403
  • guardian hero
    A Pro Evo 6 most jött ki az USA-ban ezen a néven.
  • skatebab
    ez most egy uj rész vagy megint ugyanaz a game csak Winning Eleven..?
  • [HUN]FaTaL
    2007-03-16 PC Game ISOs Winning Eleven Pro Evolution Soccer 2007 (c) Konami *CLONEDVD*
  • detoxic
    Nemnem,már rájöttem ;)

Leszedtem a bs playert,azóta faxa!!!!

Azért köszi,bár még most sem értem hogy függ össze az egész hiba a bs-el.....
  • AdaKiller
    uninstall, ha úgysem jó, akkor winreinstall, vagy lehet vmi codecpack kavar be
  • detoxic
    Sziasztok.Miért van az,hogy mostanában nem akar elindulni a pes?Betölti az options file-t,aztán csak fekete képernyő.....Na jó,néha betöltődik,de ritkán....Nagyon ritkán.... :(

Help-et előre is köszönöm.

ui:miért pont a KEDVENC játékom xarik be? :(
  • tobias88
    edit/edit team és ott a csapatodnál
  • dienesoft
    Sziasztok!

Hogyan lehet azt beállítani a pes6-ba, hogy a kezdő játékosok és a felállás mindig az legyen amit én szeretnék? Mindig beállít egy sokkal gyengébb és roszabb alapbeállítást! Plz help!
  • maffioso
    kössz
    faqot nem láttam nem töltött bea kép
  • jbal
    FAQ
  • maffioso
    billzetet nem tom beállitani
    hülyevagyok vagy trükkös?:D
  • meril
    Hello! Aki szeretne jelenkezni fordítónak a PES 5 projektbe vagy akár a többibe is, akkor írjon egy e-mailt a [email protected] címre vagy írjon itt egy privát üzit! Szeretettel várunk mindenkit! " www.pcgameshuns.hu " az oldal pillanatnyilag nem elérhető!
  • AdaKiller
    persze, lehet rúter mögött, 5739es portot kell forwardolni. nekünk 2 pes 6 van, mert máshogy nem lehetne még a lobby-ig sem eljutni. csak a 2-2 nem jön össze sehogysem:(
  • Firerock
    ha vki tudja akkor msnen is lehet:[email protected]
  • Firerock
    császtok
    el tudnátok mondani hogí hogy kell felrakni a superpatchet meg a CL Patchet??
  • tobias88
    rouuterről lehet pesezni??? kell hozzá eredeti kód minden géphez??
  • AdaKiller
    srácok, tudja azt vki miért nem megy router mögött 2 gépről az egy csapatban való játék? 2 a 2 ellen. egynás ellen fainul tudunk játszani, de ahogy 2 a 2 ellen játszanánk mindig connection lost the other player...
  • tobias88
    Ua, de van Winning eleves Soccer, az már nem ugyanaz
  • Aradebil2
    ya
  • scorpeeon
    Winnin Eleven Pro Evolution Soccer 2007

Ez egyenlő a PES6 USA változatával?
  • jbal
    töltsd le a spanyolhoz az angol fájlt
  • knadam
    Valaki tudja hol lehet ezt a progit letölteni:Dkz Studio
    Lehetőleg nem spanyolul, mert az már megvan...
    A superpatch-hez kell!
  • zsotesz
    Erre szerintem nincs külön gomb.
  • mate317
    Hi!
    Nemtudja valaki hogy lehet egy csapattársamat indítani ,mikor nálam van a labda? Úgyértem nálam is marad, nem passzolom el, csak a teammate beindul az üresbe. Köszi!
  • detoxic
    minimize!!!

Egyszer majd talán felnősz a Pes-hez....Addig is jó fifázást...

fifa...brrrrr....fáj ez a szó
  • jbal
    ja bocs.nem tudom akkor.rakd újra töröld ki másold be újra...:(
  • minimize
    nem, a fifa maradt fenn, mint demó.
    nagyságrendekkel jobb, bár ez nem az a topik, csak vélemény, mert kérdezted:)
  • Aradebil2
    "felraktam,mindent ugy csináltam ahogy le van írva szépen a pes.hu-n:("
  • jbal
    kitserver leírás
  • Aradebil2
    és ráadásul semmit sem akar csinálni,mindig hibát jelez bármit akarok importálni.lehet krekkel van baja?nem hinném
    a game-n csak egy adatbázis van fenn
  • Aradebil2
    felraktam,mindent ugy csináltam ahogy le van írva szépen a pes.hu-n:(
    +gdb manager sem megy,bárhova rakom:(
    An error occured while loading application.Procedure call or argument is not valid.
  • tobias88
    mileyen játékot szedtél te le? Fifa 2007? bár aligha összetéveszthető az a mcsoko ezzel! Van hogy hibáznak a bírok, de mindkét fél részére, így realisztikus
  • minimize
    demó letölt, telepít, megvizsgál...ezek az ellenfélnél nem ismerik a lest, csak nálam??!
    uninstall.
  • jbal
    fel is kell telepíteni a setup.exében
  • Aradebil2
    kitservert pontosan h kell használni?mer én naon nem értem azt ami levan irva a pes.hu-n.pl 710 labdás csomag,aszondja csak másoljam be a dat/balls mappába és faxa lesz,ehhez képest nem történt semmi:(
  • jbal
    van ott angol fájl is
  • blur55
    a DKZ studio-ból van angol nyelvű változat is? mert a peshungaryról csak egy spanyolt tudtam leszedni...

• tobias88
    van gyep pack is a peshungary-n
  • Aradebil2
    vhogy egyszerűen(stadion packok nélkül) meg lehet oldani h a fű ne legyen ilyen szar?mer naon randa,hullámzik,stbstb:(
  • gabi89
    Ajánlom figyelmedbe...