403
  • Hasan01
    és amikor a master leagueben választok csapatot akkor van olyan hogy division 1 és 2 és ugye amikor kiválasztom a csapatom akkor a division 2-be sorol és a division egybe és a division kettőbe is össze vissza vannak csapatok van franciátol hollnadig angolon át minden

ezt nem értem?
  • Hasan01
    a master league a menedzser mód?

és ott tudok játékosokat venni vagy valami

csak mondom az a baj hogy ps2-őn játszom
    és nem tudok milyen patcheket meg ilyeneket felrakni
  • jbal
    mit nem tudsz átírni?rákattintasz a gombra nyomsz egy betűt és meg is van
  • phall
    www.gamecopyworld.com - .-
  • KKK777
    h lehet át állítani az irányítást?Mert mikor bele meek a settings akkor nem tudom bele írni...#252----> ba írtad és én is bele léptem a settingsbe de nem tudom át irni lécci majd írj
  • KKK777
    bocs de az pes faq ott már nem jó a crakckes oldal vki nem tudna egy másik oldalt adni
    Addig én még keressgélek
  • jbal
    ya
  • KKK777
    ez a pes 6??
  • jbal
    pes5faq.fw.hu
  • KKK777
    Lécci segítsetek
  • KKK777
    csá h kell crackelni a pes 6-ot???
  • zsotesz
    Hát én a fifára mondom ugyanezt. A fifa 2005 volt az utolsó amit utoljára huzamosabb ideig toltam, de csak addig amíg nem jött a pes4. Nekem a pes jön be jobban. Kipróbálam a fifa2k7-et, elsősorban a magyar kommentárra voltam kíváncsi, de nem győzött meg. A fifába egy dolog jó, a normális adatbázis és a bajnokság.
  • gabi89
    menedzser mód van
    És ha felrakod pl. az EVO-t a PES-hez akkor mindenben alázza a Fifát(majdnem) :D
    És nem minden a graf.
    Pont a realisztikussága adja meg az igazi foci élményét....
  • Hasan01
    ja és ps2-őn játszom
  • Hasan01
    szerintem nagyon szar a pes6

eddig csak fifáztam 2003-tól

első pesem volt amit megvettem szerintem qrva szar főleg az a sok bajnokság ami benne van meg az angol csapatok logói is ilyen csírásak

a fifánál egy dologban jobb realisztikusabb de nincs menedzser mód nem tudsz venni játékosokat nem tudsz jegyárakat beállítani játékosok cipője ugyanaz

úgyhogy fifa4ever

• tobias88
    fogalmunk sincs, lehet gyenge a géped
  • bubu13
    Nekem is van ilyen
  • jbal
    be lehet állítani a settings.exe-ben.
    alapbeállításon
    A lövés
    X passz,szerelés
    Q csel
    D emelés,becsúszás
  • Uborkasalata
    CS!
    Megvan a PES 6 demója de mindig kikapok, vki elmonandá ezeket, h. a billentyűn melyik gombok:
    Lövés
    Passz
    Csel
    Emelés
    Becsúszás

Előre is kösz!
  • Balázs 17
    valaki mondja el hogy ami a kibaxxot életért buzul PES-em??????? van amikor félidőben vbagy amikor meccs végén ha hosszabbíttás léenne egyszerűen vége!!!!!!!! fekete ablak és nincs tovább a jó qurva aztatÁÁÁÁÁÁÁ elegem van h már vagy 15 vereségem van ez miatt!!!!!!!!!
  • Choni
    Segitsetek nekem minden controllra azt hiszi a pes 6 hogy gamepad és nemtom átállítani a billentyűzetre. küldene valaki egy billentyűkonfigot vagy megoldást erre mer egy csomó mindent nem értek.kösz.
  • bubu13
    Már jó, elintéztem.
  • bubu13
    Épp nem jó a faq ott inkább magyarázd el létszi privátba!
  • jbal
  • bubu13
    Ez mit jelent:COnflict with Deisc Emulator Software detected. See http://www.securom.com/emulationdetected for more details.
  • jbal
    konami topik faq
  • bubu13
    Valaki mondjon egy cd key-t.
  • bubu13
    www.peshungary.hu
  • daver88
    Üdv! tudnátok olyan oldalakat mondani, ahonnan kiegészítőket tudok leszedni?
    peshungary, gaminaccess ezeket ismerem. nem baj ha angol, v. német.
    előre is köcce
  • nono84
    kössz
    megnézem
  • guardian hero
    Szerintem a Kitserver-ben található lodmixer megoldaná a problémádat. Állíts benne mindent very high-ra. A kitservert a peshungary.hu-ról le tudod tölteni.
  • nono84
    Sziasztok! Lenne egy kérdésem ,hogy a közönség nálatok is ilyen lapos ,mert nálam igen és qrvára zavar,főleg ott ahol a lelátó közel van a játéktérhez. A kirúgásoknál,meg az ismétléseknél jó. Ha tudtok rá megoldást akkor azt megköszönném.
  • lybrahu
    Megadta, semmi büntető!
  • guardian hero
    Ez jó :D Ugye megadta a gólt, és nem fújta be a büntetőt?
  • lybrahu
    Hát ilyet?!...

• krisz21td
    én nem értem itt néhányan miért fikázzák a játékot!?Nem tökéletes,de őszintén: van jobb focis játék????Sztem nincs,minden évben picit jobb,tesznek vmit hozzá,nem mondom h ez így van rendjén de manapság mire számíthatsz....Lényeg a lényeg,ez a legjobb focis játék,minden jmeccsben tud vmi újat mutatni!!!
  • jbal
    KONAMI Soccer topik FAQ
  • GM Jojo
    Indításnál ezt írja ki:
    Conflict with Disc Emulator Software detected. See http://www.securom.com/emulation_detected for more details.
    daemon tools mountoltam az image fájlt
    tudna vki vmi megoldást javasolni?
  • Csabesz6
    van
  • Gideon Wieth
    kommentár van a teljesben mert a demoban nincs:(