Pro Evolution Soccer 6 [WE10]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most a multi részbõl is kivág azonnal (délután még beengedett),ugyhogy lehet valami központi probléma van ami kihat a regisztrációra is.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

scorpeeon
reklamálj, mást nem lehet nagyon csinálni vele. ki kell, hogy cseréljék.

LOL én meg most látom csak h megjelent a game, mert összesen 100db komment van itt... ennyire szar ez a játék? Az elõzõ az jobb volt mint az akkori FIFA az tuti... Szedem le csak baromi lassan jön 😞

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

ecobit(magyarország)
magyarorszagon vetted?
guardian hero
Hol vetted?

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Attila8805
Próbáld meg felhívni az ügyfélszolgot hátha segítenek.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Visszamész és reklamálsz.

srácok segítsetek már!!!!
megvettem eredetibe és regisztrálni akarok és kiírja hogy
"registration code is already use " vagyis hogy használják a kódot.
mit lehet ezzel kezdeni?
DT4++SecuROM Loader v7.26
hy! akkor most megy simán a DT4-el???

gyorsabb játékritmus, jobb mozgás
Nem nekem nem szaggat....azért a MIn spékeltek 1 picit és igen a menü is más de többet nemtudok irni mert még nagyon friss..talán majd késöbb
Akkor miben van? :-) Lecserélték a fõmenüt? 😄

Viszont aki játszik már vele.Nálatok nem szaggat?Mert nálam off-line meccs közben érezhetõ erõs akadozás van néha.Pedig a gép azért elég neki bõven...

Grafikán sztem semmi változás....
háát a warez verzioval se lehetne mindent...ebben nemértek egyet..nem lehetne online ligában jáccani pl...ugyan igy vennék vagy még többen hiszen életszerübb mint fifa..
és pl ha lenne bene direct connect akor nem a fifa maradna a gépemen 2 honap mulva....
Direct Connect-et azért nem tesznek bele,mert akkor a kutya se venné meg.Minek,ha a warez verzióval mindent lehetne.

várom a reloadedet 😊

ASUS P5K|INTEL Core2 Duo E6850 3.00GHz 775 BOX|KINGMAX TinyBGA 2*1024Mb DDR2 800Mhz|GAINWARD 8941-BLISS 8800GT 512MB Golden Sample PCIE|WESTERN DIGITAL 320GB 7200rpm 16MB SATA2|CHIEFTEC GPS-500AB

És a grafikban se sincs sok fejlõdés?

Hát csatlakozom az elöttem szolohoz...nagyot csalódtam pedig én télleg elöbre tartottam a PEST mint a Fifát..lenyomtam 2 meccset és mintha az 5el jáccanák...ráadásul szerintem nem lehetett volna nehéz dolog belecsenpészni 1 direct connectet...ezzel akis malörrel a 07 megverte a Pest...szerintem...
pluhi
Lenyomtam egy meccset de a játékmeneten nem tûnt fel, hogy ez nem az 5. No comment.
Direct IP már az 5-ben sem volt,ugyhogy kb 0.01% esélye van hogy ebbe belkerült.A multihoz eredeti kell kódal...

nem fake, mukodik, legujabb dt4 all emu on, meg lekell huzni dvd meghajtot... mondjuk en meg nem neztem meg, valaki nemtudja, lehet e benne normalisan multizni? ertem ezalatt, hogy direct ip connect
gabe paul logan
NO-NO!Idáig még egy we és pes irányítása sem volt egyforma!!!A we10 inkább a pes5höz tartozik, gondolj bele csapatok meg licenc meg ilyesmik, bárki bármit mond a japánok inkább késõbb jutnak hozzá a foci progihoz mint az európaiak!Én így látom, hiszen mi a we10: néhány új arc, extra japán játékmód és egy leba**ott irányítás.ENNYI.A pes általában inkább szimulátor!!!ÉS nem hiszem én azt hogy te nem fogsz még egy futó pillantást se vetni a stuffra!<#hehe>

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

mohus
már kipörgettük WE10ként...

nextgenny minõségre még várni kell (PS3 már a kapuban, talán jövõre megrázza magát a konami...elképzelhetõ hogy PS3 excl lesz egy évre)...akinek tetszett a PES5 meg 4 annak ez feleselges szerintem...mert semmi áttörés nincs...ahogy a fifánál sincs semmi...mondjuk ez klasszisokkal élvezetesebb szimulátorabb a fifánál

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

raven87
Én is pont szólni akartam 😊

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

Most rakták ki az nforcera is.
az más kérdés hogyha fake
aki leszedte tegyen be képeket!!!

ez igaz!!
torrentspyon fenn van
lehet szedni torentõl PC 3.5 GB

De ugy látom csak PS2-re van meg Xbox-ra.
gabe paul logan
Fenn van a pes6 a piratebay.org-on!!!!!!!!Angolul/PAL, szóval szerintem
ez már nem a béta verzió, seedelés indul emberek, hogy gyorsabban jöjjön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#vigyor3><#vigyor><#hehe>

gabe paul logan
Ok leszedtem mindkét progit a fifahungary-ról, a biggui beolvassa fileket de nem értem mit tud vele, ki tudtam exportálni(DAT ba), minimum annyi kéne hogy megtudjam hallgatni, de a legjobb az lenne ha rögtön waw vagy valami file lenne amit wawá lehet konvertálni... 😞
A másik program a filemaster meg indításnál vmi hibaüzenetet ír ki...meg vmit arról h nézzem meg a beállításokat a gépemen(bár a minap át lett állítva vmi windows 2000re)

Rendben,mint mondtam én magam nem értek hozzá.
Mit mondjak,bátor vállalkozás,de sok sikert.

scorpeeon
Jöhetne már a kis fifagyilkos PES 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

gabe paul logan
Igaz, akkor majd a francia vagy a német hang helyett, mittomén!Csak jó lenne egy rövid út mert van egy hosszabb is azzal minden filenek csak az átalakítása félóra és mást még nem is számoltam bele...így kb 6000 file , fél órák =kb jó esetben fél éve múlva készvagyok ha folyamatosan dolgozok, nem alszok , nem eszek, nem tanulok, nem vizsgázok , nem lógok a haverokkal , nem nõzõk, nem iszok!!!Én szeretném letudni az õszi szünetben.... 😊

jbal
nem rossz ötlet.de a kommentátor hangol az e-sound-ban vannak ha angol.ha olasz akkor i-sound...stb.

Breki33
biggui-val vagy filemasterrel például a zdataból illetve big-bõl
gabe paul logan
A fifa 06 (vagy 05?)ban 6000 mondat volt, és igen végig hallgatom az összeset leírom excelbe h melyikre mit mond, majd (miután tudnám hogy kell kiszedni a fifából a hangokat és waw-á alakítani õke) elkezdem nézni a 0 sound ot a pesbe és a legmegfelelõbb-már adx-é alakított-
hangokat berakom a helyükre...VOÁLÁ....(csak nem tudom hogy kell kiszedni a fifából a hangokat és azokat wawá átalakítani)

Bár én se értek hozzá,de azt ugye nem gondolod hogy a Fifa kommentárt kiveszed,és azt ugy egy az egybe ráteszed a PES-re akkor az simán menni fog?Gondolom minden egyes szót-mondatot,nevet a megfeleõ helyre kéne tenni,cserélni...

gabe paul logan
(BOCSÁNAT, ITT ARRA GONDOLTAM HOGY A FIFA07BÕL SZEDNÉM KI A HANGOT)

Hell! Tudna nekem valaki segyteni abban hogyan lehet hangokat kiszedni a gamebõl?Olyasmi progi kéne mint a soundmaster06(vagy az is mûködik a 07el???),mert nekem csak a demó van meg és azzal nem kompatibilis...😞

Breki33
atyaisten
gabe paul logan
Hell! Tudna nekem valaki segyteni abban hogyan lehet hangokat kiszedni a gamebõl?Olyasmi progi kéne mint a soundmaster06(vagy az is mûködik a 07el???),mert nekem csak a demó van meg és azzal nem kompatibilis... 😞
Jó lenne ha vki tudna segíteni hogy kitudjam szedni a magyar kommot majd be tudjam rakni a pesbe... 😊

október 26 és kinn lesz.
http://www.ecobit.info/product_ea.asp?id=931
Gyovai
értem pc re mikor jön ki?

Csabesz6
ps2re, francia, ill. spanyol nyelven

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Gyovai
most akkkor mivan?????

Gyovai
megjelent???

jbal
mi van?megjelent de fagy?

mohus
nekem a WE10 bejött

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]