Francia bajnokság és válogatott |FFF|

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
nah vami hasonlót akartam én is mondani -.- csak n mtudtam értelmesen elmagyarázni <#idiota>
azért csak ne pakoljanak haza -.-

jbal
ááááááááá:@@
bazeg retkes bíró.Vieira egyértelmûen gólt fejelt.
de ez a taktika.nem érdemeljük meg a továbbjutást.Zidane is lószar Ribery vagy Wiltord jobb nála.
és a bírók megint Koreát segítik.de gyûlölöm õket undorítóak.ferdeszemû köcsögök.

hogy rohadna le a szemed

France men
Egyszerûen nem értem ezt az edzõt! Meg az egész csapatot!! Egy nullra nem lehet játszani, kiváncsi lennék mit monsott az edzõ a félidõben hogy álljanak vissza vagy nem tom de egy nullánál menni kelett volna tovább ugy ahogy az elsõ 8 percben tettük!!!!! Trezegeut nem is kezdett azt is behozza két percre <#falbav> amikor már nem az idõt kéne húzni hanem............
Én nem tudom de ez az edzõ remélem nem sokáig foglal helyet a kispadon!!

München ist ROT!!!

[Jakuza]
Na azert nem mindegy. 😛
De elmagyarazom.
Svajc ma X-el vagy kikap, (de nyerhet is keves gollal, de akkor a vegen csak Xelhet a Koreaval es Franciaknak nagyobb golkulonbseggel kell verni Togot), majd le-Xel vagy nyer Koreaval szemben.
Franciak meg elverik jol Togot es maris csoportelsok.
De inkabb csomagoljanak es menjenek haza. <#eplus2>

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

SLICK
-.- mindegy lényeg h a meccset hatalmas fölénynel nyerjék :o

[Jakuza]
Latom azert matekbol felvagytok mentve. 😛
Franciaorszag meg lehet siman csoportelso is.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

SLICK
elég valószínû, de ha a koreaiak máksoak leszenek elverik Svájcot avgy max le X-elnek... modnom a franciák így is bent maardnak 2ként...

hát zidane köv. meccsen nem játszik!

kiváncsi leszek a taktikára!

REAL MADRID

de sztem Svájc elveri Togo t 😞

REAL MADRID

SLICK
msot a legnagyobb esély a továbbjutásra a köv:

holnap ha nagy szerencsénk van, akkor Svájc X-el Togoval, vagy mégjobb kikapnak... tehát a 3-ik fordulóban kiverjüka Togot minimum 3-4 góllal így lesz 5 pontunk togonak maradna 1, ha nyernek 3...
eddég remélem értitek 😄
ha Svájc Xet játszik koreával 2 pontja lesz, ha togoval is Xel akkor 3...midnegy jobban msot enm tom elmagyarázni, de sztem ezen már ti is el tudtok logikázni.. 😉 szal ha jók avgyun kakkor másodikok isl ehetünk és az elég elsz a továbbjutáshoz 😊

SLICK
azt a szemét Domenech egy tetû féreg... iylen embert edzõnek, hát eszem megáll
ezt a meccset mindenképpen megkellett volna nyerni...

EmIn3m02

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

sztem ez a kép leírja a teljes meccset!

REAL MADRID

Rage47
Vieira baxxus milyet kihagyott<#idiota>, felrúgta a fenébe😊
EmIn3m02
mekkora szarok vagyunk áá
zidane-t akármennyire is fáj,ki kell venni a kezdõböl,és visszaállni 2csatárra
ha megint igy fogunk kezdeni togo ellen,ráadásul iylen kurva flegmán fognak játsszani,akkor ugyanugy kiesünk mint 2002be

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Na ja 2 percre cserélni....hihetetlen.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Rage47
szörnyü volt ez a meccs. miért tököltek ennyit? rúghattak volna 2 gólt is, csak nem az utolsó 5 percben kellett volna kicsit hajtani:/
BARTHEZ meg egy vicc!

és azis hogy az uccccccsó percekben voltak a francia cserék!

amik inkább idõhúzásnak tûntek

REAL MADRID

ÉS pont egy ilyen gusztustalan csapattal nem bírnak. Kevés csapat van amit jobban utálok mint a koreai. Ráadásúl szerintem haramatgyengék.

ESPANA!

amugy sztem ez a francia csapat minden csak nem összeszokott 😞

REAL MADRID

EmIn3m02
kik?

döntõbe jutnak!

REAL MADRID

EmIn3m02
hát spanyolok is oylanok mint a faxom...ha továbbjutnánk a csoportbol akkor már bármi megeshet

2. helyen es az Spanyolorszagot jelenti, ilyen jatekkal nem sokaig jutas :c

BUDA > miskolc.

Szenegált is jól elvertük 4 éve....

EmIn3m02
nem kapunk

hameg most kaptok még1et akkor + cumi?

REAL MADRID

EmIn3m02
togot megkell verni és kako továbbjutunk
dehát ilyen játékkal...ááá

Hát asszem a Franciákat 20 év után otthagyom mint lelkes szurkoló!
Eddig Zidane volt aki miatt még kitartottam. Most õ visszavonul. A játékukat meg már nehéz önmagában szeretni 😞

amugy ha most döntetlen akkor hogy is álltok?

REAL MADRID

Viera <#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

REAL MADRID

EmIn3m02
:|||||||||
nemigaz GECI :|
A SZIVEM MAJNEM KIESETT UGY ELKEZDETT VERNI IYLEN A VILÁGON NICNSEN
NEMIGAZ :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Gallas LOL

REAL MADRID

1::1

elszóltad-e magad?

részvétem 😞

REAL MADRID

ez egy vicc....

gabber_saviola
Ákos jó a csapatod 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

SLICK
amúgy jó lenen h lõnének még egyet mert ha nagyon megelégszenek ezzel az 1 góllal akkor aztán nagy baj lehet 😞

SLICK
áz htx -.-

EmIn3m02
akarom mondani partjelzõ :@

EmIn3m02
mondjuk azér vieira golját megadhatta volna az a faxfej vak bíró..

eddig jó állsz 😊

REAL MADRID

SLICK
nah végre nõvérem ideengedett 😄 szép gól volt 😉 még avgy két iyelt h biztos legyen a gyõzelem 😊

EmIn3m02
HENRYY (H)(H)(H)(H)

EmIn3m02
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL

jbal
ya

EmIn3m02
foGUNK??
te franciáknak is szurkolsz? :|

jbal
meg fogunk küzdeni😞

Hát ha ma sem nyerünk akkor ennek a VB nek is lõttek.

SLICK
nah az jó ha te is názed bitos nagy esélye lesz h nyerünk 😄
amúgy nem tom lehet 2:1 lesz ide :S a koreaika biztos varnak nekünk egyet bár nem nagyon örülök neki de a gyõzelem akkoris miénk 😉