403
![](http://iaro.srv.hu/kep/1093.jpg)
-
A Pro Evo 6 most jött ki az USA-ban ezen a néven. -
ez most egy uj rész vagy megint ugyanaz a game csak Winning Eleven..? -
2007-03-16 PC Game ISOs Winning Eleven Pro Evolution Soccer 2007 (c) Konami *CLONEDVD* -
detoxic #360 Nemnem,már rájöttem ;)
Leszedtem a bs playert,azóta faxa!!!!
Azért köszi,bár még most sem értem hogy függ össze az egész hiba a bs-el..... -
uninstall, ha úgysem jó, akkor winreinstall, vagy lehet vmi codecpack kavar be -
detoxic #358 Sziasztok.Miért van az,hogy mostanában nem akar elindulni a pes?Betölti az options file-t,aztán csak fekete képernyő.....Na jó,néha betöltődik,de ritkán....Nagyon ritkán.... :(
Help-et előre is köszönöm.
ui:miért pont a KEDVENC játékom xarik be? :( -
edit/edit team és ott a csapatodnál -
Sziasztok!
Hogyan lehet azt beállítani a pes6-ba, hogy a kezdő játékosok és a felállás mindig az legyen amit én szeretnék? Mindig beállít egy sokkal gyengébb és roszabb alapbeállítást! Plz help! -
kössz
faqot nem láttam nem töltött bea kép -
FAQ -
billzetet nem tom beállitani
hülyevagyok vagy trükkös?:D -
meril #352 Hello! Aki szeretne jelenkezni fordítónak a PES 5 projektbe vagy akár a többibe is, akkor írjon egy e-mailt a [email protected] címre vagy írjon itt egy privát üzit! Szeretettel várunk mindenkit! " www.pcgameshuns.hu " az oldal pillanatnyilag nem elérhető! -
persze, lehet rúter mögött, 5739es portot kell forwardolni. nekünk 2 pes 6 van, mert máshogy nem lehetne még a lobby-ig sem eljutni. csak a 2-2 nem jön össze sehogysem:( -
ha vki tudja akkor msnen is lehet:[email protected] -
császtok
el tudnátok mondani hogí hogy kell felrakni a superpatchet meg a CL Patchet?? -
rouuterről lehet pesezni??? kell hozzá eredeti kód minden géphez?? -
srácok, tudja azt vki miért nem megy router mögött 2 gépről az egy csapatban való játék? 2 a 2 ellen. egynás ellen fainul tudunk játszani, de ahogy 2 a 2 ellen játszanánk mindig connection lost the other player... -
Ua, de van Winning eleves Soccer, az már nem ugyanaz -
ya -
Winnin Eleven Pro Evolution Soccer 2007
Ez egyenlő a PES6 USA változatával? -
töltsd le a spanyolhoz az angol fájlt -
knadam #342 Valaki tudja hol lehet ezt a progit letölteni:Dkz Studio
Lehetőleg nem spanyolul, mert az már megvan...
A superpatch-hez kell! -
zsotesz #341 Erre szerintem nincs külön gomb. -
mate317 #340 Hi!
Nemtudja valaki hogy lehet egy csapattársamat indítani ,mikor nálam van a labda? Úgyértem nálam is marad, nem passzolom el, csak a teammate beindul az üresbe. Köszi! -
detoxic #339 minimize!!!
Egyszer majd talán felnősz a Pes-hez....Addig is jó fifázást...
fifa...brrrrr....fáj ez a szó
-
ja bocs.nem tudom akkor.rakd újra töröld ki másold be újra...:( -
nem, a fifa maradt fenn, mint demó.
nagyságrendekkel jobb, bár ez nem az a topik, csak vélemény, mert kérdezted:) -
"felraktam,mindent ugy csináltam ahogy le van írva szépen a pes.hu-n:(" -
kitserver leírás -
és ráadásul semmit sem akar csinálni,mindig hibát jelez bármit akarok importálni.lehet krekkel van baja?nem hinném
a game-n csak egy adatbázis van fenn -
felraktam,mindent ugy csináltam ahogy le van írva szépen a pes.hu-n:(
+gdb manager sem megy,bárhova rakom:(
An error occured while loading application.Procedure call or argument is not valid. -
mileyen játékot szedtél te le? Fifa 2007? bár aligha összetéveszthető az a mcsoko ezzel! Van hogy hibáznak a bírok, de mindkét fél részére, így realisztikus -
demó letölt, telepít, megvizsgál...ezek az ellenfélnél nem ismerik a lest, csak nálam??!
uninstall. -
fel is kell telepíteni a setup.exében -
kitservert pontosan h kell használni?mer én naon nem értem azt ami levan irva a pes.hu-n.pl 710 labdás csomag,aszondja csak másoljam be a dat/balls mappába és faxa lesz,ehhez képest nem történt semmi:( -
van ott angol fájl is -
blur55 #327 a DKZ studio-ból van angol nyelvű változat is? mert a peshungaryról csak egy spanyolt tudtam leszedni...
-
van gyep pack is a peshungary-n -
vhogy egyszerűen(stadion packok nélkül) meg lehet oldani h a fű ne legyen ilyen szar?mer naon randa,hullámzik,stbstb:( -
Ajánlom figyelmedbe...