789
Final Fantasy XIII, XIII-2, Lightning Returns
Várható megjelenés: 2013-
janihunk #669 Hát nekem a sima 13 elemei jobban tetszettek. Ízlések és pofonok. -
Jó hogy változott a FF13 szerintem nem az igazi.
Pár részemről zavaró dolog.
- a pálya lineáris
- sok ellenfél nincs ballance-olva, van 1-2 hely ahol baromi könnyű, aztán jön olyan ami egy sima ellenfél mégis szinte alig lehet legyőzni, nem éreztem az ellenségek erejénél ÁTMENETET...vannak gyengék meg vannak brutálnehezek... Ezért nehézkes fejlődni.
- Bizonyos pontnál ha elakadsz, és visszább akarsz menni tápolni, pl mint a 4fejű főellenségnél, akkor brutálsokat kell visszatrappolnod, és jó lett volna teleport visszafelé illetve hogy ne tudjanak útközben megtámadni ha csak futkározni akarsz visszafelé.
- mindig csak 1 karaktert irányíthatsz.
Ezek kapásból baromira lelomboztak engem. -
"Hát a nehézségi szint a legnagyobb hiba"
Nincs pisztoly szorítva a tarkódhoz, hogy az easy fokozatot válaszd, hogyan lenne ez hiba? -
janihunk #666 Ép most tolom az FF 10-et ps2 emuval:D Én még most is azt mondom hogy bőven elég lett volna ha marad a menü meg minden úgy mind a 13-ban csak a történet folytatódik. Oké hogy jó dolog hogy lehet ugrani meg még pár újítás is van ami tetszik, de rengeteg fölöslege is került a játékba. Hát a nehézségi szint a legnagyobb hiba, ez nem egy cod. Na mind1 a lényeg hogy az x360 meg a ps3 mas végre ugyan úgy néz ki. Igaz boxon kevesebb az fps ha lehet hinni a yutub vidiknek de kinézetre ugyan olyan a két verzió. -
A sima FF 13 szerintem pőont eléggé nehéz volt, mégsem lehetetlen megcsinálni, és az ezelőtti részeket is meg lehetett pont csinálni, nem is volt egyszerű, de ha kitanultuk a dolgokat trükköket akkor azért nem sok nehézség volt.
Az elvetemülteknek hard módnak ott volt a sok extra erős ellenfél a játék vége után.
Most meg valami förmedvény lesz az egész.
Legutoljára asszem a FF 10-nél volt normális játékmenet, a végén a Dark Summon-okkal (vagy nemtudom akkor éppen hogy hívták ezeket a megidézett lényeket.)....ejj régi szép idők. -
janihunk #664 Ilyen minek bele? Sose volt. Lassan megölik ezt a játékot is. Nem a casual csoport volt a cél eddig. Most már megyünk abba az irányba. -
Elamerikaiasodik a játék... -
janihunk #662 Ez most komoly?:
-
janihunk #661 Mi meg várhatunk februárig...
-
Vegyél inkább gépet. :) -
janihunk #659 Nekem még addig venni kell egy konzolt mert jelenleg nincs. Vagy talán jön valami x360 emulátor xdd. -
zsotesz #658 jó lesz ez, már várom -
Fasza tetszik hogy nem olyan egyszerű a térkép mint a sima 13-ban ez egy jó jel, bár nem várok FF7-FF8 szintű térképeket de ez jó jel... -
A 13. rész már annyira mainstream lett, annyi könnyítést raktak bele,annyira egyirányú,cső volt az egész, hogy FF-nek sem nevezhető. Ettől függetlenül végigvittem,mert tetszett a világa, a harc(bár kb nulla interakció volt benne,de legalább látványos)
Úgyhogy én örülök neki, hogy kicsit összetettebb lesz. -
janihunk #655 Én azt nem tudom értelmezni hogy harc előtt minek az a nyíl vagy mi a karakter előtt. Ja meg hogy harc közben a már legyőzött szörnyeket elő lehet hívni hogy segítsen. Semmi értelme. Nekem teljesen jó lett volna ha minden marad a régiben csak a történet folytatódik. -
jómunkásemberként beleraktak minden felesleges dolgot, amit hiányoltak oly sokan.
nekem még mindig a 13 a kedvenc részem, mert:
- tetszett a harcrendszer és a random encounterek hiánya
- nagyon látványos realtime ill. prerendered átvezető animációk voltak
- filmszerű volt, és le volt egyszerűsítve a játékmenet
és persze a legfontosabb, Lightning :)
13-2-ben ezekből minimum 2 dolog eltűnik, pluszban pedig bejön két teljesen érdektelen karakter.
valszeg kihagyom. -
Várós. Kb mindent belegyömöszöltek,amit a XIII kapcsán hiányoltak. AZ időutazós rész remélem jól lesz megoldva, bár Chrono Trigger vagy Radiant Historia szintű interakciót nem várok tőle :D -
janihunk #652 -
zsotesz #651 Közben kaptam választ a zavvisoktól, azt írta a csávó, hogy nem valószínű, hogy ők a japán verziót árulják, valószínűleg csak rosszul írták ki a megjelenési dátumot. Úgyhogy akkor hagyom pre-ordered status-ban -
Dehogy van kitiltva, hol olvastad ezt ? :D -
Persze hogy nem. Square soha nem adott még ki játékot japán hangsávval -
janihunk #648 Mármint itthon lesz-e japán nyelv a játékban? Nemtom. Szerintem a XIII ban sem volt. Főleg boxon nem lesz mert japánból a box ki van tiltva. -
Európában lesz Japán szinkron? Így angolul elég gagyi szerintem. -
zsotesz #646 Én is úgy tudtam, de mikor megláttam a dec 2-t, kezdtem reménykedni, szóval innen rendelem, de akkor ez most a japán verzió lenne? Nekem az nem kell, inkább megvárnám az európait, de akkor ezt most mondjam vissza? -
Le kell hogy lombozzalak. 2012 február eleje a megjelenés, decemberben csak japánban jelenik meg -
zsotesz #644 Tegnap előrendeltem az FF XIII-2 Limited Collectors Editiont zavvin, december 2-re van írva a megjelenés, remélem nem csúszik
-
janihunk #643 -
janihunk #642 XBOX 360
-
janihunk #641 Grat. Én csak a Forza4 meg az FF XIII-2 miatt fogok gépet venni majd. -
zsotesz #640 Nekem múlt hét kedd óta van, azelőtt csak pc-m volt. Mondjuk pc maradt így is de most beruháztam egy konzolba is. -
janihunk #639 Én meg addig legalább veszek egy új boxot. -
zsotesz #638 Én most kezdtem el az alapot, addig legalább befejezem. -
janihunk #637 A Final Fantasy XIII-2 európai megjelenése a Square Enix legfrissebb információi szerint módosítva lett: 2012 januárja helyett az új dátum 2012 első negyedéve - úgy néz tehát ki, hogy a játék februárban vagy márciusban fog majd megjelenni az Öreg Kontinensen az eredetileg tervezett időpont helyett. -
janihunk #636 A Square Enix a közelgő Comic-Con kiállítással kapcsolatban adott ki egy sajtóközleményt, melyben megemlítik, hogy úgy mellesleg januárban fog megjelenni a Final Fantasy XIII-2. Konkrétabbat nem tudunk, de ez is több, mint a korábbi "valamikor jövő év elején". -
janihunk #635 Hát ez alap. -
BUY! :) -
janihunk #633 És még pár:
-
janihunk #632 XIII-2 Pár szép képecske:
-
Tusy #631 - oké :) -
A lényeg hogy tankold fel magad varázslatokkal, ne fizikai támadást csinálj, és ha gyors vagy felmegy az a csík, és vége.
Legyen Magic sebzés sok.