Pro Evolution Soccer 6 [WE10]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Érdekes pes5-be minden okés..
ebbõl is látszik, hogy a pc már régóta másodlagos platforma fockagémek terén
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
meg a kapusok a pes-ben jobban figyelnek a játékra sokkal jobban.Nem mint a fifában csak ott vannak de minek?!
Steam Nick: adakiller
de szerintem még a PES 5 is jobb mint a fifa 07
X passz
Háromszög kiugratás
Négyzet lövés
Kör ívelés
R1 sprint
L1 cselek
R2,L2 másik gombokkal együtt használhatók különbözõ funkciókhoz pl. super cancel...stb.
Aztán elegem van ebbõl a FIFA-PES harcból, gondoltam újra adok egy esélyt a PESNEK h bizonyítsa be tényleg jobb.
Optionsba nem találok felbontás,textúra-beállításokat, ezek hol vannak?
A billentyûzetet át lehet állítani? nem nagyon engedi.
Én eddig Fifa fan voltam ezt kipróbáltam a pes 6-ot és tényleg állat game.Csak mivel kezdõ vagyok de nem tudja valaki hogyan lehet átállítani a passzolást, a lövést, meg ezeket más billenytûre mert amikor belépek a buttons...-ra akkor egy game pado jön be és nem a bill.Elõre thx
Ferencváros az életünk,érte mindent megteszünk, érte kész lennék feladni, mi eddig fontos volt nekünk !!! ALWAYS AND FOREVER FERENCVÁROS !!!
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
a netes verzió átka, hogy a kapusom non-stop kinn a kapuból, min.5, de inkább 10méterre??!
kissé bosszantó, h egyfolytában emiatt kapok gólt...
No one can stop Death!
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
mert a pes5 tel már alig játszanak onlineban.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
jó lenne mostmár magyar játékos ellen is 1-2t játszani😊
na mostmár ez kezd egy kicsit bosszantó lenni....
My sport is tranSPORT!!! :)