Francia bajnokság és válogatott |FFF|
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azért csak ne pakoljanak haza -.-
bazeg retkes bíró.Vieira egyértelmûen gólt fejelt.
de ez a taktika.nem érdemeljük meg a továbbjutást.Zidane is lószar Ribery vagy Wiltord jobb nála.
és a bírók megint Koreát segítik.de gyûlölöm õket undorítóak.ferdeszemû köcsögök.
hogy rohadna le a szemed
Én nem tudom de ez az edzõ remélem nem sokáig foglal helyet a kispadon!!
München ist ROT!!!
De elmagyarazom.
Svajc ma X-el vagy kikap, (de nyerhet is keves gollal, de akkor a vegen csak Xelhet a Koreaval es Franciaknak nagyobb golkulonbseggel kell verni Togot), majd le-Xel vagy nyer Koreaval szemben.
Franciak meg elverik jol Togot es maris csoportelsok.
De inkabb csomagoljanak es menjenek haza. <#eplus2>#eplus2>
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Franciaorszag meg lehet siman csoportelso is.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
kiváncsi leszek a taktikára!
REAL MADRID
REAL MADRID
holnap ha nagy szerencsénk van, akkor Svájc X-el Togoval, vagy mégjobb kikapnak... tehát a 3-ik fordulóban kiverjüka Togot minimum 3-4 góllal így lesz 5 pontunk togonak maradna 1, ha nyernek 3...
eddég remélem értitek 😄
ha Svájc Xet játszik koreával 2 pontja lesz, ha togoval is Xel akkor 3...midnegy jobban msot enm tom elmagyarázni, de sztem ezen már ti is el tudtok logikázni.. 😉 szal ha jók avgyun kakkor másodikok isl ehetünk és az elég elsz a továbbjutáshoz 😊
ezt a meccset mindenképpen megkellett volna nyerni...

REAL MADRID
zidane-t akármennyire is fáj,ki kell venni a kezdõböl,és visszaállni 2csatárra
ha megint igy fogunk kezdeni togo ellen,ráadásul iylen kurva flegmán fognak játsszani,akkor ugyanugy kiesünk mint 2002be
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
és azis hogy az uccccccsó percekben voltak a francia cserék!
amik inkább idõhúzásnak tûntek
REAL MADRID
amugy sztem ez a francia csapat minden csak nem összeszokott 😞
REAL MADRID
REAL MADRID
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
BUDA > miskolc.
REAL MADRID
dehát ilyen játékkal...ááá
Eddig Zidane volt aki miatt még kitartottam. Most õ visszavonul. A játékukat meg már nehéz önmagában szeretni 😞
REAL MADRID
REAL MADRID
nemigaz GECI :|
A SZIVEM MAJNEM KIESETT UGY ELKEZDETT VERNI IYLEN A VILÁGON NICNSEN
NEMIGAZ :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
REAL MADRID
részvétem 😞
REAL MADRID
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
REAL MADRID
te franciáknak is szurkolsz? :|