Pro Evolution Soccer 6 [WE10]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EEE 1899
peshungary, gaminaccess ezeket ismerem. nem baj ha angol, v. német.
elõre is köcce
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb
Conflict with Disc Emulator Software detected. See http://www.securom.com/emulation_detected for more details.
daemon tools mountoltam az image fájlt
tudna vki vmi megoldást javasolni?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A gép itt jóval könnyebben beér!
3.: grafika maradt a fos szinten.
FIFA az meg LOL
Born to win
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"„A kedvenc játékom a PlayStationön a Pro Evolution Soccer legújabb verziója – meséli Kanta József. – Ez természetesen egy focis program, és nálunk az MTK-nál nagyon népszerû. Hogy én lennék a legjobb? Hát, nem vagyok ügyetlen, de azért Czvitkovics Peti, Németh Krisztián, Hrepka Ádám is nagyon jó, hogy Balogh Bélust ne is említsem.”"
nemzetisport.hu
pl:
1.:grafika nálam csúnyább mint az 5ben
2.:a gép nevetséges, hogy gyorsabb mint te, tud passzolni és mindig oda pattan a labda
3.:a bró sz@rt se fúj le, azt nagyon elcseszték
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Tényleg amúgy hamachi-val lehet??
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
és utána vmi oldal, ahol esetleg magyarokkal is lehet játszani?
és it kéri a tetszõleges kódodat és enyi.
vki leírná részletesen, hogy ez az olnile folog hogy müxik?
miket kell csinálnom, hogy regeljek...stb
Mivel a SPACEt mégsemnek veszi, ezért "nem veszi be"..
de gyorsan többször végrehajtva 1* csak beveszi.
A "Konami..." topicon kívül itt is megkérdezem a biztonság kedvééert:
Hogyan kell a space billentyût beállítani a settings-ben pl az R2 gombra?
Az enter és space billentyûket nem engedi beállítani nekem.
Köszönöm a válaszokat!
Mert ott kissé xar a statisztika.Néha egy-egy meccset 0-0-ás döntetlennek ir,eredménytõl függetlenül.