403
-
Hasan01 #323 és amikor a master leagueben választok csapatot akkor van olyan hogy division 1 és 2 és ugye amikor kiválasztom a csapatom akkor a division 2-be sorol és a division egybe és a division kettőbe is össze vissza vannak csapatok van franciátol hollnadig angolon át minden
ezt nem értem? -
Hasan01 #322 a master league a menedzser mód?
és ott tudok játékosokat venni vagy valami
csak mondom az a baj hogy ps2-őn játszom
és nem tudok milyen patcheket meg ilyeneket felrakni -
#321 mit nem tudsz átírni?rákattintasz a gombra nyomsz egy betűt és meg is van -
#320 www.gamecopyworld.com - .- -
KKK777 #319 h lehet át állítani az irányítást?Mert mikor bele meek a settings akkor nem tudom bele írni...#252----> ba írtad és én is bele léptem a settingsbe de nem tudom át irni lécci majd írj -
KKK777 #318 bocs de az pes faq ott már nem jó a crakckes oldal vki nem tudna egy másik oldalt adni
Addig én még keressgélek -
#317 ya -
KKK777 #316 ez a pes 6?? -
#315 pes5faq.fw.hu -
KKK777 #314 Lécci segítsetek -
KKK777 #313 csá h kell crackelni a pes 6-ot??? -
zsotesz #312 Hát én a fifára mondom ugyanezt. A fifa 2005 volt az utolsó amit utoljára huzamosabb ideig toltam, de csak addig amíg nem jött a pes4. Nekem a pes jön be jobban. Kipróbálam a fifa2k7-et, elsősorban a magyar kommentárra voltam kíváncsi, de nem győzött meg. A fifába egy dolog jó, a normális adatbázis és a bajnokság. -
#311 menedzser mód van
És ha felrakod pl. az EVO-t a PES-hez akkor mindenben alázza a Fifát(majdnem) :D
És nem minden a graf.
Pont a realisztikussága adja meg az igazi foci élményét.... -
Hasan01 #310 ja és ps2-őn játszom
-
Hasan01 #309 szerintem nagyon szar a pes6
eddig csak fifáztam 2003-tól
első pesem volt amit megvettem szerintem qrva szar főleg az a sok bajnokság ami benne van meg az angol csapatok logói is ilyen csírásak
a fifánál egy dologban jobb realisztikusabb de nincs menedzser mód nem tudsz venni játékosokat nem tudsz jegyárakat beállítani játékosok cipője ugyanaz
úgyhogy fifa4ever
-
#308 fogalmunk sincs, lehet gyenge a géped -
#307 Nekem is van ilyen -
#306 be lehet állítani a settings.exe-ben.
alapbeállításon
A lövés
X passz,szerelés
Q csel
D emelés,becsúszás
-
Uborkasalata #305 CS!
Megvan a PES 6 demója de mindig kikapok, vki elmonandá ezeket, h. a billentyűn melyik gombok:
Lövés
Passz
Csel
Emelés
Becsúszás
Előre is kösz! -
Balázs 17 #304 valaki mondja el hogy ami a kibaxxot életért buzul PES-em??????? van amikor félidőben vbagy amikor meccs végén ha hosszabbíttás léenne egyszerűen vége!!!!!!!! fekete ablak és nincs tovább a jó qurva aztatÁÁÁÁÁÁÁ elegem van h már vagy 15 vereségem van ez miatt!!!!!!!!! -
Choni #303 Segitsetek nekem minden controllra azt hiszi a pes 6 hogy gamepad és nemtom átállítani a billentyűzetre. küldene valaki egy billentyűkonfigot vagy megoldást erre mer egy csomó mindent nem értek.kösz. -
#302 Már jó, elintéztem. -
#301 Épp nem jó a faq ott inkább magyarázd el létszi privátba! -
#300 #298 -
#299 Ez mit jelent:COnflict with Deisc Emulator Software detected. See http://www.securom.com/emulationdetected for more details. -
#298 konami topik faq -
#297 Valaki mondjon egy cd key-t. -
#296 www.peshungary.hu -
#295 Üdv! tudnátok olyan oldalakat mondani, ahonnan kiegészítőket tudok leszedni?
peshungary, gaminaccess ezeket ismerem. nem baj ha angol, v. német.
előre is köcce -
#294 kössz
megnézem -
#293 Szerintem a Kitserver-ben található lodmixer megoldaná a problémádat. Állíts benne mindent very high-ra. A kitservert a peshungary.hu-ról le tudod tölteni. -
#292 Sziasztok! Lenne egy kérdésem ,hogy a közönség nálatok is ilyen lapos ,mert nálam igen és qrvára zavar,főleg ott ahol a lelátó közel van a játéktérhez. A kirúgásoknál,meg az ismétléseknél jó. Ha tudtok rá megoldást akkor azt megköszönném. -
#291 Megadta, semmi büntető! -
#290 Ez jó :D Ugye megadta a gólt, és nem fújta be a büntetőt? -
#289 Hát ilyet?!...
-
krisz21td #288 én nem értem itt néhányan miért fikázzák a játékot!?Nem tökéletes,de őszintén: van jobb focis játék????Sztem nincs,minden évben picit jobb,tesznek vmit hozzá,nem mondom h ez így van rendjén de manapság mire számíthatsz....Lényeg a lényeg,ez a legjobb focis játék,minden jmeccsben tud vmi újat mutatni!!! -
#287 KONAMI Soccer topik FAQ -
GM Jojo #286 Indításnál ezt írja ki:
Conflict with Disc Emulator Software detected. See http://www.securom.com/emulation_detected for more details.
daemon tools mountoltam az image fájlt
tudna vki vmi megoldást javasolni? -
#285 van -
#284 kommentár van a teljesben mert a demoban nincs:(