Pro Evolution Soccer 6 [WE10]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

milyen az a carier mód féle mennyi szezon?sok bajnokság van benne stadionok meg ilyesmi?

Pethy23
Hali vki megtudja mondani "jobb" cselekhet miket kell püfölni a billentyûzeten, gondolom special gomb meg még mi kell mellé?
báttyó02

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

"Nem minden csapat valós néven szerepel"

Inkább ugy mondom hogy,nem szerepel minden csapat valós néven.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Nem minden csapat valós néven szerepel.Bár valószinû rövidessen jön a szokásos patch ami ezt helyrerakja.

Pes-ben a Carrier módnak a Master League felel meg.De ne olyanra számits mint pont mint a fifában,mert más felépitése van ennek.

Igen, mert a FIFA konnyen megunhato.
jah és a bajnokságokban valós csapatok vannak?meg carier mod van?

Ezt inkább neked kéne eldöntened...

jobb mint a fifa 07?

Hasonlit-hasonlit, de mar tavaly is hasonlitott...ez nem uj jatek, max egy patch...
sok játékos hasonlít?

Hat, gyerekek, azt hiszem a Konamit is elerte a FIFA-kor: minden evben uj jatek, de csak verzioszamaban es neveben uj, egyebkent ugyanaz, mint az elozo. Szomoru vagyok.
guardian hero
Sajnos az X360-as verzió sem szebb a PS2-esnél. Talán jövõre, a PS3 megjelenésével lesz végre egy igazi nextgen PES, innen már csak abban reménykedjünk, hogy PC-re is azt konvertálják.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Már megint nem jó a multi...

PES5-nél mûködött hogy crackelt exe volt fent,és nem kellett mindig a meghajtóban lenni a lemeznek.Szóval az on-line-hoz a cd-key a lényeg,nem a lemez.

A regisztrációnál meg megadtad az 5x4 jegyû regisztrációs kódod,alá beirtál 2x egy jelszót,amit te döntöttél el hogy micsoda.Na ezt a jelszót kell az on-line belépésnél megadni.

ja és még valami:net játékhoz kell e az eredeti játék(megvan) vagy elég
a netrõl letöltött image is?
nekem mikor belépek a networkba é megadom a kódót akkor utána azt írja hogy "an error occurred during verification" ez mit jelent?
amikor a kéri a kódot ugye azt a kódot kell beütni amt regisztrálás után adott számok, betük ,kötöjel?
AdaKiller
megéri leszedni, sõt megvenni is...

Steam Nick: adakiller

Gyovai
valaki összefoglalná köszi

Gyovai
sziasztok jo eza játék megéri leszedni??

nekem nem indul el a securom loaderrel!!!!😞
h kell elinditani?
AdaKiller
na most jó a lobby!

AdaKiller
jaja volt még konamis csuklószórító is.

Hát nekem semmit.
Ecobit-nál voltam,ott voltak az asztalon a kis extra cuccok PES6-os kislabda,meg PSE6-os csuklószoritó,de nem prezentáltak meg vele.
Épp beszélték egymás közt hogy azok a cuccok a CDgalaxisba mennek.

AdaKiller
nektek is lehetett választani mit kértek a játékhoz? pólót vagy labdát?

Nekem se.Délbe még jó volt...

AdaKiller
már megint nem megy a lobby...

scorpeeon
ez ugyanugy néz ki!! miért nem fejlesztenek a játékon? más dolguk van?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

tobias88
Windows 98SE/ME/2000/XP, Intel Pentium III 800MGHz vagy hasonló processzor (Athlon/Duron/Celeron), 256 MB RAM, 4X DVD-ROM Drive, NVIDIA GeForce 3 vagy ATI Radeon 8500 video card

Ez ugyan az mint a pes5nél! csinálják már meg külön pc-re szebb grafikával, ne csak átirat legyen, vagy ha átirat, akkor xbox 360ról tegyék
eZo
másik topik, Konami kigészítõk, tegnap du. meg lett válaszolva párszor ...

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
ez ps2 game, ez a pc-s változat: Pro Evoloution Soccer 6 (c) Konami *CLONEDVD* PROCYON 67x50 MB

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Sziasztok! Nekem is egy olyan problémám akadt mint sztem a másoknak is! Azzal van a baja hogy érzékeli a mountolást... és hibát ír ki!
Már próbáltam DT4 Securom 7.26-al, Safadisc Hider 4-el, akkor azzal a progival is amit a képfájlban volt! Mi lehet a megoldás a problémámra? Elöre is köszi a segítséget!
ati2002
Még nem voltak képek belinkelve, ezért itt egypár:

-

-

-

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

gabe paul logan
Pro.Evolution.Soccer.6.PS2DVD.PAL-NJOY

Biztos hogy ez kóser? ME nincs benne csak angol nyelv , nem lehet mást választani, nagyon úgy látom hogy ez a francia csak angolra fordítva.NEM?

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

AdaKiller
na megint lehalt a lobby. kb 200 játékos volt összesen...

Nuno88
na végre sikerült!
már játszok is vele 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
de jó h nem indul el 😞

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

tobias88
A controllerst ti be tudjátokúhgy állítani, ha dugsz be 1 gamebadot pluszba, hogy ne mindketten az 1es controllerst irányítsátok?
Elõször reglsztrálni kell.Mert a regisztrációnál neked kell megadni a jelszót amit a szerverre lépéskor meg kell adnod.
Szoval regisztráláskor figyelj mit irsz be.

Mi szükséges az elindításához és hogyan kell???
Alwares
Nah ezt a játékot megnézem magamnak. A fifát rühellem olyan szar idegesitõ az irányitása. Kiváncsi vagyok ennek milyen...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

kérdés:elõbb kell regelni a pesrankingon vagy lehet a játékból belépni a szerverre?
Indítsnál miért ír ki hibát???

Megoldások?
Hát mivel már leirtam,igy nem tudom mellözni...
De mondjuk aki ezen az SG fórumon kiigazodik hogy hol mit szabad,annak külön gratulálok.

tobias88
Ne haragudj, de ez nem warez topik a kódot mellõzni sziveskedjék!!
Hát mondjuk a dobozából...
De ha nincs doboza akkor a letöltött file-ok között kell keresni valami info file-t amiben le van irva.
De ha ott sincs,akkor ott körülnézni ahonnan töltötted...
De ha ott se,akkor körülnézni a fórumokban...

A6V9-D5HX-PT62-H4PF-WA45
vagy
J52F-CN5H-7366-CPXN-YHU7

Az normális hogy serial-t kér telepítésnél? Jó tudom! De honnan tudok hozzá szerezni?
elõre is köszönöm a segítséget!
scorpeeon
Hát, te se sok ilyet csinálhattál. Megnyitod a rar filet, kicsomagolod, ott a képfile.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

gabe paul logan
Én ps2 re szedem. nem tudna vki segíteni abban hogy kell a fájlokból játékot csinálni? Fogalmam sincs és nem merek vele szórakozni,hogy el ne rontsam!....hja dvd decrypter az van itthon!

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/