1528
Francia bajnokság és válogatott |FFF|
-
#1408 hát már rég volt ehhez hasonlo a tabella :O lyonnal miujság h ilyen "gyengék" ? -
Rudee #1407 -
Rudee #1406 Egy félidővel a szezon vége előtt bajnoknak tűnik a Bordeaux.
A már korábban kiesett Le Havre mellett pedig a Nantes és a Caen búcsúzhat. Európa ligás helyen pedig a Toulouse és a Lille áll. -
Rudee #1405 +ú -
Rudee #1404 A másodosztály Guingamp nyerte a kupát
-
Rudee #1403 Ha a mai Nantes-Le Havre meccsen nem nyernek a vendégek, akkor gyakorlatilag el is búcsúznak az élvonaltól. A PSG-Rennes meccsen hazai pontszerzés esetén a Lyon a dobogóról is leszorulhat, amivel jövőre csak az Európa Liga tagságot biztosítanák. A nap 3., Bordeaux-Sochaux meccsén is van tét. A házigazdák pontszámban utolérhetik a listavezető Marseille-t, míg a vendégek bentmaradási reményeit erősítené meg egy esetleg pontszerzés.
Izgalmas lesz a hajrá -
Rudee #1402 Erősít a Marseille
-
#1401 jah -
Ha egyáltalán ki fog juttatni -
#1399 majd kirúgják ha nem jutnak ki a VB-re, bár akkor már késő lesz....sok idióta -
karajjj #1398 mondtam én :DDDD -
Monoton #1397 A Francia Labdarúgó Szövetség (FFF) szerda délelőtt megerősítette Raymond Domenech-t a nemzeti csapat szövetségi kapitányi székében. A titkos szavazáson a vezetőség húsz tagjából tizenkilencen voksoltak a szakember mellett, így a 2010-es világbajnokságig biztosan ő készíti fel a gallokat, annak ellenére, hogy az utóbbi hetekben a média és a szurkolók is (újra) a fejét követelték.
Teljes cikk -
karajjj #1396 csoda lenne ha kiraknák :\ -
Monoton #1395 Holnap döntenek Domenech sorsáról. -
Monoton #1394 Jahh behuzták döntetlenre -
#1393 Hát ezek után se baszták ki -
#1392 o_O -
Monoton #1391 35. perc után a franciák még kapu felé se lőttek -
#1390 remélem ezek után kibasszák végre ezt az idióta domenechet -
Monoton #1389 30' Romania 2 - 0 France :SS -
Roy4l #1388 nemtudom én a Svédország-Magyarországot néztem :S -
#1387 Henry kihez ment oda amikor a gólt rúgta? -
#1386 Hát ha vereségnél télleg repül akkor kapjunk ki, de most komolyan!
Teljes mértékben igazad van mindenbe -
Roy4l #1385 transfermarketweb.com szerint ha szerbia ellen nem nyerünk akkor Domenech repülni fog .... ideje lenne már remélem a következő edző visszahozza Freyt meg trezeguetet mert Gomis mit keres a keretben?? Trezeguet jobban csinálja a golokat mint Gomis Anelka meg max cserepados majd ha Henry visszavonul max akkor lenne Benzema-Trezeguet mögött a 3. meg valahol olvastam hogy Rod Fanni is bennt van a Stade REnnes ből jobb oldali védő, Jimmy Briand csatár szintén Stade Rennes és csatár.
a védelmet jól kikellene fejleszteni mint pl a Lyonban a Claude Puel hogy kifejlesztette olyasmi munkát kéne csinálnia az edzőnek +támado játékkal -
Roy4l #1384 szégyen amit csinál Domenech a csapat többet tud ennél sokkal rossz az edzés programja igy rossz a csapatja is ezért őt kikéne vágni és hires edzőt hozni aki megfelelne bárkinek -
Most már értem miért kaptunk ki, zombik ellen játszani... -
kretyás #1382 pedig most a keret is tűrhető volt -
#1381 Nem tudom miért nem zavarják már el! Csak nehogy késő jöjjenek rá azt lemaradjunk a VB-ről mint az angolok az EB-ről!
Ilyen kerettel nem lehet kikapni egy ausztriától! -
karajjj #1380 most néztem, a tegnapi meccs összefoglalóját...
hát szégyen amit domenech csinál!!! :S -
#1379 akik eddig lemondták: Frey,Trezeguet.
gyakorlatilag a legjobb kapus és az egyik legjobb csatár... -
#1378 pf ez is Domenech miatt van, pedig Frey évek óta a világ legjobb kapusai közé tartozik, nem értem mi a faszért mellőzte... évek óta legjobb francia kapus sztem... -
karajjj #1377 összekéne spanolni néhány ukrán "üzletemberrel" hogy tüntessék már el onnan, mert úgylátszik olyan mélyen benyalta magát, hogy már nem merik elküldeni... -
#1376 Hiába tüntetnek a gall szurkolók, Raymond Domenech maradhat
Különösebben sok időt nem vesztegetett a francia közvélemény a totális Eb-kudarc után, és máris össztűz alá vette a bűnbakot: Raymond Domenech szövetségi kapitány volt játékosoktól szakvezetőkön át a „mezei szurkolókig” mindenkitől megkapta a magáét. A Francia Labdarúgó-szövetség (FFF) elöljárói már jóval visszafogottabbak: többen is támogatásukról biztosították a kapitányt. Mivel Domenech sorsa az ő kezükben van, tüntetés ide, tüntetés oda, könnyen lehet, hogy a szakember a válogatott élén marad.
NANEEEEE -
Roy4l #1375 coupet,gomis,thuram,makelele,sagnol takarodo
jöjjenek Lloris,Trezeguet,Clichy,Mexés,Flamini és Anelka meg mindig kispados legyen és csak 5percre engedjék majd:D:D -
pinnacle #1374 Euro 2008: Domenech szerint az Eb csak felkészülési állomás volt
:Asdasdasdasdasdasdadas -
pinnacle #1373 Ribérynek lehet eltört a térdkalácsa ill. a térdével van biztosan vmi komoly dolog. -
#1372 mondjuk ez a nasri 20perc is elég röhejes volt .....hihetetlen komolyan
és erre behozza a világ egyik legtöbbet bakizó,leg nyomorékabb védőjét geci -
karajjj #1371 nemtom, csak a visszájátszást láttam, ahogy vitték le a golfkocsival :S -
#1370 ribery-vel mi lett amugy? :S
sulyosnak tünt -
karajjj #1369 szerintem azt nem csak mi díjaznánk, hogyha tényleg a jól teljesítő játékosok, nem pedig a seggnyalók kapnák a meghívót...