Francia bajnokság és válogatott |FFF|
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gecc (H)(H)(H)(H)
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Nyolcaddöntõ mérkõzés
Hanover, 2006. június 27, 21.00

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
úgy látszik megtört a jég, így kell játszani továbbra is és nem lesz gond😊 fõleg h ott lesz Zidane!
REAL MADRID
hát lõni kéne még egyet, és utánan kaphatnak egy gólt akkor tuti továbbjutnak egyábként nem tudom úyg számoltam h nem kapnak többet
Most akkor Franciák továbbjutnak?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
ez a togoi kapus is tud vmit az biztos
München ist ROT!!!
...sok helyzet maradt ki. 😞
REAL MADRID
Most nézd meg szegény Cseheket csórik az elsõ meccsen agyon verték USA-t! Utána meg égtek! Mi beosztjuk az erõnket<#hawaii>#hawaii> Majd a döntõbe! Ezzel a szöveggel védtem a haverok elõtt a Franciákat és azt mondták hogy az oké csak valahogy el is kéne jutni a döntõig. <#buck>#buck>
München ist ROT!!!
biztos msot is csak a feltûnést kerülik, a végén jól lealáznak mindenkit ^^
"Azert csak javultak a franciak az elozo vbhez kepest. Most mar legalabb nem rugott gol nelkul fognak kiesni 😊"
Köszi a megjegyzést de nem fogunk kiesni <#wink>#wink>
München ist ROT!!!
ma minden féle képpen nagy rohamot kell indítani, az a biztos ha lõnek avgy 3 gólt, vagyis számomra biztosabb 😉
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --