Pro Evolution Soccer 6 [WE10]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam Nick: adakiller
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
el tudnátok mondani hogí hogy kell felrakni a superpatchet meg a CL Patchet??
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Steam Nick: adakiller
Ez egyenlõ a PES6 USA változatával?
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Lehetõleg nem spanyolul, mert az már megvan...
A superpatch-hez kell!
Forza Inter!
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Nemtudja valaki hogy lehet egy csapattársamat indítani ,mikor nálam van a labda? Úgyértem nálam is marad, nem passzolom el, csak a teammate beindul az üresbe. Köszi!
Egyszer majd talán felnõsz a Pes-hez....Addig is jó fifázást...
fifa...brrrrr....fáj ez a szó
nagyságrendekkel jobb, bár ez nem az a topik, csak vélemény, mert kérdezted😊
No one can stop Death!
a game-n csak egy adatbázis van fenn
+gdb manager sem megy,bárhova rakom😞
An error occured while loading application.Procedure call or argument is not valid.
uninstall.
No one can stop Death!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
ezt nem értem?
és ott tudok játékosokat venni vagy valami
csak mondom az a baj hogy ps2-õn játszom
és nem tudok milyen patcheket meg ilyeneket felrakni
____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F
Addig én még keressgélek
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
És ha felrakod pl. az EVO-t a PES-hez akkor mindenben alázza a Fifát(majdnem) 😄
És nem minden a graf.
Pont a realisztikussága adja meg az igazi foci élményét....
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
eddig csak fifáztam 2003-tól
elsõ pesem volt amit megvettem szerintem qrva szar fõleg az a sok bajnokság ami benne van meg az angol csapatok logói is ilyen csírásak
a fifánál egy dologban jobb realisztikusabb de nincs menedzser mód nem tudsz venni játékosokat nem tudsz jegyárakat beállítani játékosok cipõje ugyanaz
úgyhogy fifa4ever
alapbeállításon
A lövés
X passz,szerelés
Q csel
D emelés,becsúszás
Megvan a PES 6 demója de mindig kikapok, vki elmonandá ezeket, h. a billentyûn melyik gombok:
Lövés
Passz
Csel
Emelés
Becsúszás
Elõre is kösz!