1528
Francia bajnokság és válogatott |FFF|
-
#648 megérdemelte a digó. én tökön rúgtam volna izomból... . ha már focizni nem tudtak (ez látszott a második félidő elejétől nagyon) akkor sértegetnek meg szinészkednek.. lol
nesze -
#647 ez de brutális :| -
#646 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd -
#645 mehet banner alá -
#644 -
Unreal1942 #643 Így kell ezt csinálni! -
#642 hát sajnos ezek árán kell megtudni ha vkinek szerencséje van, mert ha a franciák se hagyták volna arra h hosszabításban, vagy 11-essel dőljön el, akkor biztos ők nyernek. remélem a szemét bundásokkal nem tesznek kivételt és vissza sorolják őket... ami jogos az jogos, járjon scapatoknak a büntetés mind ezért... -
szaharin #641 http://widelec.org/zidane.html
nezzetek meg:D bocsi hamar volt:) -
#640 Zidane-t terroristának nevezték.Volt olyan verzió is h az anyját szidták meg h a lánytestvérét lek*rvaázták. -
neménvoltam #639 Nos ennél undorítóbb dolgot mint amit tegnap az olaszok csináltak még nem láttam. Az igazi játék meggyilkolása, és főként egy olyan ember MEGALÁZÁSA aki szerintem mindannyiuknál többet tett le az asztalra. Bár én a németeknek szurkoltam, még is minden tiszteletem és elismerésem a franciáknak. -
#638 áááááááá:(((((((((((
ilyen szar védekező csapat h nyerhet VB-t?
EB selejtezőkön elverjük őket mint a szart.a sok bundás úgyse lesz válogatott -
Unreal1942 #637 :) -
Monoton #636 szval ki tudja Materazzi merre lakik :) ? -
Monoton #635
Zidane -
#634 az :( -
#633 szívfacsaró
-
#632 de igen az volt a mindent eldöntő meccs h tovább jutnak e vagy nem -.- -
#631 még annál is jobban -
#630 volt meccs h Zidane nélkül rúgtak 2 gólt. nem Togo ellen? -
#629 -
Unreal1942 #628 Nemnagyon. Zidan nélkül semmire se megy a Francia csapat :( (egyenlőre) -
#627 Hát ez van! :( Az EB selejtezőbe majd megverjük őket oda vissza ;) -
Unreal1942 #626 Ez van gyerekek. Azért a második hely is száp eredmény.
A digók szokásos mákkal hozták a meccset. (11 győzelem egy vicc)
Zidan meg elvesztette a fejét. (megkapata a jogos büntit) A meccs nem rajta ment el.
Tuti valam olyanért fejelt amiért bárki más is bármikor! -
#625 én nem emléxem hasonlóra, de ha jól tudom volt már eltiltása hasonló eset miatt -
#624 igen, igazad van!
Olaszok a picsába ne mverték volan meg a barziloakt úgy mintahoygan azt a franciák tették, de sajnálom h igazságtalanság netovábbja történik meg velük :( -
#623 én még soha nem láttam Zidane-t ilyen dühösnek. Valaki tapasztalt töle már ilyet? -
#622 nem érzem igazán vesztesnek a csapatot, végig úgy küzdöttek, mint egy gyöztes csapat -
#621 hát nem vagyegyedül :( -
#620 nem értem, nem értek sok mindent, még fel kell eszmélnem:( -
#619 gartulálok a második helyhez, méltó ellenfél volt a Francia csapat a döntőben
-
#618 ::::::|||||||| Ez van :'((((( Miért??????Miért??? :'((((((
-
#617 a k*rvaéelt megcseszte az egészet :( nem hiszem el -
#616 ennyivolt -
#615 TREZEGUET A QRVVAAA -
#614 na materazzi.....:\ -
#613 JESSZ WILTORD -
#612 na 11-esek....nagyon fosok áá -
#611 áááááá MINDENT BELE!!!!!!!!!!!!!! -
#610 :((((((((((((((( -
#609 aztaqrva thuram mit mentett