Pro Evolution Soccer 6 [WE10]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Segitsetek nekem minden controllra azt hiszi a pes 6 hogy gamepad és nemtom átállítani a billentyûzetre. küldene valaki egy billentyûkonfigot vagy megoldást erre mer egy csomó mindent nem értek.kösz.
bubu13
Már jó, elintéztem.

EEE 1899

bubu13
Épp nem jó a faq ott inkább magyarázd el létszi privátba!

EEE 1899

jbal

bubu13
Ez mit jelent:COnflict with Deisc Emulator Software detected. See http://www.securom.com/emulationdetected for more details.

EEE 1899

jbal
konami topik faq

bubu13
Valaki mondjon egy cd key-t.

EEE 1899

bubu13
www.peshungary.hu

EEE 1899

daver88
Üdv! tudnátok olyan oldalakat mondani, ahonnan kiegészítõket tudok leszedni?
peshungary, gaminaccess ezeket ismerem. nem baj ha angol, v. német.
elõre is köcce

nono84
kössz
megnézem

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

guardian hero
Szerintem a Kitserver-ben található lodmixer megoldaná a problémádat. Állíts benne mindent very high-ra. A kitservert a peshungary.hu-ról le tudod tölteni.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

nono84
Sziasztok! Lenne egy kérdésem ,hogy a közönség nálatok is ilyen lapos ,mert nálam igen és qrvára zavar,fõleg ott ahol a lelátó közel van a játéktérhez. A kirúgásoknál,meg az ismétléseknél jó. Ha tudtok rá megoldást akkor azt megköszönném.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

lybrahu
Megadta, semmi büntetõ! <#nyes>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

guardian hero
Ez jó 😄 Ugye megadta a gólt, és nem fújta be a büntetõt?

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

lybrahu
Hát ilyet?!...<#wow1>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

én nem értem itt néhányan miért fikázzák a játékot!?Nem tökéletes,de õszintén: van jobb focis játék????Sztem nincs,minden évben picit jobb,tesznek vmit hozzá,nem mondom h ez így van rendjén de manapság mire számíthatsz....Lényeg a lényeg,ez a legjobb focis játék,minden jmeccsben tud vmi újat mutatni!!!

Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb

jbal
KONAMI Soccer topik FAQ

Indításnál ezt írja ki:
Conflict with Disc Emulator Software detected. See http://www.securom.com/emulation_detected for more details.
daemon tools mountoltam az image fájlt
tudna vki vmi megoldást javasolni?

Csabesz6
van

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Gideon Wieth
kommentár van a teljesben mert a demoban nincs😞

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Csabesz6
meg annak a kis keretnek ami a játékosok neve körü van

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
az az eredményjelzönek ami van meccs alatt, annak a szine

tobias88
Amúgy mik azok a csíkozások, amiket lehet választani meccs elött?? Van vagy 15 fajta és a Pes shopban is megvehetõek! egy vékony csík, aminek van 2 színû része, és van spanyol-angol-stb...
SötétBarom
Ez is egy vélemény.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

tobias88
Az 5ben fújt a bíró, ha löktek itt nem!
A gép itt jóval könnyebben beér!
3.: grafika maradt a fos szinten.
FIFA az meg LOL
nemtudja valaki hogy megtalálható-e neten vhol a Pro Evolution Soccer 6 - The Expert Guide bescannelve?
Darkon
Igen az 5ben a gep a kisszabalytalansagaival nagyon toredezette tette a meccseket neha de most itt meg atestek a lo masik oldalara es atjarohaz lett az egesz simman egy max ketto testcsellel a kozeppalyatol vegiglehet cipelni a labdat a 11es vonalig<#rinya>(4es fokozaton teszteltem mert a pes5ben az volt a legrealisabb). Tul gyors lett szerintem ha mar jobb csapattal vagy pl Barca Messi mint egy gyorsitott felvetel ezt nagyon elk.. szerintem. Jo a gyorsszabadrugas mozgas kicsit javult, kapusrol kipattano(bar neha chaliechaplinesre sikeredik egyegy mozdulatsor). Replay-t se csinaltak meg rendesen(ugye ha goal kick van mar nem lehet visszajatszani de MIERT??!!). Lesnel nekem jobban tetszett az 5ben hogy kicsit lelassitott aztan visszagyorsitotta a felvetet eletszerubb volt kommentarok semmit sem valltoztak(at is raktam egybol spanyolra) mara ennyi

Born to win

Hát a bíró az nekem sem tetszik, szerintem az apróbb szabájtalanságokat néha elnézi. Persze lehet, hogy én érzem rosszul, de az 5-ben többet fújt, persze ott meg néha fölöslegesen.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Shongi
Gondolom azért, hogy legalább így virtuálisan legyen egy kis sikerélményük, ha már igaziból semmit nem érnek.

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

SötétBarom
Semennyire sem. A felsoroltak közül mind igaz az 5re, de erre nem..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

horpeti
Nem.

Na bakker. A magyar válogatott játékosai is ezzel melegítenek. 😄DD

"„A kedvenc játékom a PlayStationön a Pro Evolution Soccer legújabb verziója – meséli Kanta József. – Ez természetesen egy focis program, és nálunk az MTK-nál nagyon népszerû. Hogy én lennék a legjobb? Hát, nem vagyok ügyetlen, de azért Czvitkovics Peti, Németh Krisztián, Hrepka Ádám is nagyon jó, hogy Balogh Bélust ne is említsem.”"

nemzetisport.hu

tobias88
Ezt a játékot szerintetek nem kurták el??
pl:
1.:grafika nálam csúnyább mint az 5ben
2.:a gép nevetséges, hogy gyorsabb mint te, tud passzolni és mindig oda pattan a labda
3.:a bró sz@rt se fúj le, azt nagyon elcseszték
Nem.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

gabi89
Csak eredetivel tudod online nyomni
Tényleg amúgy hamachi-val lehet??

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Hát a játékot meg kell venni,akkor lehet neten játszani.Másképp nem...

hello lehet a neten játszani??? és ha igen akkor hol kell letölteni a progit?? vagy a játéknál kell vmit csinálni??
horpeti
konami soccer topicban sokan vannak, akik onlineolnak, köztük én is. Ismerkedj meg velük!

köszönöm szépen
és utána vmi oldal, ahol esetleg magyarokkal is lehet játszani?
elöször is bemész a regisztrációs oldalra amit az autorun-nál találsz user registration címszó alatt.ott belélpsz,new user,aztán megadod a kiskönyv hátúján lévõ reg. kódot (ezzel tetted föl a játékot is),aztán megadsz egy tetszõleges kódót amit csak te ismersz (2x) és kész.pes6 indítása,network
és it kéri a tetszõleges kódodat és enyi.
hello
vki leírná részletesen, hogy ez az olnile folog hogy müxik?
miket kell csinálnom, hogy regeljek...stb
de csak azért veszi "mégsemnek" mert az az ablak aktív, ilyenkor rákattintassz a másikra és akkor beveszi a space-t

horpeti
gyorsan nyomd a spacet amikor rákattintasz egérrel az R2 beállításra, ezt többször megismételve.
Mivel a SPACEt mégsemnek veszi, ezért "nem veszi be"..

de gyorsan többször végrehajtva 1* csak beveszi.

Hello!
A "Konami..." topicon kívül itt is megkérdezem a biztonság kedvééert:
Hogyan kell a space billentyût beállítani a settings-ben pl az R2 gombra?
Az enter és space billentyûket nem engedi beállítani nekem.

Köszönöm a válaszokat!

zolee90
aha ott. jah értem. kár 😞
írtam prvit!

Ez on-line van?
Mert ott kissé xar a statisztika.Néha egy-egy meccset 0-0-ás döntetlennek ir,eredménytõl függetlenül.

zolee90
Az miért van, hogy online eddig 4 meccsbõl 4-et nyertem és a statisztikámban 3/1/0 van, meg 4-es gólátlagom van, statisztikában 3, 0,25-ös kapott gól átlag, statisztikában 0,5 <#wow2><#wow2><#wow2>

wrx
Köszönöm a megoldást!!!

Kék autó, arany felni...

jbal
KONAMI topik #29036

hol lehet cracCet keresni-találni.HA VALAKI TUDJA AKKOR IRJA LE MERT MÁR IDEGESÍT HOGY NEM TALÁLOM A CRACCAK.JÓ.ELÕRE IS KÖSSZ