403
-
Hali, mindenkinek jó játékot PES6tal! :)
Majd onlineban tali! :D -
#156 -
#156 -
Djemba #160 na mi van nem ír ide senki na ne má ha jobb mint a FIFA 07 és jobb akkor írjunk a gameről hogy ez legyen legjobb témák közt!!!! -
na felkelek reggel, hogy tudjak is már játszani online. beérek egyből nagy happy. aztán kimegyek kajáért visszajövök, már conneczion lost, és megint nem lehet bemenni.
na mostmár ez kezd egy kicsit bosszantó lenni.... -
Gabe18 #158 #156 -
IgH #157 beleinkelne vki ide a crackhez egy elérési módot?? mert ahova regeltem magam ott nincs még a reloaded hanem a régebbi verzió,de reloadedes crackel gondolom menne -
Gabe18 #156 Nézz át a Konami Soccer kiegészitök topikba,ott a megoldás. -
hy! nem tud vki abba segiteni,h felraktak a gamet és nem indul el ki írja ezt a szöveget 1 ablakba: Please insert the original disc instead of a backup. See http://www.securom.com/no_orig_found for more details. mi a megoldás? -
-
miki90 #153 Pro Evolution Soccer 6 RELOADED -
Djemba #152 milyen az a carier mód féle mennyi szezon?sok bajnokság van benne stadionok meg ilyesmi? -
Hali vki megtudja mondani "jobb" cselekhet miket kell püfölni a billentyűzeten, gondolom special gomb meg még mi kell mellé? -
-
Gabe18 #149 "Nem minden csapat valós néven szerepel"
Inkább ugy mondom hogy,nem szerepel minden csapat valós néven. -
Gabe18 #148 Nem minden csapat valós néven szerepel.Bár valószinű rövidessen jön a szokásos patch ami ezt helyrerakja.
Pes-ben a Carrier módnak a Master League felel meg.De ne olyanra számits mint pont mint a fifában,mert más felépitése van ennek. -
chop #147 Igen, mert a FIFA konnyen megunhato. -
Djemba #146 jah és a bajnokságokban valós csapatok vannak?meg carier mod van? -
Gabe18 #145 Ezt inkább neked kéne eldöntened... -
Djemba #144 jobb mint a fifa 07? -
chop #143 Hasonlit-hasonlit, de mar tavaly is hasonlitott...ez nem uj jatek, max egy patch... -
Djemba #142 sok játékos hasonlít? -
chop #141 Hat, gyerekek, azt hiszem a Konamit is elerte a FIFA-kor: minden evben uj jatek, de csak verzioszamaban es neveben uj, egyebkent ugyanaz, mint az elozo. Szomoru vagyok. -
Sajnos az X360-as verzió sem szebb a PS2-esnél. Talán jövőre, a PS3 megjelenésével lesz végre egy igazi nextgen PES, innen már csak abban reménykedjünk, hogy PC-re is azt konvertálják. -
Gabe18 #139 Már megint nem jó a multi...
-
Gabe18 #138 PES5-nél működött hogy crackelt exe volt fent,és nem kellett mindig a meghajtóban lenni a lemeznek.Szóval az on-line-hoz a cd-key a lényeg,nem a lemez.
A regisztrációnál meg megadtad az 5x4 jegyű regisztrációs kódod,alá beirtál 2x egy jelszót,amit te döntöttél el hogy micsoda.Na ezt a jelszót kell az on-line belépésnél megadni. -
zoral1000 #137 ja és még valami:net játékhoz kell e az eredeti játék(megvan) vagy elég
a netről letöltött image is? -
zoral1000 #136 nekem mikor belépek a networkba é megadom a kódót akkor utána azt írja hogy "an error occurred during verification" ez mit jelent?
amikor a kéri a kódot ugye azt a kódot kell beütni amt regisztrálás után adott számok, betük ,kötöjel? -
megéri leszedni, sőt megvenni is... -
valaki összefoglalná köszi -
sziasztok jo eza játék megéri leszedni?? -
miki90 #132 nekem nem indul el a securom loaderrel!!!!:(
h kell elinditani? -
na most jó a lobby! -
jaja volt még konamis csuklószórító is. -
Gabe18 #129 Hát nekem semmit.
Ecobit-nál voltam,ott voltak az asztalon a kis extra cuccok PES6-os kislabda,meg PSE6-os csuklószoritó,de nem prezentáltak meg vele.
Épp beszélték egymás közt hogy azok a cuccok a CDgalaxisba mennek. -
nektek is lehetett választani mit kértek a játékhoz? pólót vagy labdát? -
Gabe18 #127 Nekem se.Délbe még jó volt... -
már megint nem megy a lobby... -
ez ugyanugy néz ki!! miért nem fejlesztenek a játékon? más dolguk van? -
Windows 98SE/ME/2000/XP, Intel Pentium III 800MGHz vagy hasonló processzor (Athlon/Duron/Celeron), 256 MB RAM, 4X DVD-ROM Drive, NVIDIA GeForce 3 vagy ATI Radeon 8500 video card
Ez ugyan az mint a pes5nél! csinálják már meg külön pc-re szebb grafikával, ne csak átirat legyen, vagy ha átirat, akkor xbox 360ról tegyék