World of Warcraft (film)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csirke4
Még az ük nagyapám mesélt róla hogy mikor pug-al elment letolni deadminest 50-es raidben beszagattot mert behúztak 2 mobot is. Aztán kiürült a gold mine és hazamentek az orkok.
Laky
nemzedékek? O_o

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Van film?<#conf>

S a halál szele fújj a sápadt zafír égen túl.

Csá mindenkinek!!!! Lesz film szerintem biztos igaz én nemtudok egy filmet elképzelni a játékról hát nem tudom de azért kiváncsi vagyok rá.Biztosan 3-4 év mire kész lesz türelemmel várom!!!
Black Hawk
ha jól tudom a blizarddal nem igazán akarnak filmes szerzõdést kötni mióta betiltottak vagy átnevezésre kötelztek valami mozi filmet aminek Diablo lett volna a címe.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Shiwo
sztem meg nem a Blizzard fizeti a megfilmesítést, sõt, pénzt kap a jogokért..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

hen-tes
Hát ez érdekes..
És mit szólnál, ha megtartanák a pénzt és vennének belõle pár jahtot, vagy tengerparti nyaralót... stb?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

a warcraft egy olyan játék amelyeken nemzedékek nõttek fel és eléggé rosznéven vennék hogy a legújabb rész lenne benne csak a fillmben amúgy meg biztos bennelesz min a war3 mert szerintem azt a filmet nem most találták ki és gondolom most a wow adóból csinálják!
<#mf2>és ez eléggé tré hogy a mi pénzünkbõl csinálják nekik meg nemkerül semmibe .
õ nem kventin tarantino hogy fel is kell tünnie a saját filmjében :o

szereplõként mehet, egy acoyle akit épp levágnak <#hehe>
vagy "job done!" aztán egy arra repülõ troll dárda hasba találja :Ð

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Shiwo
mé ? szerinted ki jácca L a parasztokat ?

[Jakuza]
De akkor mit keres szereplokent a filmben ? 😉

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

DEHOGY!!4 azért a blizzardosok se estek a fejükre xD

[Jakuza]
Ugye nem adjak oda Uwe fiunak a projectet ? 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

csak pislant egyet, és 10.000-es sebzõdést szenved el mindneki azon a kontinensen. ha resisted van az csak növeli a sebzõdést... <#hehe>

PiszkosFred
"csákk" mellett mi értelme a több szinésznek? Õ egymaga lesz a raid, és végigkergeti majd Onyt és a többi hüllõt az egész világon.. ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

hen-tes
😄😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

😄D
és még több mint százezer ork szinész a gyûrûk urából :Ð

Inkább Chuck Norris, Lorenzo Lamas, Don (the Dragon) Vilson, Rock, Dolf Lungen, és egy rövid cameo szerep erejéiég (Minden gonoszság ura szerepében)Uwe Boll is feltûnik.
<#nyes>

[NST]Cifu
A szinészgárda pedig minimum Johnny Depp, Denzel Washinghton, Tom Cruise, Samuel L. Jackson, Harrison Ford, Tommy Lee Jones, Kevin Spacey, Catherine Zeta-Jones, Julia Roberts és Angelina Jolie, mi? <#idiota>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Csak nehogy elkúrják mint az eddig legyártott game adaptáció nagyrészét, amik megnézésének az élménye felért egy beöntéssel.Szerény véleményem szerint úgy kellene megcsinálniuk az alkotóknak a filmet mint pl a sin cityt, hogy élõszereplõs de a világ full animácó és a különbözõ lények is animációk lennének+egy jó történet nálam akkor ütne nagyot a film.A rendezõi székben Spielberget látnám legszivesebben, de megelégednék Peter Jacksonnal is.

-FÉLRENYELTEM, VALAKIII!!!
-lol
-LOL
/laugh
-KEK
...stb.

- Áááá a szemem! Gyorsan buffot! Pls heal!
- OMFG.
- Lol.
[NST]Cifu
Párszor már le lett említve, hogy a film címe nem a WoW MMORPG-hez kötõdik, hanem magához a világhoz... 😊

Egyébként meg ha a WoW mmorpg filmet akarnátok imitálni, akkor az úgy kezdõdne, hogy a csapat a kocsma elõtt azon vitatkozik, hogy mi a fenét csináljanak az 5 fõs grouplimittel, legyen-e raid, vagy simán hagyják otthon a többi hõst. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Csirke4
És a végén a hõs rank14-es szõke paladin fehérmounton elmegy a szépséges királylányért hogy feles... partyba invite-olja és boldogan farmoltak míg szerda reggel szerverkarbantartás nem volt.

Vajon a Karib tenger kalózai 3-at Booty Bayben forgatják majd?
Arthas és serege nézik a élõholtaktól feldl égõ fõvárost...

- OMG.
- Lol.
ja, lfg omg stfu lol nerf...

És persze a film teljes nyelvezete netes szlengben fog menni, hogy minden Wow -rajongó megértse.
aztán CTFezik egyet az új pár...

- Már csak 6 ektoplasm kell!
- Megyek és kipucolom a dungeont!
- Ó P33tL! Mekkkora egy hõs 53 szintõ nightelf druid vagy! (Mert romantika is kell.)
szerintem a fél világ ezen röhögne XD

Csirke4
És képzeld ha tényleg csinálnak egy ilyen filmet aztán csak nézünk 😄
ez komoly?! remélem csak a mesében van ilyen :Ð - mármint játékos akinek ilyen agyszüleményei vannak

PiszkosFred
Csakhogy a filmhez és annak forgatókönyvéhez semmi köze annak, hogy vérpistike a wow film kapcsán azt hiszi, hogy a film lényege az lesz, hogy a bájos nyálelf elkezd gyûjteni 20 rákollót, 12 murloc szemet és 6 db üres üveget, majd késõbb, a film csúcspontján fõz belõle valami piát, megveszi a mountját és széles mosollyal elüget UC elõtt. Vagyis akik ezt látják a wow filmben, azok majd idõvel talán a fejükhöz kapnak. Remélhetõleg.

milyen igaz :| -.-

Shiwo
lehet mert sok "nagy" wowos az életbe nem hallott a Warcraft 1-3 ról..

PiszkosFred
Majd ha felfogja az ember, hogy nem a WoWból készül a film, hanem a Warcraft mindenki számára ismerõs univerzumában lesz egy történet, akkor rájön, hogy lehet filmet belõle csinálni. Ha a Tolkien ME vagy Lucas SW világából lehetett, ebbõl miért ne?

hen-tes
látod hogy lehet, csak az a kérdés, hogy milyet :o)

Nem értem, sztem a WoW pont az a játék amibõl nem lehet filmet csinálni...

Sic vis pacem para bellum

ehh 😄

Csirke4
De baj lett volna mert akkor az elveszett frigyláda lenne a quest!
UPDATE #2: We've received word from SpielbergFilms.com (who received word from Spielberg's offices) that this rumor has been confirmed to be untrue. Thanks to that site's editor, Steven Awalt, for the heads up. The WORLD OF WARCRAFT project is still in development, just without the involvement of Steven Spielberg. To read more about it, head HERE.

vagyis mégsem õ fogja rendezni. pedig nem lett volna baj, ha õ kapja meg 😄

REALista
<#wilting>

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Csirke4
Még jó hogy nem õ rendezi loál is lenne nem is csinált még ilyen filmet 😄
Csirke4
á ilyen hamar szerintem nem. jó ha 3-4 év alatt elkészül :\

Végül is alig tudunk valamit.
nagyjából annyit hogy lessz és a WC világában játszdik. Ebbõl még akármi lehet. Még az islehet hogy az 1-2-3 történetét csinálják meg. 😊

Elkezdték már a forgatást, vagy még nem?
preferálnám a wowhoz képest 😄DD

szivesen végignézném ahogy egy hydralisk leharapja egy márinnak a fejét <#hehe> vagy egy zergling lakmározik a medic néni hullájából :Ð

😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

berlinboy6329
Régi jó játék.Emléxem,h nem volt kód a CD-n én meg a STARCRAFT betûi fölött lévõ számpkat írogattam be és maradt 1 téglalap üresen ahova 1 évszámot beírtam és Elsrõre sikerült beírnom a kódot.Jó film lwhwt ebbõl isa meg a Warhammer:mark of chaosból is.Ahogy elnéztem a trailrt inek színészek?Az tökéletes graf volt.olyat bele ozst kész.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/