
  • kretyás
    pedig most a keret is tűrhető volt
  • Rolka
    Nem tudom miért nem zavarják már el! Csak nehogy késő jöjjenek rá azt lemaradjunk a VB-ről mint az angolok az EB-ről!
    Ilyen kerettel nem lehet kikapni egy ausztriától!
  • karajjj
    most néztem, a tegnapi meccs összefoglalóját...
    hát szégyen amit domenech csinál!!! :S
  • ForzaInter
    akik eddig lemondták: Frey,Trezeguet.

gyakorlatilag a legjobb kapus és az egyik legjobb csatár...
  • ForzaInter
    pf ez is Domenech miatt van, pedig Frey évek óta a világ legjobb kapusai közé tartozik, nem értem mi a faszért mellőzte... évek óta legjobb francia kapus sztem...
  • karajjj
    összekéne spanolni néhány ukrán "üzletemberrel" hogy tüntessék már el onnan, mert úgylátszik olyan mélyen benyalta magát, hogy már nem merik elküldeni...
  • 5w0rdf15h
    Hiába tüntetnek a gall szurkolók, Raymond Domenech maradhat
    Különösebben sok időt nem vesztegetett a francia közvélemény a totális Eb-kudarc után, és máris össztűz alá vette a bűnbakot: Raymond Domenech szövetségi kapitány volt játékosoktól szakvezetőkön át a „mezei szurkolókig” mindenkitől megkapta a magáét. A Francia Labdarúgó-szövetség (FFF) elöljárói már jóval visszafogottabbak: többen is támogatásukról biztosították a kapitányt. Mivel Domenech sorsa az ő kezükben van, tüntetés ide, tüntetés oda, könnyen lehet, hogy a szakember a válogatott élén marad.

NANEEEEE
  • Roy4l
    coupet,gomis,thuram,makelele,sagnol takarodo
    jöjjenek Lloris,Trezeguet,Clichy,Mexés,Flamini és Anelka meg mindig kispados legyen és csak 5percre engedjék majd:D:D
  • pinnacle
    Euro 2008: Domenech szerint az Eb csak felkészülési állomás volt

:Asdasdasdasdasdasdadas
  • pinnacle
    Ribérynek lehet eltört a térdkalácsa ill. a térdével van biztosan vmi komoly dolog.
  • báttyó02
    mondjuk ez a nasri 20perc is elég röhejes volt .....hihetetlen komolyan
    és erre behozza a világ egyik legtöbbet bakizó,leg nyomorékabb védőjét geci
  • karajjj
    nemtom, csak a visszájátszást láttam, ahogy vitték le a golfkocsival :S
  • báttyó02
    ribery-vel mi lett amugy? :S
    sulyosnak tünt
  • karajjj
    szerintem azt nem csak mi díjaznánk, hogyha tényleg a jól teljesítő játékosok, nem pedig a seggnyalók kapnák a meghívót...