403
  • guardian hero
    Nekem teljesen jól működik Sony Dual Shock 2-vel, USB átalakítóval.
  • Vonciii
    Aki gamepaddal tolja annak sikerült beáálítani az analogokat? Nalam nem akar müködni a jobb analok le és fel gombja!
    Érdekes pes5-be minden okés..
  • tobias88
    Normális adatbázist tud valaki?? amiben már az összes angol címer is bent van!
  • mohus
    én meg azt monodom hogy tavalyhoz képest egyik focka sem javult...a PES jobb mint a FIFA ezt eddig is tudtuk és ez ezévre is így maradt...kár hogy a QUAD SLI korában csak ps2 grafikákat nyomatnak pc-n...

ebből is látszik, hogy a pc már régóta másodlagos platforma fockagémek terén
  • 6600GT
    FIFA 07:grafikára jó,a pes-ben az emberek mégis szebben vannak megcsinálva,és ha már itt járunk nézük a hálómozgást a fifába(röhej)
    meg a kapusok a pes-ben jobban figyelnek a játékra sokkal jobban.Nem mint a fifában csak ott vannak de minek?!
  • AdaKiller
    egyetértek. fifa úgy szar ahogy van, hiába a magyar kommentár, számomra az 3-4 óra után uncsi lett. maga a játékmenet is sztem gagyi.
  • 7Ryan7
    Jaja de a mostani fifában eléggé bejön hogy a sztároknak egyedi mozdulataik és cseleik vannak az nagyon zsír lett:D! A Pes-be vannak ilyen speckok? De azzal egyet értek hogy a Pes5ben sokkal jobb a csapatok összhang élethűben mozognak az emberek mint a fifában!
  • 6600GT
    hy! 100-or jobb mint a FIFA 07! a mozgások tiszta élethűek már benne!
    de szerintem még a PES 5 is jobb mint a fifa 07
  • 7Ryan7
    Hy all! Még nem töltöttem le a gámét! De aki játszott már vele hogy érzi jobb mint a Fifa07? Pes5 az nagyon a topon volt sztem de most meg van a Fifa07 is és sztem elég ászra sikeredet ez a focis progi is!
  • Diabloboy
    Hát ez nem igaz egy pict megnyomom a lövést már a kapu fölé lövi.Valami megoldás estleg?
  • jbal
    be lehet a billentyűket állítani.gondolom ismeritek a ps2 gamepad kiosztását
    X passz
    Háromszög kiugratás
    Négyzet lövés
    Kör ívelés
    R1 sprint
    L1 cselek
    R2,L2 másik gombokkal együtt használhatók különböző funkciókhoz pl. super cancel...stb.
  • nfr
    settings.exeben vannak
  • NiGhTM4R3
    Most olvasom h a settings.exe-ben kell kutakodni? pff.
  • NiGhTM4R3
    Nos, legutóbb a PES 3-mal játszottam, de az annyira ratyi volt h hagytam, mivel a FIFÁT jobban szeretem.
    Aztán elegem van ebből a FIFA-PES harcból, gondoltam újra adok egy esélyt a PESNEK h bizonyítsa be tényleg jobb.

Optionsba nem találok felbontás,textúra-beállításokat, ezek hol vannak?
    A billentyűzetet át lehet állítani? nem nagyon engedi.
  • Diabloboy
    www.gamecopyworld.com innen letudod szedni.
    Én eddig Fifa fan voltam ezt kipróbáltam a pes 6-ot és tényleg állat game.Csak mivel kezdő vagyok de nem tudja valaki hogyan lehet átállítani a passzolást, a lövést, meg ezeket más billenytűre mert amikor belépek a buttons...-ra akkor egy game pado jön be és nem a bill.Előre thx
  • Fradiboy
    hello, valakitől tudnék lizingelni egy No CD/DVD cracket? mert nem akarja elinditani az a procyon / securomos hülyeség... :(
  • jbal
    végülis ugyanaz
  • Djemba
    Pro_Evolution_Soccer_6_CLONEDVD-PROCYON ezt a verziót szedem miben különbözik a Pro.Evolution.Soccer.6-RELOADED?mert mind 2 van crack
  • zsotesz
    bemész a Konami soccer topicba, a keresésbe alul beírod hogy crack és kész.
  • gabi89
    google a barátod :D
  • doncarlos
    [email protected]
  • doncarlos
    hali! vki tudna küldeni egy crack fajl-t a game-hez? köszi!
  • ladislaoca
    Megtaláltam a billentyűzetkiosztást! Már csak arra lennék kíváncsi hogy mit kell átállítani hogy pont olyan legyen mint a FIFA07-é?
  • lazadio
    Semmi köze a "verziódhoz". Lehet hogy túlságosan támadóra vagy állítva.
  • minimize
    helló.
    a netes verzió átka, hogy a kapusom non-stop kinn a kapuból, min.5, de inkább 10méterre??!
    kissé bosszantó, h egyfolytában emiatt kapok gólt...
  • jbal
    a játék könyvtárában settings.exe
  • jbal
    van
  • DJ BP
    sztem egyértelműsítettem, hogy játékról beszéltem...
  • ladislaoca
    Hogy lehet beállítani a billentyűzetkiosztást?
  • siposadam
    boritó már van?
  • apabrandy
    akkor remélem hétfőig megoldják:)
    mert a pes5 tel már alig játszanak onlineban.
  • Gabe18
    Hát az on-line per pillanat vagy megy vagy nem.Ahogy épp kedve van.De legalább már kiirták hogy tudnak a belépési problémáról és dolgoznak rajta.
  • AdaKiller
    ja úgy igen, igazad van:)
  • apabrandy
    de a kiszállítás nem mindig ingyen van 990ft
  • apabrandy
    hát igen 11ezret egy perc alatt is el tudsz b..... már ahogy te hozzászoltál,gyors vagy nagyon a barátnőd mit szól hozzá???
  • AdaKiller
    cdgalaxisba 9990 és ajándékot is kapsz...
  • DJ BP
    ezért 11 ezret? hááát... belegondolok milyen szépségek vannak ennyiért (mármint játék :DD)
  • apabrandy
    Na most akkor mivan nagymesterek?Megy az online vagy nem .Hétfőn kapom az eredetit.Akkor érdemes kifizetni a 10990ft ot vagy sem??
  • AdaKiller
    ti melyik szerveren szoktatok nyomulni?

jó lenne mostmár magyar játékos ellen is 1-2t játszani:)
  • Vonciii
    Sziasztok! Nekem csak egy problémám van az új pessel,de az nagy! HA belépek a settings.exe-be és beállitani a gamepadomat a jobb oldali analógnak a fel és le irányát nem veszi be! mar ujraraktam a drivert de semmi változás, pedig a pes5-be minden OK. mi lehet a gond?