403
-
#243 nekem is.talán a geforce 5200 de sztem azzal is mennie kéne.kb. nekem is olyan gépem van és eddig ment csak most kezdte el. -
#242 egész kafa a game
csak nekem a hang akadozik meg a játék néha llassított felvételbe megy át
mit lehet tenni? -
#241 hova? -
Gabe18 #240 Nem kellett volna ezt a topikot eleve megnyitni,mert aki kicsit is jobban foglalkozik a játék aktuális részével,az mind a KONAMI SOCCER topikba ír,nem pedig ide. -
#239 rosszul látod -
rumos #238 na látom nem túl népszerű a játék, de én ahogy lejátszottam az első meccsemet, az első dolgom a Fifa 07 uninstall volt :) -
goblin83 #237 Hülye kérdés: hol kell reggelni? -
#236 Valaki nagyon okos ember világosítson már fel: hol a fenébe vannak a mezek a 0 textben??????Én csak a szponzorált csapatokét találtam meg és még régebben is a we10(ami nagyjábol ugyanez a játék) mezeiről is csináltak egy listát és kirakták egy honlapra,de ott is csak a szponzoráltak voltak meg!!!Hol van angol csapatoké például+a többi????????Csak úgy előtermnek a semmiből????
Segítsen már valaki!!! -
Diabloboy #235 ok, köszi -
zsotesz #234 TRAINING opció, aki ilyeneket még nem tud az nézzen be oda, lehet talál még valami érdekeset. Egyébként a lövőcsel: megnyomod a D-t, majd amikor látod hogy a csík elindul fölfelé, megnyomod az S-t. -
#233 gyorsan nyomod egymás után a lövést és a passzt.nem passzolja el -
Diabloboy #232 Lövöcsel mi ha nálam a lövés D és passz S.Ezeket itt hogyan kell hosználni mert nekem elpasszolja. -
zsotesz #231 Üdv. a pes6-ban, egyébként ki lehet őket cselezni, vagy egy lövőcseltől is elfekszik. De el lehet lőni símán mellettük, csak gyakorolni kell. Ajánlom figyelmedbe a training opciót, ha most játszol először a pes szériával akkor mindenképp érdemes belenézni. -
#230 nem feltétlenül.nekem is akad -
Diabloboy #229 Mert gyenge hozzá a géped! -
miki90 #228 az miért van h akad??? -
Diabloboy #227 Bocs nem a FIFÁT hanem Pes 6-ot akartam irni:S -
Diabloboy #226 Most kezdtem el tolni a fifát a gondom az hogy amatörön nem tudok golt rugni mert a kapus mindig kijön és fellök és elveszi a labdát ha meg ellövöm akkor meg bele megy a kapusba...
A kapus kirohanását nem lehet vhogy kikapcsolni vagy valami trükköt?
Előre is köszi -
goblin83 #225 Nekem is ugyanez a porblémám. Először azt hittem beszart a gamepad, megnéztem a winfosban minden oké. De a settingsben nem tudom beállítani a jobb kart. Milyen gamepadod van? Az enyém MaxFire G-12 U Vibration. -
#224 MÁS: PCés pes6 0textjében sincsenek meg a nem licencelt mezek???egy csomó mez egyszerűen nincs benne a fáljban!!!! lehet látni a we10hez melyik és hány mezt lehet kiszedni/módosítani, no de ezek csak az szponzorált csapatok + a hülyeségek(pingvin kosztüm, we united...stb) ITT -
#223 valaki(természetesen akinek megvan a játék) megnézné a kedvemért a SOUNDMASTER06ot hogy működik e az teljes játékkal me hanem akkor nem szerzem meg feleslegesen...
Ha valaki megteszi ezt a szivességet...akkor
Browse- az ablak tetején és meg kell adni a helyes utat (az audio ig kell eljutni)
File->Commentary->Hungary vagy english - a lényeg az hogy beolvassa e a program... és ha igen akkor megjelenik egy lista és a tetején nézzétek meg h ki lehet e exportálni az egyi fájlt(zöld nyíl+hangszóró)
-
#222 a demo-ban nincs kommentátor -
#221 semmi extra, csak idő kell hozzá, hogy végig hallgassam az angol és magyar szöveget hogy melyik stimmel, a hangok berakása 5 perc....csak nincs olyan progi amivel ki lehetne szedni a komm-ot a fifából, a 6hoz van a soundmaster06, de nem hiszem h a 07nél működnek,mert nekem megvan a 07 demója és ott nem tudja betölteni a komm hangjait....bár lehet h az egész játékkal működne..... -
lazadio #220 Hát, azért a kommentátorcsere kicsit kemény lenne szerintem. -
#219 sziasztok!!! szeretnék segitséget kérni nem indul a játék valami socorom.com -ot ir ki, mi a megoldás elöre is köszönöm a segitséget -
#218 Simán meg lehetne csinálni... -
NiGhTM4R3 #217 fifa 07kommentárját a pesbe?:D mókás ötlet. -
#216 PS2re!!!!Fogódszkodjadok meg emberek, meg van!!! meg van meg van.... a pes6al is kompatibilis a we10kittool, egy progi ami dekódolj a mez fileket(bin) és aztán simán meglehet őket nyitni ggs-al!!!Ezért leszedtem egy másik progit is ami a we10hez adtak ki:WE10 DB EditoRV translated, adatbázis kezelő....most már minden megvan...csak angol és egyéb mezeket kell találnom a neten és töltöm is fel a patchelt játékom a piratebayre....habár még megkéne várni a programot amivel kilehet szedni a fifa07ből a komm hangjait és akkor berakhatnám a pesbe....
-
tiesto2004 #215 Nem lehet billentyűvel játszani vagy csak nálam nem engedi? -
sagjoz #214 Sziasztok!
Az miért van, hogy ha egy adott játék részen belül beállítom a felállást stb.-t és a játék előtt pedig az adott menü pontban nem azok az emberek vannak akiket beállítottam és nem olyan felállásban vannak:-(!!!
-
#213 már van teljes is -
diegoam #212 Sziasztok,
nem nagyon van időm utánaolvasni, de demo kiadását nem tervezi a Konami? Mit tudtok róla? Vagy csak én nem találom?
Köszi -
#211 És otthon vagy a patchelésben? Mert engem nagyon idegesít hogy ps2őn nem tudom hogy lehet a játék adatbázisát szerkeszteni(felállás, játékosok tulajdonságai) -
#210 Szépek -
-
#208 én ja
ma jutottam fel ml-ben az 1.osztba:D realla(nagycsapat) top playeren...hát nem volt könnyü menet -
#207 nyomja valaki ps2őn?
-
#206 Nem, egyelőre csak a warez van meg. Ha végre megkapom a múlt havi fizetésem a kedves exmunkahelyemtől, akkor megvehetem végre eredetiben. -
Vonciii #205 És eredeti a game? -
Diabloboy #204 Hát ez nem megy tegnap szedtem le ma kezdtem el vele játszani és mindig kikapok.Mindig fölé rugom vagy a kapus fogja!Hogy lehet gólt rugok vmi tippet?