Pro Evolution Soccer 6 [WE10]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

maffioso
billzetet nem tom beállitani
hülyevagyok vagy trükkös?😄

\"If in doubt, flat out!\"

Hello! Aki szeretne jelenkezni fordítónak a PES 5 projektbe vagy akár a többibe is, akkor írjon egy e-mailt a [email protected] címre vagy írjon itt egy privát üzit! Szeretettel várunk mindenkit! " www.pcgameshuns.hu " az oldal pillanatnyilag nem elérhetõ!

AdaKiller
persze, lehet rúter mögött, 5739es portot kell forwardolni. nekünk 2 pes 6 van, mert máshogy nem lehetne még a lobby-ig sem eljutni. csak a 2-2 nem jön össze sehogysem😞

Steam Nick: adakiller

Firerock
ha vki tudja akkor msnen is lehet:[email protected]

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
császtok
el tudnátok mondani hogí hogy kell felrakni a superpatchet meg a CL Patchet??

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

tobias88
rouuterrõl lehet pesezni??? kell hozzá eredeti kód minden géphez??
AdaKiller
srácok, tudja azt vki miért nem megy router mögött 2 géprõl az egy csapatban való játék? 2 a 2 ellen. egynás ellen fainul tudunk játszani, de ahogy 2 a 2 ellen játszanánk mindig connection lost the other player...

Steam Nick: adakiller

tobias88
Ua, de van Winning eleves Soccer, az már nem ugyanaz
Aradebil2
ya

scorpeeon
Winnin Eleven Pro Evolution Soccer 2007

Ez egyenlõ a PES6 USA változatával?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

jbal
töltsd le a spanyolhoz az angol fájlt

Valaki tudja hol lehet ezt a progit letölteni😄kz Studio
Lehetõleg nem spanyolul, mert az már megvan...
A superpatch-hez kell!

Forza Inter!

Erre szerintem nincs külön gomb.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Hi!
Nemtudja valaki hogy lehet egy csapattársamat indítani ,mikor nálam van a labda? Úgyértem nálam is marad, nem passzolom el, csak a teammate beindul az üresbe. Köszi!

minimize!!!

Egyszer majd talán felnõsz a Pes-hez....Addig is jó fifázást...

fifa...brrrrr....fáj ez a szó
jbal
ja bocs.nem tudom akkor.rakd újra töröld ki másold be újra...😞

minimize
nem, a fifa maradt fenn, mint demó.
nagyságrendekkel jobb, bár ez nem az a topik, csak vélemény, mert kérdezted😊

No one can stop Death!

Aradebil2
"felraktam,mindent ugy csináltam ahogy le van írva szépen a pes.hu-n😞"

jbal
Aradebil2
és ráadásul semmit sem akar csinálni,mindig hibát jelez bármit akarok importálni.lehet krekkel van baja?nem hinném
a game-n csak egy adatbázis van fenn

Aradebil2
felraktam,mindent ugy csináltam ahogy le van írva szépen a pes.hu-n😞
+gdb manager sem megy,bárhova rakom😞
An error occured while loading application.Procedure call or argument is not valid.

tobias88
mileyen játékot szedtél te le? Fifa 2007? bár aligha összetéveszthetõ az a mcsoko ezzel! Van hogy hibáznak a bírok, de mindkét fél részére, így realisztikus
minimize
demó letölt, telepít, megvizsgál...ezek az ellenfélnél nem ismerik a lest, csak nálam??!
uninstall.

No one can stop Death!

jbal
fel is kell telepíteni a setup.exében

Aradebil2
kitservert pontosan h kell használni?mer én naon nem értem azt ami levan irva a pes.hu-n.pl 710 labdás csomag,aszondja csak másoljam be a dat/balls mappába és faxa lesz,ehhez képest nem történt semmi😞

jbal
van ott angol fájl is

a DKZ studio-ból van angol nyelvû változat is? mert a peshungaryról csak egy spanyolt tudtam leszedni...

tobias88
van gyep pack is a peshungary-n
Aradebil2
vhogy egyszerûen(stadion packok nélkül) meg lehet oldani h a fû ne legyen ilyen szar?mer naon randa,hullámzik,stbstb😞

gabi89

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

és amikor a master leagueben választok csapatot akkor van olyan hogy division 1 és 2 és ugye amikor kiválasztom a csapatom akkor a division 2-be sorol és a division egybe és a division kettõbe is össze vissza vannak csapatok van franciátol hollnadig angolon át minden

ezt nem értem?
a master league a menedzser mód?

és ott tudok játékosokat venni vagy valami

csak mondom az a baj hogy ps2-õn játszom
és nem tudok milyen patcheket meg ilyeneket felrakni
jbal
mit nem tudsz átírni?rákattintasz a gombra nyomsz egy betût és meg is van

phall
www.gamecopyworld.com - .-

____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F

h lehet át állítani az irányítást?Mert mikor bele meek a settings akkor nem tudom bele írni...#252----> ba írtad és én is bele léptem a settingsbe de nem tudom át irni lécci majd írj
bocs de az pes faq ott már nem jó a crakckes oldal vki nem tudna egy másik oldalt adni
Addig én még keressgélek
jbal
ya

ez a pes 6??
jbal
pes5faq.fw.hu

Lécci segítsetek<#help>
csá h kell crackelni a pes 6-ot???
Hát én a fifára mondom ugyanezt. A fifa 2005 volt az utolsó amit utoljára huzamosabb ideig toltam, de csak addig amíg nem jött a pes4. Nekem a pes jön be jobban. Kipróbálam a fifa2k7-et, elsõsorban a magyar kommentárra voltam kíváncsi, de nem gyõzött meg. A fifába egy dolog jó, a normális adatbázis és a bajnokság.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

gabi89
menedzser mód van
És ha felrakod pl. az EVO-t a PES-hez akkor mindenben alázza a Fifát(majdnem) 😄
És nem minden a graf.
Pont a realisztikussága adja meg az igazi foci élményét....

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

ja és ps2-õn játszom
szerintem nagyon szar a pes6

eddig csak fifáztam 2003-tól

elsõ pesem volt amit megvettem szerintem qrva szar fõleg az a sok bajnokság ami benne van meg az angol csapatok logói is ilyen csírásak

a fifánál egy dologban jobb realisztikusabb de nincs menedzser mód nem tudsz venni játékosokat nem tudsz jegyárakat beállítani játékosok cipõje ugyanaz

úgyhogy fifa4ever

tobias88
fogalmunk sincs, lehet gyenge a géped<#vigyor>
bubu13
Nekem is van ilyen

EEE 1899

jbal
be lehet állítani a settings.exe-ben.
alapbeállításon
A lövés
X passz,szerelés
Q csel
D emelés,becsúszás

CS!
Megvan a PES 6 demója de mindig kikapok, vki elmonandá ezeket, h. a billentyûn melyik gombok:
Lövés
Passz
Csel
Emelés
Becsúszás

Elõre is kösz!
valaki mondja el hogy ami a kibaxxot életért buzul PES-em??????? van amikor félidõben vbagy amikor meccs végén ha hosszabbíttás léenne egyszerûen vége!!!!!!!! fekete ablak és nincs tovább a jó qurva aztatÁÁÁÁÁÁÁ elegem van h már vagy 15 vereségem van ez miatt!!!!!!!!!