Pro Evolution Soccer 6 [WE10]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

guardian hero
Nekem teljesen jól mûködik Sony Dual Shock 2-vel, USB átalakítóval.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Aki gamepaddal tolja annak sikerült beáálítani az analogokat? Nalam nem akar müködni a jobb analok le és fel gombja!
Érdekes pes5-be minden okés..
tobias88
Normális adatbázist tud valaki?? amiben már az összes angol címer is bent van!
mohus
én meg azt monodom hogy tavalyhoz képest egyik focka sem javult...a PES jobb mint a FIFA ezt eddig is tudtuk és ez ezévre is így maradt...kár hogy a QUAD SLI korában csak ps2 grafikákat nyomatnak pc-n...

ebbõl is látszik, hogy a pc már régóta másodlagos platforma fockagémek terén

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

FIFA 07:grafikára jó,a pes-ben az emberek mégis szebben vannak megcsinálva,és ha már itt járunk nézük a hálómozgást a fifába(röhej)
meg a kapusok a pes-ben jobban figyelnek a játékra sokkal jobban.Nem mint a fifában csak ott vannak de minek?!

AdaKiller
egyetértek. fifa úgy szar ahogy van, hiába a magyar kommentár, számomra az 3-4 óra után uncsi lett. maga a játékmenet is sztem gagyi.

Steam Nick: adakiller

Jaja de a mostani fifában eléggé bejön hogy a sztároknak egyedi mozdulataik és cseleik vannak az nagyon zsír lett😄! A Pes-be vannak ilyen speckok? De azzal egyet értek hogy a Pes5ben sokkal jobb a csapatok összhang élethûben mozognak az emberek mint a fifában!

hy! 100-or jobb mint a FIFA 07! a mozgások tiszta élethûek már benne!
de szerintem még a PES 5 is jobb mint a fifa 07

Hy all! Még nem töltöttem le a gámét! De aki játszott már vele hogy érzi jobb mint a Fifa07? Pes5 az nagyon a topon volt sztem de most meg van a Fifa07 is és sztem elég ászra sikeredet ez a focis progi is!

Hát ez nem igaz egy pict megnyomom a lövést már a kapu fölé lövi.Valami megoldás estleg?
jbal
be lehet a billentyûket állítani.gondolom ismeritek a ps2 gamepad kiosztását
X passz
Háromszög kiugratás
Négyzet lövés
Kör ívelés
R1 sprint
L1 cselek
R2,L2 másik gombokkal együtt használhatók különbözõ funkciókhoz pl. super cancel...stb.

settings.exeben vannak
Most olvasom h a settings.exe-ben kell kutakodni? pff.

Nos, legutóbb a PES 3-mal játszottam, de az annyira ratyi volt h hagytam, mivel a FIFÁT jobban szeretem.
Aztán elegem van ebbõl a FIFA-PES harcból, gondoltam újra adok egy esélyt a PESNEK h bizonyítsa be tényleg jobb.

Optionsba nem találok felbontás,textúra-beállításokat, ezek hol vannak?
A billentyûzetet át lehet állítani? nem nagyon engedi.

www.gamecopyworld.com innen letudod szedni.
Én eddig Fifa fan voltam ezt kipróbáltam a pes 6-ot és tényleg állat game.Csak mivel kezdõ vagyok de nem tudja valaki hogyan lehet átállítani a passzolást, a lövést, meg ezeket más billenytûre mert amikor belépek a buttons...-ra akkor egy game pado jön be és nem a bill.Elõre thx
Fradiboy
hello, valakitõl tudnék lizingelni egy No CD/DVD cracket? mert nem akarja elinditani az a procyon / securomos hülyeség... 😞

Ferencváros az életünk,érte mindent megteszünk, érte kész lennék feladni, mi eddig fontos volt nekünk !!! ALWAYS AND FOREVER FERENCVÁROS !!!

jbal
végülis ugyanaz

Pro_Evolution_Soccer_6_CLONEDVD-PROCYON ezt a verziót szedem miben különbözik a Pro.Evolution.Soccer.6-RELOADED?mert mind 2 van crack

bemész a Konami soccer topicba, a keresésbe alul beírod hogy crack és kész.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

gabi89
google a barátod 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

doncarlos
doncarlos
hali! vki tudna küldeni egy crack fajl-t a game-hez? köszi!

Megtaláltam a billentyûzetkiosztást! Már csak arra lennék kíváncsi hogy mit kell átállítani hogy pont olyan legyen mint a FIFA07-é?
Semmi köze a "verziódhoz". Lehet hogy túlságosan támadóra vagy állítva.

minimize
helló.
a netes verzió átka, hogy a kapusom non-stop kinn a kapuból, min.5, de inkább 10méterre??!
kissé bosszantó, h egyfolytában emiatt kapok gólt...

No one can stop Death!

jbal
a játék könyvtárában settings.exe

jbal
van

sztem egyértelmûsítettem, hogy játékról beszéltem...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Hogy lehet beállítani a billentyûzetkiosztást?
siposadam
boritó már van?

Jó a Chelsea?? Hát persze!!!!!

akkor remélem hétfõig megoldják😊
mert a pes5 tel már alig játszanak onlineban.
Hát az on-line per pillanat vagy megy vagy nem.Ahogy épp kedve van.De legalább már kiirták hogy tudnak a belépési problémáról és dolgoznak rajta.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

AdaKiller
ja úgy igen, igazad van😊

de a kiszállítás nem mindig ingyen van 990ft
hát igen 11ezret egy perc alatt is el tudsz b..... már ahogy te hozzászoltál,gyors vagy nagyon a barátnõd mit szól hozzá???
AdaKiller
cdgalaxisba 9990 és ajándékot is kapsz...

ezért 11 ezret? hááát... belegondolok milyen szépségek vannak ennyiért (mármint játék 😄D)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Na most akkor mivan nagymesterek?Megy az online vagy nem .Hétfõn kapom az eredetit.Akkor érdemes kifizetni a 10990ft ot vagy sem??
AdaKiller
ti melyik szerveren szoktatok nyomulni?

jó lenne mostmár magyar játékos ellen is 1-2t játszani😊

Sziasztok! Nekem csak egy problémám van az új pessel,de az nagy! HA belépek a settings.exe-be és beállitani a gamepadomat a jobb oldali analógnak a fel és le irányát nem veszi be! mar ujraraktam a drivert de semmi változás, pedig a pes5-be minden OK. mi lehet a gond?
horpeti
Hali, mindenkinek jó játékot PES6tal! 😊

Majd onlineban tali! 😄

Breki33
jbal

na mi van nem ír ide senki na ne má ha jobb mint a FIFA 07 és jobb akkor írjunk a gamerõl hogy ez legyen legjobb témák közt!!!!

AdaKiller
na felkelek reggel, hogy tudjak is már játszani online. beérek egybõl nagy happy. aztán kimegyek kajáért visszajövök, már conneczion lost, és megint nem lehet bemenni.

na mostmár ez kezd egy kicsit bosszantó lenni....

beleinkelne vki ide a crackhez egy elérési módot?? mert ahova regeltem magam ott nincs még a reloaded hanem a régebbi verzió,de reloadedes crackel gondolom menne
Nézz át a Konami Soccer kiegészitök topikba,ott a megoldás.

purma
hy! nem tud vki abba segiteni,h felraktak a gamet és nem indul el ki írja ezt a szöveget 1 ablakba: Please insert the original disc instead of a backup. See http://www.securom.com/no_orig_found for more details. mi a megoldás?

My sport is tranSPORT!!! :)

báttyó02

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -