Pro Evolution Soccer 6 [WE10]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
LOL én meg most látom csak h megjelent a game, mert összesen 100db komment van itt... ennyire szar ez a játék? Az elõzõ az jobb volt mint az akkori FIFA az tuti... Szedem le csak baromi lassan jön 😞
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
megvettem eredetibe és regisztrálni akarok és kiírja hogy
"registration code is already use " vagyis hogy használják a kódot.
mit lehet ezzel kezdeni?
háát a warez verzioval se lehetne mindent...ebben nemértek egyet..nem lehetne online ligában jáccani pl...ugyan igy vennék vagy még többen hiszen életszerübb mint fifa..
és pl ha lenne bene direct connect akor nem a fifa maradna a gépemen 2 honap mulva....
ASUS P5K|INTEL Core2 Duo E6850 3.00GHz 775 BOX|KINGMAX TinyBGA 2*1024Mb DDR2 800Mhz|GAINWARD 8941-BLISS 8800GT 512MB Golden Sample PCIE|WESTERN DIGITAL 320GB 7200rpm 16MB SATA2|CHIEFTEC GPS-500AB
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
nextgenny minõségre még várni kell (PS3 már a kapuban, talán jövõre megrázza magát a konami...elképzelhetõ hogy PS3 excl lesz egy évre)...akinek tetszett a PES5 meg 4 annak ez feleselges szerintem...mert semmi áttörés nincs...ahogy a fifánál sincs semmi...mondjuk ez klasszisokkal élvezetesebb szimulátorabb a fifánál
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
torrentspyon fenn van
ez már nem a béta verzió, seedelés indul emberek, hogy gyorsabban jöjjön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor>#vigyor><#hehe>#hehe>
A másik program a filemaster meg indításnál vmi hibaüzenetet ír ki...meg vmit arról h nézzem meg a beállításokat a gépemen(bár a minap át lett állítva vmi windows 2000re)
Mit mondjak,bátor vállalkozás,de sok sikert.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
hangokat berakom a helyükre...VOÁLÁ....(csak nem tudom hogy kell kiszedni a fifából a hangokat és azokat wawá átalakítani)
Hell! Tudna nekem valaki segyteni abban hogyan lehet hangokat kiszedni a gamebõl?Olyasmi progi kéne mint a soundmaster06(vagy az is mûködik a 07el???),mert nekem csak a demó van meg és azzal nem kompatibilis...😞
Jó lenne ha vki tudna segíteni hogy kitudjam szedni a magyar kommot majd be tudjam rakni a pesbe... 😊
http://www.ecobit.info/product_ea.asp?id=931
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"